1986 [465]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej:). szukam osób, ktoer chcialby ewentualnie po wakacjach zapisać sie na zajęcia z siatki do MOS Wola. Napisałam im maila i dowiedzialam się, że na zapisy do normalnego klubu jestem juz za stara, ale możliwe, ze po wakacjach zorganizują rekreacyjną grupę, w której mogą grać starsze osobniki. Potrzbuję przynajmniej 15 chętnych dziweczyn (nie wiem czy facetów też.. zapytam ich tam jeszzce o to). Mam nadzieję, ze all wypali, bo narazie jakoś kiepsko jest w wawie z miejscami do grania.. chyab że o czymś nie wiem to mówicie, bo włansie szukam jakiegoś miejsca gdzie można by pograć. :))
  • Paula

hmm...dobry pomysł, nawet bardzo dobry:):):)
  • Anonim

nudzi mi się po maturce to myślę co zrobić z czasem; ). szkoda, ze dopiero po wakacjach, ale zawsze coś. Będę do nich maile pisać i sie dowiadywac na bieżąco co sie w tej sprawie dzieje. Ale wydaje mi się, ze powinno się udać, bo jest naprawdę wiele osób które chcialby grać a nie maja gdzie. A póki co może ktoś zna jakieś miejsce gdzie można by sie jakoś umowić większa bandą i sobie pograć..Ale raczej na powietrzu bo wynajem sali kosztuje i to niestety sporo.
  • °Kamel°

Wola Park - parking....tam jakieś boisko maja do siaty...widziałem jak grają....ale szczegółów nie znam...raczej było dostępne dla każdego.
  • Anonim

ja bym byla chetna...

poza tym u nas na saskiej kepie jest boisko otwarte, ew. hala do wynajecia...
    zorganizowac grupe 12 chetnych (bez ograniczen plciowych)...moze ma ktos ochote??

Wpisywac sie na liste:
  • Anonim

ja ja! wybierz mnie; ))! Ja zawsze i wszędzie :)
  • Anonim

napisałam do nich jeszcze raz i oto co mi odpisali:
    "Zgłaszać się mozna telefonicznie , mailem lub osobiście. Będzie tworzona lista osób ubiegających sie o przyjęcie i prosze się na nia zapisywać.Mogą być dziewczyny i chłopcy, ale raczej tworzymy grupy jednorodne , a nie koedukacyjne.Pozdrowienia"
    więc sie tam do nich zgłaszajcie to moze coś z tego wyjdzie :).
  • ArTur

ooooooooooo to ja moze bym sie zapisał mam tylko 19 lat ale wygladam na młodszego heheh:)
  • Anonim

ja proponuje zebrac sie w 12 osob i wynajac hale....to jest koszt 12 PLN za 2h. Tak wiec musimy tylko znalezc chetnych...
    No ewentualnie jak jest ladnie mozna do powsina np. pojechac i pograc rekreacyjnie
  • Cygan_maan

noo Do MoSU to ja sie nie pisze ale rekreacuyjnie dam si8e skusić..Tylko gdzie i kiedy;];]
  • Anonim

napisz im maila klub@moswola.pl. ja tez do nich napisze, ale za jakiś czas, bo chwilowo chyba maja mnie dość; ).
  • Anonim

powiedzmy za tydzien w sobote kto sie pisze na siatke??
  • Paula

jak nie bede jeszcze pracować ) a na to się nie zanosi) to JA!!:)
  • Anonim

mamy pierwszego chetnego...kto jeszcze??
  • Paula

chyba pierwsza chętna:D
  • Anonim

znowu dywagacje na temat poprawnej polszczyzny??

• °Kamel°

Ms. Miodkowa :D
  • Paula

ej..:P
  • °Kamel°

he he he :D
    co takiego panno Paulo :P ???
  • Paula

a nic nic;)
| |

czyli cierpienie niezawinione.

Miejsca grona (0)