-
^yvette^
jaki jest adres internetowy naszej szloky i forum? :> nigdy nie pametam... -
aneta
http://www.forum.dwunastka.net/inde...
to jest foru, a stronka, hhmmm nie wiem -
Liso ®
stronka to http://www.dwunastka.tk ale cos nie dziala.. -
^yvette^
dzieki; ]
a jak tam przygotowania do zakonczenia :D oj...ile epietetow cisnie mi sie na usta :P -
-
Liso ®
-
^yvette^
juz po; ]ale nie przejmuj sie; ] nudno bylo; ] no moze oprocz scenki ze skubisz i szczesny m;] sasasa...moim skromnym zdaniem lata wczesniejsze mialy lepsze ostatnie dzwonki; ]a najbardiej mi sie podobalo wystapienie p. kobel na koniec :P "teraz cicho ja bez mikrofonu mowie" :D oj- bedzie mi brakowalo historii z p. wicedyrektor :D sasasa -
Liso ®
powiem szczerze, ze te trzy lata byly zajebiste i bede tesknil za szkola.. jakos nudno bedzie bez znjomych, polewki na lekcjach i innych sytuacji... jeszcze rok gdybym mial siedziec w 12 to wcale nie mialbym pretensji.. jakos tak szybko zlecialo.. no i jeszcze w poniedzialek mam mature... ech :D -
^yvette^
a ja z jednek strony zaluje ze juz koniec,ale uwazam ze nastal moment na kolejny etap; ) fajnie bylo ale juz ; ] smiesznie na maxa,ale nie zmienia to faktu ze studia sa ponoc jeszcze lepsze; ) jakos jeszcze nie czuje zalu .... moze troche,ale ze znajomymi dalej konatk bedzie wiec looz... jakos przezyje...moze dlatego ze na koniec z kilkoma nauczycielami nie dogadalam sie-tak to nazwijmy :P i mam ich dosc przynajmniej jak na razie...;) -
Liso ®
pewnie i tak bedziesz ich dobrze wspominac.. to pewnie przyjdzie z czasem.. -
^yvette^
pewnie tak; ] z reszta niektorzy nauczyciele i ich teksty to "cud miód i orzeszki " :D bomba....
np p.Ciosek "niech teraz patrza wszytscy ci, ktorzy nie widza" ... ,albo :
p.Ciosek: "X-ja cie skieruje na badania do specjalisty od mózgu";
X:"pani,ale ja jestem normalny"
p.Ciosek:"x-nie oszukuj mnie"
i wiele wiele innych..nie mam czasu pisac wypracowania,ale mozna by:D
-
Liso ®
po maturze mozesz napisac, bo jestem ciekaw innych fajnych tekstow; ] -
^yvette^
poko nie ma sprawy-a Ty i reszta (troche nieobecna) pamietasz (cie ) jakies? -
Liso ®
musialbym mocno pomyslec, ale na razie skupiam sie na prezentacji z polaka.. o dżizys to juz jutro.. a Ty kiedy masz? -
^yvette^
za 2 godz. mam angielski a w piatek polski; ] to dobrze bo na razie nie potrafie mowic w ogole i jakkolwiek mojej prezentacji....;] ale looz zacze sie uczyc...a w przerwach historia i wos....musze tez dopiero zaczac; P ale to co; ] jakos dam rade; ] -
Liso ®
no i dalem rade z polaka :) 14/20.. spoko, ciesze sie bardzo.. a jak tam Twoj angielski?? -
^yvette^
15/20 -rozszerzony.... szczerze to myslalam ze bedzie lepiej..... tymbardziej ze wydawalo mi sie ze jakos madrze w miare mowie.... ale coz.... nie wiesz u p. cybulskiej jak jest fotel bujany to po ptakach :P :P w piatek polski.... -
Liso ®
ja w komisji w piatek mam p.Cybulska... obawiac sie czy raczej loozik?? -
^yvette^
hmmm....no nie wiem....ja ja dzisiaj mialam...jakos idzie...raczej dobre wyniki...najnizej 12...a reszta chill out..jakies 14, 15,i w gore...1 max na grupe... -
Anonim
A zdawaliście rozsz. poziom z języków (znaczy a angola)???
Maturka ustna to i tak do niczego się nie liczy... wiec wystarczy zdac :)
Ale zdac ladnie to satysfakcja i dobry poczatek...
I mi sie wydaję, że ja zacząłem dobrze....
Powodzenia na pisemnych
p.s. Napisałem w dziale maturka, że forooum coś milczy, ale widze, że nie milczy tylko skacze po działach... -
Anonim
Ajć.. dopiero teraz zauważyłem, że poziom rozszerzony... :P - moje pytanie nr 1 z poprzedniego postu traci swój sens i rację bytu...