1986 [465]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ____

czy to was nie żenuje że wszystkie laski w naszym wieku są na tyle żenujące że wybierają się w 99% na żenujący kierunek psychologię?? zwłaszcza żenujące jest to że wszystkie (ok 100%; ) ) uważa się za doskonałe obserwatorki życia?? ŻENUJĄCE!!!
    LUUUUUUDZIE!!! jakie to smutne!!!
  • Shinju

ja znam bardzo wiele dziewczyn które nie idą na psychologię... sama też nie idę więc bez przesady... co to za głupi procent...
  • kiss and vomit

ja się nie wybieram na psychologię tylko na polonistykę bądź też archeologię..

czy to również żenujące? :>

hmm...i nie uważam się za doskonałą obserwatorkę życia...czyżbym była sto pierwszym procentem? :]
  • Cygan_maan

ech...ja też o psychologii myslałem....Ale jakos mi przeszło...multum chetnych...mało perspektyw...99% studiujących mają większe problemy ze soba niż z przyszłymi pacjentami;]

LIIIPA....to dotyczy nie tylko lasek...ale głównie;]
  • ____

:D:D:D
  • ____

no... z umiejętnością czytania i interpretecji tekstu też słabo :D
  • ANKAjrt

Ja tam wolę matematykę :) A na psychologię nie chciałabym iść... Wolę małych potworków straszyć w przyszłości :)

(oczywiście matematyką)
  • Cygan_maan

Jezu smaria
    MATEMATYKA SUCKS
  • °Kamel°

Eeee nio Psycha też mi przez myśl przeszła...
    ale jak sobie tak poszedłem na uczelnie i zobaczyłem taki fajny wykresik na którym było napisane 20osób/miejsce..to sobie darowałem :P ...
    A za obserwatora dobrego to nie wiem czy mogę się uwarzać...zależy jeszcze co w danej chwili obserwuje of course; P
  • GaGi

hmmm ja nie znam nikogo, kto sie wybiera na psychologie. Moze pedagogika, kotra kojarzy mi sie z panienkami w białych kozaczkach (bez urazy), ale nikt nie idzie na psychologie
  • Shinju

a ja z tą moją Inżynierią Chemiczną i Procesową odstraszam ludzi... :P
  • GaGi

z czym?? @_@
  • Shinju

tak to się nazywa... :P prawda że od razu przeraża...
  • GaGi

oj tak i to bardzo
  • Shinju

heheh... :P
  • Shinju

heheh... :P
  • GaGi

u mnie jest tak, ze kazdy sie pyta "co to jest?" i "co ty bedziesz po tym robiła?"
  • Shinju

tia... takich pytań bardzo dużo słyszę w ostatnim czasie...
  • °Kamel°

łozjezusienku jak się przestraszyłem :P
    nioo faktycznie przerażający i porażający kierunek :)
  • Shinju

hie hie hie...