!!!Zodiakalne Ryby!!! [483]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ***AGATEK***

jakie macie doswiadczenia z facetami jesli chodzi o to jak bardzo jestescie oddani..przesadzacie czy nie?????
  • Anonim

ja sie bardzo angażuje....a to nie zawsze znaczy "dobrze" .....
    wiecie o czy mmówie?;p
  • ***AGATEK***

ja niestety wiem i dlatego zalozylam ten temacik....co zrobc zeby jakakolwek odmwa drugiej polowki nie ranila, bez wzgledu czy to wazne czy duperela wazna dla ciebie...
  • Ruda

Ja też się bardzo angażuję, a potem cierpię niestety......
  • Anonim

ja myśle,ze dziewczyny rybki już tak maja,ze oddałyby wszystko za odrobine miłości i dlatego potem jest im tak ciezko.... ale to tylko moje zdanie.
  • Antośka :O)

ojj rybcie bardzoo przesadzaja :P az czasami ta druga osoba ma jej dosyc..:) bardzooo sie anagazuje az za bardzoo :P
  • ***AGATEK***

jakbym słyszała mojego chłopaka.....on czasami twierdzi,że mam za dużo miłości,a le co ja poradzę, nie umiem kochać w kawałku.... jak kocham to szczerze
  • Ruda

Co za związek, kiedy człowiek się nie angażuje.....Jak kochać to na maksa, chociaż czasem boli....
  • ***AGATEK***

no boli,ale inaczej sie czasem nie da....
  • Anonim

ja na spracy sercowe jakoś nigdy nie narzekałam... niemal zero problemów rozterek, TFU żeby nie zapeszyc; )

powodzenia innym Rybom
  • Anonim

masakra tak mozna to nazwac jednego dnia jest spoko innego mam wszystkiego dosyc eee moze jestem jakas zmutowana ryba :)...
  • Anonim

nie jestes u mnie jest to samo; ) walcze z tym; )
  • <:.Kasiulek.:>

Na poczatku zawsze jest dobrze, ale gdy miłość się kończy to przeważnie ja musze cierpiec, po tym wszystkim co przeszlam balam sie pokochac, ale pokochalam calym serduszkiem.... Mam nadzieje ze nie bede cierpiec...:(
  • ***AGATEK***

ja przeszłam przez długi związek, oddanie całym sercem, zerwanie, nowy związek i chyba pewną blokadę, bo nie umiałam zaufac.... ale się zmieniło już... jesteśmy raze już ponad 3 latka i wiem,że zkażdym dniem jest ze mną coreaz lepiej i siłą nasz związek jest coraz fajniejszy.... oby trwał, wkońcu mam juz 23 latka i czas myśleć ustatkowaniu się za jakieś 2 latka
  • Anonim

Niestety ja nie mam szczęścia w miłości...nie wiem czy to tylko ja tak mam czy to problem wszystkich rybek,,,,,ale cóż trzeba żyć dalej;)cheba zacznę grać w karty;)
  • Ruda

Witam w klubie....Nie jesteś sama.....
  • Anonim

Widać taki los nieszczęśliwych rybek;(
  • ***AGATEK***

1 samotna rybka+ 1 samotny rybek = 2 rybki razem, niesamotne..... może tu jest jakiś pomysł co?????????????
  • L'Aquoiboniste.

no właśnie może to jakiś pomysł; ) osobiście ja jestem wolna, samotna itd.. ale jak się zakochuje to jestem szczera i na pewno nie robie skoków na boki; )
  • ***AGATEK***

to może stworzymy dla samotnych jakis kącik matrymonialny hihihihi......ryba z rybka zawsze sie dogada, wiec moze to jakis pomysl
  • 1
  • 2
| |

Wszystkie osoby spod znku RYBY zapraszam serdecznie na moje grono!!! Piszczie na co tylko macie ocho...

Fotki

Miejsca grona (0)