-
Anonim
Elo fellow 20latkowie i ci co juz niestety przekroczyli te magiczna liczbe.. ja mam wlasnie dzisiaj urodziny i powiem wam ze nie moge narzekac - zrobilem tyle powalonych rzeczy w ciagu tych 20 lat ze niejdnemu by na cale zycie wystarczylo hehehe. No ale nie o tym chcialem mowic!
Mam dzisiaj urodziny i robie imprezke :-)
Wszyscy urodzeni '84 moga sie czuc zaproszeni, KKN Klub, Brzozowa 37, Warszawa, godzina 22:00
c ya! -
Anonim
No to nie pozostaje nic innego, jak tylko złożyć Ci najserdeczniejsze zyczenia nastepnych dwudziestu lat w zdrowiu, szczęściu i pomyślności!!!
No i udanej imprezy życze;) -
Anonim
-
Grono.Net
wszystkiego naj naj naj najlepszego...
ja nie przyjdę bo z Łódźcity jestem... życzę udanej zabawy sto lat!! -
-
Anonim
-
rtsd2
-
Siemion
rtsd a sądziłem że to oznacza coś tam z nowym rokiem :D - ale w końcu człowiek całe życie sie uczy :D
A tak jeśli chodzi o temat - to wszystkiego najlepszego :D
-
Siemion
rtsd a sądziłem że to oznacza coś tam z nowym rokiem :D - ale w końcu człowiek całe życie sie uczy :D
A tak jeśli chodzi o temat - to wszystkiego najlepszego :D
-
rusty spoon
och żebym to ja miała z kim...żebym ja miała to bym się tam rozpędziła już teraz....!; ( bo dzisiaj umieram z nudów zaraz idę na rower a potem kisnę w domu :/ upojna noc z TVNem o_O -
Sarnah?
wow... kay... ale ty masz gest! a za ile wejście?
ps: all the best for you -
p.s.daj znac jak udala sie imprezka:) -
Sarnah?
-
MW
ejjjjjj Sarraszko darujemy mu ..pewnie caly dzien wprawial sie w odpowiedni nastroj a teraz imprezuje ale i tak czekamy na relacje i mam nadzieje ze 21 pasow na dupe dostaniesz:D -
Sarnah?
-
MW
-
czarna siostra
no to wszystkiego najlepszego fellow '84 :)))
nie ma co urodzilismy sie w fajnych czasach. fajnym roku; ) -
aNGie buNGie
uuu;/
jaka szkoda jakas imprezka mnie ominela:(
ale przesylam spoznione lecz szczere zyczonak urodzinowe!!!!
buziaki