-
Młodszy z Braci
i tak by w koncu ktos z tym wyskoczyl wiec juz ja to powiem moze jakies spotkanie bo sie robi cieplo ?
-
Siwa
a co proponujesz????:)
wiesz,takie same rozmowy są na gronie Koziorożce i jakoś cienko widze te ich (nasze) spotkanie:))
ale na impreze mozna pojsc.w sumie jest nas raptem 49:))ciekawa jestem co wyjdzie:)
pozdro -
Młodszy z Braci
-
Siwa
-
-
Młodszy z Braci
wlasnie na to licze
poczekamy jesli sie zbierze wieksza ilosc osob to wtedy przejdziemy do konkretow -
Siwa
-
Anonim
-
Siwa
-
Anonim
-
Siwa
ale tu chyba chodzi o spotkanie rocznika 81,nie??czy tak bardzo chcesz ograniczyc to tylko do wawy??? -
Młodszy z Braci
w sumie nie tylko niech kazdy rzuci propozycje
wiesz latwiej jest sie zebrac ludziom z jednego miasta -
Siwa
ale ja nie mieszkam 1000km od Wawy.studiuje tu,jeżdże na imprezy, itd. i nie mam problemow z dojazdem.nie wiem o co Wam chodzi??jak chcecie tak bardzo to sami ustalajcie.ja nie musze dawac propozycji.przeciez i tak podałabym klub w wawie.ustalajcie sami.jak dam rade to wpadne.narka -
MARLA
-
Anonim
-
ralf
hehhe
jakiś melanż ????
bardzo chętnie , bardzo dobry pomysł , popieram
-
Anonim
Siwa, to był żart
nie zauważyłaś tego ";)" ???????
sorry jeśli uraziłam -
Anonim
No ja z mojej strony miłej zabawy życzę, bo jakoś nie chce mi się do Wawy z Wrocka 5 godzin jechać, a poza tym to nie wiem u kogo nocleg mógłbym załatwić.
Zapraszam do Wrocka tak poza tym :) -
Siwa
spoko @ngela:) ale nie zabrzmiało to jak żart:)a ja z reguły nerwowa jestem:))dlatego tak wyskoczyłam:] luz.
pozdro -
Anonim
-
Fangtail