1980 [11508]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bielin

niedawno ktos narzekal ze nas malo, a teraz mamy 28 osob; )
  • Klata

Bo ja sie dopisałam; -)
  • Bielin

nie obraz sie, ale nick brzmi mesko; )
  • Klata

Wiem i nie obrażam się. Mam go od podstawówki. Zawsze byłam chłopczycą, albo nietypową dziewczyną ...
  • Bielin

mamy tu taka jedna co w pilke nozna lubi grac i nie bawila sie lalkami; ] ja tez mialem w podstawowce taka kolezanke co w pilke z nami grala na w-f'ach; ) czyzby to jakas mania w '80 ?; ]
  • Anonim

Bielin - może nie mania, ale sporo takich dziewczyn jest
  • Bielin

akurat trafili sie dwie w jednym gronie; ) ale calkiem fajnie; )
  • Klata

W piłke to ja nie grałam, w siatkówke, tak. Piłkę nożna to ja lubię ogladac w tv. Poza tym bardzo lubię sporty samochowe i takie troche typowe meskie rzeczy.
  • mea :)

widze ze Belin juz mnie przedstawil :)

• Bielin

schlebiasz sobie, skad wiesz ze chodzilo o Ciebie ?; ]

albo o mnei albo o kinie :)
  • Bielin

oo, nie wiedzialem ze kinia tez lubi pilke nozna i zolniezyki; ]
  • Klata

Noc to koleżanka z grona WRC ...hhehe; -)

co do zolniezykow ... to powiedziala bym ze moze raczej rycerzykow :) ale cos keidys o pilce pisala :) (gdzies w okolicy jak zaczela sie sprawa z blondynkami)

Klata WRC a i owszem ... jak mi kiedys ktos powiedzial ze tym jest sie latwo zarazic to sie smialam ... teraz juz sie jakosik tak nie smieje :) ... mysle ze to calkiem niezly sport :) a jak tak kiedys naucze sie ktora to prawa a ktora lewa strona (choroba zawodowa) to moze bede pilotem w jakis mniej waznych rajdach :) kto wie :)
  • Klata

Hehehehehheehhehehe.....
    Można sie zarazić...ale ja nie wiem od kogo się zaraziłam, wiem tylko kogo ja zaraziłam WRC...
    Ja raczej bede pływac na windsurfingu. Jezdzenie owszem, ale jak by mi coś nie poszło to strasznie bym kleła, a tam w kabinie są kamery. Było by tylko p... p.... p....; -)

eee tam ja autkami z kamera raczej nie jezdze :) myslalam raczej o testowaniu malucha na jakis malych torach :) Chociaz marzy mi sie SJS na torze w kielcach i jazdy sliczna Subarenka ... mmm ale na to trzeba jeszcze troche kasy uzbierac ... jeden dzien 400zl; (
  • Bielin

w nocy ktos opuscil nasze zacne grono :(

o co za swinia; /
  • mickiewicz

śjakiś fałszywy 80 był...:P
| |

najlepszy rocznik ... jak napisal Bielin mea dopisze :) rocznik jedyny w swoim rodzaju ... wszyst...

Fotki

Miejsca grona (2)