-
Kuba
-
Anonim
-
Kuba
-
*Gosieńka*
-
-
Sydney
Ale jest ich baaardzo mało. i Tylko potwierdzaja ta regułę. Pozdrawiam !! -
Anonim
bo ja tajemniczą istotą lubię być; )
i odsłaniam buźkę tylko dla mojego Slońca :P -
Student56
-
Lukir
-
*Gosieńka*
-
Anonim
-
Anonim
Oczywiście,że tak:-) Wystarczy spojrzeć na młodsze roczniki...same tapety i farba..Ehh.. Oczywiście zależy to od tego, co dla kogo jest piękne..Moim zdaniem prawdziwą urodę kobiety można zobaczyć tylko wtedy, gdy wstaje ona rano..bo tylko wtedy jest naturalna, a nie zrobiona..
Ja tapeciarom mówię NIE!! -
_ żmija _
wszystkim tapeciarom mowimy NIE!!!
_be natural, be you_=]
nie mowie ze lekki makijaz jest nie na miejscu, ale wszystko w granicach przyzwoitosci , ludzie....
'gorące trzynastki' tego nie wiedza, ale cicho.. nie mowmy im, niech za kilka lat zobacza co zrobily sobie z cera... ich wybor, sa takie dorosle...
=]
-
Anonim
-
anovi
hehe dobre to było madziara;PP popieram . czasem to az strach patrezc bo sie wyglada młodziej niz one:) kurde ale komplementem rzuciłam;) 20 latki góra;) -
Anonim
-
Anonim
Wow:P Ciekawe pytanko. 85 rocznik na pewno jest rocznikiem wielu ciekawych ludzi:P i ogólnie co tu dużo mówić taki szalony rocznik:P -
mylovemyway
wydaje mi się, że w roczniku 1985 występuje ponadprzeciętny procent pięknych dziewczyn na liczbę niewiast z tego rocznika...99%...granica błędu 1%; ) -
Sydney
Gosieńko Ty chyba nic nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze..... Moze na jakies piwo bysmy sie umowili w tym Radzyminie ???? odp. -
*Gosieńka*
-
*Gosieńka*