1986 [465]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

słyszeliście coś o tym, ze podania o ewentualną poprawę można składac tylko do jutra?? co za bezsens.. jeszcze nie wiesz czy się dostałeś czy nie a już musisz podanie pisać.. nie mówiąc już o tym, ze niektórzy jeszcze wyników nie mają.. co za chory system <ściana>
  • Cygan_maan

po prostu nie chcą mieć za duzo pracy;]
  • Anonim

chyba im malla napiszę, ze są debilami jakich mało!! czy oni w ogóle myślą... no nie mogę :|||
  • Cygan_maan

ale ja chciałem tylko napomknac że u ns mówili co innego...ze trzeba sie jakoś zadeklarowac we wrześniu czy coś( sierpien..ale nie jutro)
  • Anonim

naprawde?? oo.. bo mój kolaga dziś do niech dzwonił.. to ja już totalnie NIC NIE ROZUMIEM!! :| zostaje mi mieć nadzieje, ze się dostanę i tyle :)
  • GaGi

ja juz wczoraj złozyłam
  • Anonim

a myślisz ze sie nie dostaniesz? a w ogóle co zdawałaś?
  • Paula

podania o poprawke, albo o lepsze wyniki trza do dziś...wiem bo dziś byłam u dyrekcji i sama pisałam...;(
  • Anonim

matko boska... to widzę ze zaraz cała Polska będzie matury poprawiać :| ej..? a jak sie zdaje 2gi raz to te wyniki przepadają, czy licza sie lepsze??
  • Paula

tego to już nie weim nie pytałam..., ale zadzwoń do szkoły powini Ci takie informacje przekazać...Ale z tego co wiem to liczą się te lepsze...
  • Anonim

aha.. ja i tak nie składam teraz podania. Liczę, ze się dostanę. a jak nie to poprawię w maju.
  • Ermenegildo

na moj kierunke przy takich wynikach mam nikle szanse na dostanie sie w tym roku tz na Farmacje!
    ale mam jakąś nadzije!
    ale wiem na pewno ze bede starał sie podwyższyc wyniki! ale to w sesji letniej!
  • Shinju

ja liczę że się dostanę... a jak nie dostanę sie na IChiP to w maju będę matmę poprawiać, która poszła mi tragicznie...
  • Anonim

ja jakby co też.. starczy mi wrażeń na rok :D jeszcze mi się śnie po nocach matura z matmy :D
  • Anonim

śni*
  • Shinju

i tak masz więcej pkt z matmy niż ja...
  • Anonim

Piszmy wszyscy w styczni to na pewnoo będą mieć duuuuuuuuuuuuużo pracy; )
  • Cygan_maan

ja sie zbuntuje i nie bede pisał...MAtura śmeirdzi:P
  • bombel magda magdalena

paranoja....
  • :¤ NETka GronowŁADNA ♥

robimy zrzeszenie?
    Niech cała Polska pisze once again, zeby wiedzieli ze nikt nie jest z wynikow zadowolony!
    Ale bysmy im dołożyli do pieca :D <hehehe>
  • 1
  • 2
| |

czyli cierpienie niezawinione.

Miejsca grona (0)