1984 [22046]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • po prostu Vilq

Czy naprawdę do tego dążymy?
  • Siemion

czy dążymy ???

któż to wie; D

wszakże niezbadane są wyroki boskie :D
  • Jerry o Nera

a ile już jest? :>
  • Siemion

ale ty jesteś leniwy ...sprawdził byś sam a nie na łatwizne idziesz :D
  • Jerry o Nera

oj cicho bo się wyda :P, a może ktoś już wcześniej policzył i wie, to co mam się męczyć; )
  • Siemion

no też fakt ....wkońcu jedyna rzecz jaką wyniosłem z odchamiacza (czyli socjologii) to jest zdanie....."po co wyważać otwarte drzwi" :D
  • Ireth Lúthien Culnámo

O kurcze... ale to mądre!! :>
  • Siemion

no ...raz nawet coś mądrego sie babce udało powiedzieć .....reszte przespałem ...jak wszyscy zresztą ...ale i tak chcrzaniła same farmazony :D
  • Ireth Lúthien Culnámo

U mnie na uczelni to nawet raz nie zdarzyło się nikomu nic mądrego powiedziec... :>
  • Jerry o Nera

u mnie socjologia była w formie seminariów więc nawet spać nie było można - tylko czytanie metra zostało; )
  • Ireth Lúthien Culnámo

a na mojej uczelni nie lubią socjologi... nie wiedzieć dlaczego... :>
    A na wykładach pozostaje tylko czytanie, spanie albo gadanie z psiapsiółą... :>
  • Siemion

no u mnie socjologia to teoretycznie laborki były ..to mozna sie było wyspać na ławkach w sali :D
  • Siemion

no u mnie socjologia to teoretycznie laborki były ..to mozna sie było wyspać na ławkach w sali :D
  • Ireth Lúthien Culnámo

A ja nie miałam i nie bedę miała socjologii tylko jakieś durne wstępy do etnologii... bleee....
  • Siemion

wierz mi nie chciała byś mieć socjologii...przynajmniej z tą babą co ja ....porażka....a najgorsze że jutro mam mieć zaliczenie u niej ...nie mam ani wiedzy ani materiałów ...a ona stara rura (przepraszam za słownictwo) podobnież strasznie lubi odsyłać na wrzesień ............wrrrrr...
  • Ireth Lúthien Culnámo

Wierzę ci na słowo że bym nie chciała mieć socjologii... a ty mi uwierz że wstęp do etnologii nie jest lepszy... :/
  • Siemion

no pewnie nie :D

w łaściwie to co studiujesz ??
  • Ireth Lúthien Culnámo

Etnologię i antopologię kulturową... mówi ci to coś?? bo mi nic... :>
  • Siemion

szczerze ??....to nie :D

ja geodezje ....tobie to coś mówi ?? (no bo mi tak....fajna jest geodezyjna brać ) :D
  • Ireth Lúthien Culnámo

Geodezja więcej mi mówi niż antropologia... :D
    No cóz... jeszcze tylko rok i na polonistykę!! :>