1986 [465]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • w-p

pora juz panikowac czy może nie?:D
    macie czasem takie dni,ze nagle przychodzi świadomosc, ze to juz za 1,5 meisiaca, i moze by warto zacząć się w końcu uczyć ..tak na serio..
    a potem dalej nie robi się nic:D

czy tez moze wszyscy tu są pilni i zabiegani na kursy i juz tylko nie mogą się doczekac? :D
  • Anonim

ja na kursy nie chodze...co prawda probuje sie uczyc ale po wynikach probnej stwierdzialm ze i tak zdam....moze to nie za dobrze??
  • Anonim

ja sie nie ucze wcale i próbna mnie tylko utwierdzila w przekonaniu, ze calkiem dobrze na tym wychodze-polskiego, anglika i franc nie musze sie specjalnie uczyc. z wosu skonczy sie pewnie na tym ze pare dni przed matura zaczne przerabiac podrecznik i pierdykne jakies testy.
    a tak to w zasadzie mam do zrobienia prezentacje z polskego-rzecz, ktora mozna zalatwic w 3 dni w zasadzie, u mnie ciagnie sie juz od poczatku roku, biorac pod uwage zamiary, podejscia i kolekcjonowanie materiałow :) leeeń.
  • Shinju

Trzeba przyznać... rocznik 1986 jest wyjątkowo leniwym rocznikiem :)
  • w-p

niestety poza kwestią: zdania jest tez kwestia: dostania się gdzieś:/ bo fakt,30% to duzo nie jest,tak zeby tylko zdać to nie za trudne chyba
  • ...evella...

ja całą moją edukacje po prostu sie opier.....ale teraz..hmmmm od kilu dni zakuwam i nie moge w to uwierzyć...tylko prezentacji jeszcze nie mam :D
  • Shinju

taaa... z tą prezentacją to beznadziejnie... trzeba by się w końcu zabrać bo czasu zabraknie...
  • Anonim

Ja np sobie jeszcze nie zdaję spawy że maturka już za 40 dni !!!

Ja nie wiem jak ja tą prezentację napiszę... ehh

Wydawało się takie łatwe ale wcale takie nie jest

Liczę na WENĘ ktróregoś weekendu :D:D:D

Peace
  • Anonim

gdyby nie szkola w ktorej siedze codziennie do 15, gdyby nie kursy z anglika [ktore wygralem :) ], gdyby nie dodatkowe lekcje polaka... to liczba godzin przeznaczonych na nauke do matury bylaby bliska zeru :/
    nie umiem sie zmusic do nauki w domu...
  • ...evella...

oj widzisz......przynajmniej chodzisz na angielski dodatkowo a ja kilka dni temu rzuciłam :) - stwierdziłam że i tak więcej się nie naucze
    Jej jak ja bym chciała żeby było już po wszystkim....
  • Anonim

oprocz szkoly, anglika i polaka jeszcze historia sztuki i zajecia z rysunku.
    nie wiem jak moglem o tym zapomniec. :)
  • ...evella...

jejku jak ty na to ka-el czas znajdujesz? Ja szukam każdego innego zajęcia tylko nie nauka. Najczęciej łapie gitarke i plumkam, plumkam....Kto wie? Może dzięki temu zostanę sławną basistką...heheh :D
  • bombel magda magdalena

u mnie to jest tak:
    0 nauki
    0 prezentacji<nie wiem jak ja to zrobie:(>
    na żadne kursy też nie smigam.....ale czasu jak nie było tak nie ma....
    ale po próbnych stwierdziłam że nie mam powodów do zmartwień będzie dobrze..oby....
  • ...evella...

no właśnie, próbny był tak banalny, ze to trzyma mnie na duchu. bo nawet jeśli bym totalnie nic nie kumała to zdam :D
  • GaGi

ja mysle, ze kazdy zda na te minimalne 30%. W ten sposób bedziemy mieli wszystkich ludzi z wykształceniem srednim.; / Jak to bedzie ładnie wyglądało...
  • Shinju

napewno całkiem ładnie... tylko czy to przełoży się na rzeczywistą wiedzę na poziomie średnim???
  • Anonim

na tle krajow europejskich [nie mowiac juz o usa] szkolnictwo polskie jest na calkiem wysokim poziomie. nie wydaje mi sie wiec aby 30% bedacy progiem zaliczeniowym byl szczegolnie dla nas krzywdzacy.
    za rok podobno ma juz byc 50%. mozliwe jednak ze to tylko plotki :)
  • Shinju

mnóstwo plotek i trudno dociec które są prawdą a które tylko plotkami...
  • Anonim

I tak te 30% to nie jest powód do uciechy bo przecierz z 30tką się nigdzie nie dostaniecie. chyba że na wieczorowe lub inne 2go sortu.

Dla mnie próg 60% jest ważny

A z bio to celuję w 85-90% --> SGGW
  • GaGi

chyba, ze ma sie tak jak ja:P Dla mnie wazne jest tylko to, zeby zdac mature, oczywiscie bede sie starała jak najlepiej to zrobic, ale to niewazne, bo ide na Akademie Muzyczną:) Tam są ważne egzaminy wstępne:)