Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ^yvette^

jaki jest adres internetowy naszej szloky i forum? :> nigdy nie pametam...
  • aneta

http://www.forum.dwunastka.net/inde...
    to jest foru, a stronka, hhmmm nie wiem
  • Liso ®

stronka to http://www.dwunastka.tk ale cos nie dziala..
  • ^yvette^

dzieki; ]
    a jak tam przygotowania do zakonczenia :D oj...ile epietetow cisnie mi sie na usta :P
  • Liso ®

a kiedy jest zakończenie?? :D
  • ^yvette^

juz po; ]ale nie przejmuj sie; ] nudno bylo; ] no moze oprocz scenki ze skubisz i szczesny m;] sasasa...moim skromnym zdaniem lata wczesniejsze mialy lepsze ostatnie dzwonki; ]a najbardiej mi sie podobalo wystapienie p. kobel na koniec :P "teraz cicho ja bez mikrofonu mowie" :D oj- bedzie mi brakowalo historii z p. wicedyrektor :D sasasa
  • Liso ®

powiem szczerze, ze te trzy lata byly zajebiste i bede tesknil za szkola.. jakos nudno bedzie bez znjomych, polewki na lekcjach i innych sytuacji... jeszcze rok gdybym mial siedziec w 12 to wcale nie mialbym pretensji.. jakos tak szybko zlecialo.. no i jeszcze w poniedzialek mam mature... ech :D
  • ^yvette^

a ja z jednek strony zaluje ze juz koniec,ale uwazam ze nastal moment na kolejny etap; ) fajnie bylo ale juz ; ] smiesznie na maxa,ale nie zmienia to faktu ze studia sa ponoc jeszcze lepsze; ) jakos jeszcze nie czuje zalu .... moze troche,ale ze znajomymi dalej konatk bedzie wiec looz... jakos przezyje...moze dlatego ze na koniec z kilkoma nauczycielami nie dogadalam sie-tak to nazwijmy :P i mam ich dosc przynajmniej jak na razie...;)
  • Liso ®

pewnie i tak bedziesz ich dobrze wspominac.. to pewnie przyjdzie z czasem..
  • ^yvette^

pewnie tak; ] z reszta niektorzy nauczyciele i ich teksty to "cud miód i orzeszki " :D bomba....
    np p.Ciosek "niech teraz patrza wszytscy ci, ktorzy nie widza" ... ,albo :
    p.Ciosek: "X-ja cie skieruje na badania do specjalisty od mózgu";
    X:"pani,ale ja jestem normalny"
    p.Ciosek:"x-nie oszukuj mnie"

i wiele wiele innych..nie mam czasu pisac wypracowania,ale mozna by:D

• Liso ®

po maturze mozesz napisac, bo jestem ciekaw innych fajnych tekstow; ]
  • ^yvette^

poko nie ma sprawy-a Ty i reszta (troche nieobecna) pamietasz (cie ) jakies?
  • Liso ®

musialbym mocno pomyslec, ale na razie skupiam sie na prezentacji z polaka.. o dżizys to juz jutro.. a Ty kiedy masz?
  • ^yvette^

za 2 godz. mam angielski a w piatek polski; ] to dobrze bo na razie nie potrafie mowic w ogole i jakkolwiek mojej prezentacji....;] ale looz zacze sie uczyc...a w przerwach historia i wos....musze tez dopiero zaczac; P ale to co; ] jakos dam rade; ]
  • Liso ®

no i dalem rade z polaka :) 14/20.. spoko, ciesze sie bardzo.. a jak tam Twoj angielski??
  • ^yvette^

15/20 -rozszerzony.... szczerze to myslalam ze bedzie lepiej..... tymbardziej ze wydawalo mi sie ze jakos madrze w miare mowie.... ale coz.... nie wiesz u p. cybulskiej jak jest fotel bujany to po ptakach :P :P w piatek polski....
  • Liso ®

ja w komisji w piatek mam p.Cybulska... obawiac sie czy raczej loozik??
  • ^yvette^

hmmm....no nie wiem....ja ja dzisiaj mialam...jakos idzie...raczej dobre wyniki...najnizej 12...a reszta chill out..jakies 14, 15,i w gore...1 max na grupe...
  • Anonim

A zdawaliście rozsz. poziom z języków (znaczy a angola)???

Maturka ustna to i tak do niczego się nie liczy... wiec wystarczy zdac :)
    Ale zdac ladnie to satysfakcja i dobry poczatek...
    I mi sie wydaję, że ja zacząłem dobrze....

Powodzenia na pisemnych

p.s. Napisałem w dziale maturka, że forooum coś milczy, ale widze, że nie milczy tylko skacze po działach...
  • Anonim

Ajć.. dopiero teraz zauważyłem, że poziom rozszerzony... :P - moje pytanie nr 1 z poprzedniego postu traci swój sens i rację bytu...
| |

Dwunastkowicze, łączcie sie.. zresztą nie tylko wy. Abosolwenci i uczniowie innych szkół mile w...

Liceum Ogólnokształcące Nr XII

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)