-
____
czy to was nie żenuje że wszystkie laski w naszym wieku są na tyle żenujące że wybierają się w 99% na żenujący kierunek psychologię?? zwłaszcza żenujące jest to że wszystkie (ok 100%; ) ) uważa się za doskonałe obserwatorki życia?? ŻENUJĄCE!!!
LUUUUUUDZIE!!! jakie to smutne!!! -
Shinju
ja znam bardzo wiele dziewczyn które nie idą na psychologię... sama też nie idę więc bez przesady... co to za głupi procent... -
kiss and vomit
ja się nie wybieram na psychologię tylko na polonistykę bądź też archeologię..
czy to również żenujące? :>
hmm...i nie uważam się za doskonałą obserwatorkę życia...czyżbym była sto pierwszym procentem? :] -
Cygan_maan
ech...ja też o psychologii myslałem....Ale jakos mi przeszło...multum chetnych...mało perspektyw...99% studiujących mają większe problemy ze soba niż z przyszłymi pacjentami;]
LIIIPA....to dotyczy nie tylko lasek...ale głównie;] -
-
____
-
____
-
ANKAjrt
Ja tam wolę matematykę :) A na psychologię nie chciałabym iść... Wolę małych potworków straszyć w przyszłości :)
(oczywiście matematyką) -
Cygan_maan
-
°Kamel°
Eeee nio Psycha też mi przez myśl przeszła...
ale jak sobie tak poszedłem na uczelnie i zobaczyłem taki fajny wykresik na którym było napisane 20osób/miejsce..to sobie darowałem :P ...
A za obserwatora dobrego to nie wiem czy mogę się uwarzać...zależy jeszcze co w danej chwili obserwuje of course; P -
GaGi
hmmm ja nie znam nikogo, kto sie wybiera na psychologie. Moze pedagogika, kotra kojarzy mi sie z panienkami w białych kozaczkach (bez urazy), ale nikt nie idzie na psychologie -
Shinju
a ja z tą moją Inżynierią Chemiczną i Procesową odstraszam ludzi... :P -
GaGi
-
Shinju
-
GaGi
-
Shinju
-
Shinju
-
GaGi
u mnie jest tak, ze kazdy sie pyta "co to jest?" i "co ty bedziesz po tym robiła?" -
Shinju
-
°Kamel°
łozjezusienku jak się przestraszyłem :P
nioo faktycznie przerażający i porażający kierunek :) -
Shinju