-
Anonim
Pamiętacie pierwsze reklamy z początków kapitalizmu?
Mam tu cos dla Was; -)
http://fun.from.berdyczow.org/2003-... -
Anonim
Dobre :)
Patrzac z perspektywy czasu to reklama nie najgorsza jak na tamte czasy ... Chyba czas reklamowy byl tani bo lekko dlugawa w porownaniu do dzisiejszych.
Mnie w pamieci utwkila "Oferta ZREMBU zawsze na czasie" - jakies wozki widlowe i tego typu sprzet ... Oooo i pamietam ale to juz pozniej cos z TELETOMBOLĄ jakis konkurs czy cos i ta kobitka co to reklamowala nawet fajna byla :)))
-
Anonim
-
NoktowizoR
pamietam reklame DIGITAL - to byla porazajaca sprawa.
niebieski kontur kobiety wykonujact rytmiczne ruchy na zoltym tle. Z boku logo DIGITAL krecace sie. A na dole pasek teleadresowy zapieprzajacy w niesamowitym tempie, tak ze ciezko bylo choc jeden adres zapamietac w calosci. -
-
Jan
Zestaw do dobioru telewizji satelitarnej firmy Arcon.
a lili czipsy były naprawde dobre!!! -
>[M &T]<
-
>[M &T]<
Nic nie widzę nic nie widzę?!-----I NIE ZOBACZYSZ!!!!!! DOPUKI NIE KUPISZ ZESTAWU DO ODBIORU TELEWIZJI SATELITARNEJ FIRMY arcon;p -
..:: Qrva Sistema ::..
Sofiksy !! buty sofiksy i skaczacy chlopcy i dziewczyny na schodach :D
Ale i tak nie zapomne czasow jak nie bylo reklam, pomiedzy programami byly obrazy gor, wodospadow, strumykow, kwiatkow no i wieczny zegar haha az lezka w oku sie zakrecila; -) -
Anonim
"w oczekiwaniu na połaczenie z .... zapraszamy Państwa na chwilę muzyki" + zdjęcie pomnika Chopina z Łazienek. Mojego dziadka szlag trafiał :-D -
Tajemna
-
Anonim
-
Grono.Net
perfumy currara
a i nie wiem czego to był reklama ale wystepowali faceci w kapeluszach i ktos mówił - borsalino;panama itd -
Tajemna
To była reklama lokaty posagowej PZU. Niedawno była z nią afera, bo ludzie wpłacali równowartość samochodu a teraz ich dzieci mogą sobie kupić kapcie. -
Anonim
To jest dobre - pamietam jakas taka lokate, moj Świetej pamieci Dziadek wplacal mi tam wszystkie swoje oszczednosci przez wiele lat - jak sie pozniej okazalo otrzymalem kwote ktora pozwalala na zakup cukierkow czy lepszej czekolady ...
-
Anonim
Mi się przypomina jakąs reklama w której dwóch robotników cieło jakiś komputer na pół. Ale kompletnie nie pamiętam szczegółów. -
Anonim
"ino elektroniczno wago sklepowo" mówił Ślązak, a jego laska na to : "Oj Francik Francik ty to mos pomysły!.."
Co to za firma była, pamięta ktoś?
-
Anonim
Pamiętam to:) Co do wagi, to kojarzy mi się Otake - ale mogę się mylić. -
Tajemna
-
Anonim
Pamiętam reklamę tamponów. Pierwsza to ona nie była, bo z jakiegoś 91 czy 92 roku. Wychodziły trzy dziewczyny, ja zapamiętałem taką siedzącą na skraju wanny. Tekst leciał jakoś tak,, gdy potrzebuje pełnego zabezpieczenia, które zawsze zapewnia mi pełną swobodę ruchu’’ i na końcu,,OK. OB.’’; ) -
Anonim
oczywiscie ze jasio ma racje... arkon byl najlepszy...
no. i oczywiscie prusakolep