- 1
- 2
-
Liso ®
Wpisujcie tutaj jakie macie plany na przyszłość, na jakie studia chcecie sie dostac.. -
^yvette^
chcecie nie chcecie..sie okaze gdzie.... wg. pierwotnych planow ma to byc prawo..ale ponoc łąkownictwo też fajne :D:D:D -
Liso ®
musze pomyslec nad tym kierunkiem... :P a ja jeszcze nie wiem gdzie isc... po maturze podejme decyzje... -
Anonim
Zawsze można iść na "łopatologie stosowaną" lub "obsługę kosiarek ręcznych" - przyszłościowe kierunki. Potem może nawet politykiem można by zostać... (chociaż nie... matura wystarcza... co ja gadam.. nawet i bez matury można być!!! )
A tak na serio to ja się wybieram na biotehcnologie na PWR (wydział chemiczny), ale nie wiem czy to jest to, co chce robić w życiu...
Ale w sumie nie mam jakiś innych pomysłów... a chce na polibudzie studiować...
Zastanawiałem się też kiedyś nad ekonominczą... ale w to już się przeżarło na rynku. Za dużo jest ekonomów teraz!
Will see how it will be! -
-
Nimrodel
A ja wybieram się na informatykę na Uniwerku, ale obawiam się, że nie będzie łatwo tam się dostać :] -
Anonim
-
Nimrodel
-
Azrael
ja bym chcial sie dostac na informe na wiz na polibudzie, ale ciezko bedzie... -
BART.
na ide na pwr wydzial elektroniki mikrosystemow i fotoniki
nie jestem przekonany czy to jest wlasnie to co bedzie mnie interesowac ale na dniach otwartych bylo zajebiscie ciekawe :) -
pATr0L
pwr mikrosystemy albo matma na ppt.
nie mam pojecia na ktory pojsc z tych dwoch... cos mi sie zdaje ze wemif moze byc lepszym wyborem -
sweter
Akademia Ekonomiczna -> Zarzadzanie i Informatyka -> Informatyka i Ekonometria. Pozniej specjalnosc e-biznes.
Co prawda infy to tam prawie w ogole nie dotkne, ale ta druga rzecz, w sensie robienie biznesu, bardziej mnie interesuje; ) W polaczeniu z infa.
A z tego co wiem to ostateczny prog na ten wydzial byl 148 punktow, czyli, ze z palcem w dupie sie dostalem. Ale trzeba czekac do formalnego ogloszenia wynikow w piatek. -
Est
A mnie ciągnie do dekadenckiego (ale tylko po flaszce Trójniaka i skręcie) Krakowa. Japonistyka! -
Uzytkownik usuniety
A w ogole to lol jeden wielki z infy na uniwerku: ostateczny prog wyniosl 160 pkt z matmy! Buahaha :D Jeden koles mial 198, a 194 to bylo juz dosc popularne - pare osob to mialo; ) Dziekuje, postoje :] Akademio, boj sie! Maver nadchodzi :] -
Anonim
Hehe...
No to będzie prosty podział ról - ja organizuję mniody i insz napitki, a Ty coś do palenia i studia będą jak malowanie :-D .
Korzystając z okazji: Ludzie! Wzmacniajcie srodowisko wrocławskiej emigracji w Kraku! Brakuje mi Was! -
BART.
dostalem sie na mikrosystemy :] przeslali mnostwo ofert obozowych , zajebiscie sie zapowiada i tanio... to co, Ci co na pwr - jedziemy na jakis?:D -
sweter
Jestem studentem kierunku Informatyka i Ekonometria na wydziale Zarzadzania i Informatyki na Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wroclawiu. Jestem dobry; D
Jak zwykle wszyscy naokolo robia wielki szum i stres niewiadomo o co. Wkurza mnie takie cos... :F -
Uzytkownik usuniety
-
Prozack
ja jestem studentem Informatakyki na Wydziale Elektroniki Politechniki Wrocławskiej. Po prostu LOL. Jak zobaczylem ze sie dostalem z moimi punktami (285,2) to myslalem ze padne ze smiechu; D rotfl -
Anonim
-
Azrael
bart - tez dostalem pelno ofert, trzeba cos wybrac i jedziemy; D ja tez sie zdziwilem,ze dostalem sie na informatyke na polibudzie, na wydzial informy i zarzadzania,zawsze tam przejebane limity punktowe byly, ale co tam, jestem fajny:P
- 1
- 2