-
po prostu Vilq
-
Siemion
-
Jerry o Nera
-
Siemion
ale ty jesteś leniwy ...sprawdził byś sam a nie na łatwizne idziesz :D
-
-
Jerry o Nera
oj cicho bo się wyda :P, a może ktoś już wcześniej policzył i wie, to co mam się męczyć; ) -
Siemion
no też fakt ....wkońcu jedyna rzecz jaką wyniosłem z odchamiacza (czyli socjologii) to jest zdanie....."po co wyważać otwarte drzwi" :D
-
Ireth Lúthien Culnámo
-
Siemion
no ...raz nawet coś mądrego sie babce udało powiedzieć .....reszte przespałem ...jak wszyscy zresztą ...ale i tak chcrzaniła same farmazony :D
-
Ireth Lúthien Culnámo
U mnie na uczelni to nawet raz nie zdarzyło się nikomu nic mądrego powiedziec... :> -
Jerry o Nera
u mnie socjologia była w formie seminariów więc nawet spać nie było można - tylko czytanie metra zostało; ) -
Ireth Lúthien Culnámo
a na mojej uczelni nie lubią socjologi... nie wiedzieć dlaczego... :>
A na wykładach pozostaje tylko czytanie, spanie albo gadanie z psiapsiółą... :> -
Siemion
no u mnie socjologia to teoretycznie laborki były ..to mozna sie było wyspać na ławkach w sali :D
-
Siemion
no u mnie socjologia to teoretycznie laborki były ..to mozna sie było wyspać na ławkach w sali :D
-
Ireth Lúthien Culnámo
A ja nie miałam i nie bedę miała socjologii tylko jakieś durne wstępy do etnologii... bleee.... -
Siemion
wierz mi nie chciała byś mieć socjologii...przynajmniej z tą babą co ja ....porażka....a najgorsze że jutro mam mieć zaliczenie u niej ...nie mam ani wiedzy ani materiałów ...a ona stara rura (przepraszam za słownictwo) podobnież strasznie lubi odsyłać na wrzesień ............wrrrrr...
-
Ireth Lúthien Culnámo
Wierzę ci na słowo że bym nie chciała mieć socjologii... a ty mi uwierz że wstęp do etnologii nie jest lepszy... :/ -
Siemion
-
Ireth Lúthien Culnámo
Etnologię i antopologię kulturową... mówi ci to coś?? bo mi nic... :> -
Siemion
szczerze ??....to nie :D
ja geodezje ....tobie to coś mówi ?? (no bo mi tak....fajna jest geodezyjna brać ) :D
-
Ireth Lúthien Culnámo
Geodezja więcej mi mówi niż antropologia... :D
No cóz... jeszcze tylko rok i na polonistykę!! :>