-
Bartek Załęczny
co prawda jeszcze nas malo, ale jak juz ktos jest to moze niech sie przedstawi.... -
Bartek Załęczny
jezeli o mnie chodzi to studiuje automatyke i robotyke na pw. akurat trwa sesja, zobaczymy jak to bedzie :) -
Usia
-
Usia
-
-
Bartek Załęczny
-
♀cudz0ziemka ♀
ja jestem z WPiA na UW... bardzo mi milo... moja sesyjka w tym roku bedzie trwala od 12.05 do 24.06 <#%&*^$$> naprawde mozna zwatpic!
pozdrawiam;) -
Kasia
aloha! ja jestem z dietetyki z AM w wawce. co tu jeszcze, chyba wszystko zawarte jest w info :P
pozdrówki -
Uzytkownik usuniety
A ja studiuję pedagogikę na KULu :) A moja sesja to jeszcze 4 EGZ ( których łącznie miałam 21!!!!!!) - więc w porównaniu z tym co było to pryszcz! (<-?) mam nadzieję, że dam radę..... -
niebo z widokiem na raj:)
Ja jestem na II roku edukacji medialnej na APSie, i na I na PWT w waffuni oczywicie:) W tej sesji mialam juz 13 egz i zostalo mi juz tylko 3! W sobote koncze! super! -
Anonim
czesc :)
witam witam
ja studiuje na SGGW fin. i ban. na I roku zaocznie i pracuje -
Kasia
ojej ojej....wszyscy tylko sesja i sesja a ja już mam WAKACJE!!! :D No w sumie nie tak do końca, bo jeszcze praktyki w szpitalu,ale już żadnych egzaminków :) -
Anonim
-
Diablica Niesforna
a ja urzeduje w pysznym zarełku ,i podbijam słynna szkołe gastronomiczna w wawie -
kuba
Hej wszystkim!!!
Jestem z UW WPIA i od dzisiaj mam nareszcie wakacje!!!!!! Zaczynam nicnierobienie, poranne powroty do domu i spanie do południa :)))) pzdr. -
Diablica Niesforna
-
♀cudz0ziemka ♀
-
Kasia
heh ja tez jestem Kasia i studiuje dietetyke na AM:)
a o sesji juz zapomniałam....w piatek koncze praktyki i juz WAKACJE:) -
niebo z widokiem na raj:)
hejka rocznik '84;
Sesja juz za mną i praktyki tegoroczne też........tylko, że wakacji bedę miała ciut ciut mniej- we wrześniu poprawka:P
Ale mimo wszystko ciesz się, że już mogę sobie slodko wakacjować:P -
Anonim
-
Anonim