- 1
- 2
-
Anonim
słyszeliście coś o tym, ze podania o ewentualną poprawę można składac tylko do jutra?? co za bezsens.. jeszcze nie wiesz czy się dostałeś czy nie a już musisz podanie pisać.. nie mówiąc już o tym, ze niektórzy jeszcze wyników nie mają.. co za chory system <ściana> -
Cygan_maan
-
Anonim
chyba im malla napiszę, ze są debilami jakich mało!! czy oni w ogóle myślą... no nie mogę :||| -
Cygan_maan
ale ja chciałem tylko napomknac że u ns mówili co innego...ze trzeba sie jakoś zadeklarowac we wrześniu czy coś( sierpien..ale nie jutro) -
-
Anonim
naprawde?? oo.. bo mój kolaga dziś do niech dzwonił.. to ja już totalnie NIC NIE ROZUMIEM!! :| zostaje mi mieć nadzieje, ze się dostanę i tyle :) -
GaGi
-
Anonim
-
Paula
podania o poprawke, albo o lepsze wyniki trza do dziś...wiem bo dziś byłam u dyrekcji i sama pisałam...;( -
Anonim
matko boska... to widzę ze zaraz cała Polska będzie matury poprawiać :| ej..? a jak sie zdaje 2gi raz to te wyniki przepadają, czy licza sie lepsze?? -
Paula
tego to już nie weim nie pytałam..., ale zadzwoń do szkoły powini Ci takie informacje przekazać...Ale z tego co wiem to liczą się te lepsze... -
Anonim
aha.. ja i tak nie składam teraz podania. Liczę, ze się dostanę. a jak nie to poprawię w maju. -
Ermenegildo
na moj kierunke przy takich wynikach mam nikle szanse na dostanie sie w tym roku tz na Farmacje!
ale mam jakąś nadzije!
ale wiem na pewno ze bede starał sie podwyższyc wyniki! ale to w sesji letniej! -
Shinju
ja liczę że się dostanę... a jak nie dostanę sie na IChiP to w maju będę matmę poprawiać, która poszła mi tragicznie... -
Anonim
ja jakby co też.. starczy mi wrażeń na rok :D jeszcze mi się śnie po nocach matura z matmy :D -
Anonim
-
Shinju
-
Anonim
Piszmy wszyscy w styczni to na pewnoo będą mieć duuuuuuuuuuuuużo pracy; ) -
Cygan_maan
-
bombel magda magdalena
-
:¤ NETka GronowŁADNA ♥
robimy zrzeszenie?
Niech cała Polska pisze once again, zeby wiedzieli ze nikt nie jest z wynikow zadowolony!
Ale bysmy im dołożyli do pieca :D <hehehe>
- 1
- 2