1986 [465]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cygan_maan

nom to jak bedzie....tu można swe filozoficzne dygresje ubierać w kwieciste wypowiedzi mentalno czasem logiczne;]
  • mo

jak wyzdrowieję to popisze sie tu filozoficzna elokwencją; ]
  • Cygan_maan

jak Marjana wyjedzie to tez sie popopisuje...;]
  • Cygan_maan

no więc ja moze napisze tu swoją kwestje;];]

otóż ja preferuje druga opcjie...wersja marzycielska...żyć jak robinson na jakiejś zaplutej wyspie z jedną tylko osoba do towaarzystwa...szukać własnego pożywienia,...bydować własny bajerowski domek z bambusa i ogólnie bezstresowo dożyć 100 posuwajac kobiete która sie kocha;];]

wersja realistyczna...osiąść na starośc w podkowie leśnej razem z całą tamta burżuazja z dala od cywilizacji warszawskiej...z dala od dużych miast; ];];]
  • Anonim

a ja mieszkam po drugiej stronie warszawy. tez w lesie. i tez mi dobrze. i nie musialam czekać az starość sie na mnie zaczai z pazurami :D
  • Cygan_maan

starość sie nie czai...ona wnas jest od chwili narodzin dokladnie zaprogramowana;]
  • Anonim

No-jest zaprogramowana i przez to się czai, bo musi zrobić "up-load"; -)
  • Cygan_maan

co ty opowiadasz....ona jest zuploadowana od chwili narodzin......już w łonie matki sie starzejemy...więc nie ma mowy o czajeniu sie
  • Anonim

ehhh :)
  • Cygan_maan

strzelec ma zawsze racje;]
  • Anonim

panny sie nie kłócą, ale i tak wiedzą swoje :]
  • Cygan_maan

a wiedziec to se mogą
  • Anonim

:>
  • Anonim

Ja bym się chciała wyzwolić od wszelkich zależności od innych ludzi, żyć bez ciągłego piętna odpowiedzialności zbiorowej, która mnie czasem prawie zabija. Czyli: pustelnia, gdzieś w jakichś niedostępnych górach, koło uroczego lasku, w pobliżu czystego jeziorka, zaraz obok wesoło pluszczącego strumyka. Ale najpierw się muszę zrobić potwornie bogata, żeby zabrać za sobą miliardy książek...
  • Cygan_maan

eeee no to ja poprosze ta sama opcje tylko bez kasy i książek i możemy jechac razem;];]
  • hom

nie wiedziałem ze w pustelniach są pokoje dwuoosobowe....;>
  • Anonim

Eee... nie możemy jechać razem. Przecież główny urok pustelni to ~samotność~. Tego mi właśnie potrzeba. Najbardziej. I po to właśnie potrzebne są książki. Żeby nie zwariować (za bardzo; P). Tak więc wybacz, ale to pustelnia jednoosobowa; )
  • Anonim

Eee... nie możemy jechać razem. Przecież główny urok pustelni to ~samotność~. Tego mi właśnie potrzeba. Najbardziej. I po to właśnie potrzebne są książki. Żeby nie zwariować (za bardzo; P). Tak więc wybacz, ale to pustelnia jednoosobowa; )
  • Anonim

• Cygan_maan

EEE no co wy...błąd logiczny...
    pustelnie powstawały po to bo kolesie chcieli mieć wszystko w duupie ..całą tą cywilizacje i maniery i życ sobie gdzieś na uboczu gdzie ci nikt nosa nie wtyka....a tak naprawde to sie tam dzikie orgie odbywały....
    wbrew pozorą to pustelnie wcale nie były puste;]
| |

czyli cierpienie niezawinione.

Miejsca grona (0)