1985 Łączmy się [427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

?
  • Anonim

no ba; )
    oczywiscie, ze to prawda :P
  • Kuba

szkoda, że buźkę zasłoniłaś; )
  • *Gosieńka*

Może i jest. Ale zdarzają się wyjątki :)
  • Sydney

Ale jest ich baaardzo mało. i Tylko potwierdzaja ta regułę. Pozdrawiam !!
  • Anonim

bo ja tajemniczą istotą lubię być; )
    i odsłaniam buźkę tylko dla mojego Slońca :P
  • Student56

Nie ma sie co oszukiwac, sa ladne, ale ja je niestety odstraszam :(
  • Lukir

Panowie!!! Zdrowie Pan...!!!;]
  • *Gosieńka*

czyli mogę się już zaliczyć do grona wyjątków; ) Pozdro!
  • Anonim

dziekujemy Lukir,
    nasze zdrowie drogie panie; )
  • Anonim

Oczywiście,że tak:-) Wystarczy spojrzeć na młodsze roczniki...same tapety i farba..Ehh.. Oczywiście zależy to od tego, co dla kogo jest piękne..Moim zdaniem prawdziwą urodę kobiety można zobaczyć tylko wtedy, gdy wstaje ona rano..bo tylko wtedy jest naturalna, a nie zrobiona..
    Ja tapeciarom mówię NIE!!
  • _ żmija _

wszystkim tapeciarom mowimy NIE!!!
    _be natural, be you_=]
    nie mowie ze lekki makijaz jest nie na miejscu, ale wszystko w granicach przyzwoitosci , ludzie....
    'gorące trzynastki' tego nie wiedza, ale cicho.. nie mowmy im, niech za kilka lat zobacza co zrobily sobie z cera... ich wybor, sa takie dorosle...
    =]
  • Anonim

Głupie pytanie;p oczywiście ze tak:)
  • anovi

hehe dobre to było madziara;PP popieram . czasem to az strach patrezc bo sie wyglada młodziej niz one:) kurde ale komplementem rzuciłam;) 20 latki góra;)
  • Anonim

e tam
  • Anonim

Wow:P Ciekawe pytanko. 85 rocznik na pewno jest rocznikiem wielu ciekawych ludzi:P i ogólnie co tu dużo mówić taki szalony rocznik:P
  • mylovemyway

wydaje mi się, że w roczniku 1985 występuje ponadprzeciętny procent pięknych dziewczyn na liczbę niewiast z tego rocznika...99%...granica błędu 1%; )
  • Sydney

Gosieńko Ty chyba nic nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze..... Moze na jakies piwo bysmy sie umowili w tym Radzyminie ???? odp.
  • *Gosieńka*

Wyobraź sobie że rozumiem...
  • *Gosieńka*

Wyobraź sobie że rozumiem...
| |

Grono dla najlepszego rocznika 1985 :] ... ktore(na szczescie)nie uczeszczalo do gimnazjum,przezylo ...

Fotki

Miejsca grona (3)