Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • joanna.

mozliwe ze taki temat juz sie pojawil, w takim razie wielkie sorry...
    Wiec jak sam temat wskazuje - co myslicie- czego sie boicie? - gdzie sie dostaliscie? - jakie wrazenia?
  • Styku ss

odpowiedzi na 1 pytanie: boimy sie gowna
    2 dostalismy sie do gowna
    3 gowniane wrazenia

i po gowno ten temat??
  • kuba.golas

a tak dla gowna
  • Styku ss

tak myslalem
  • 8ł0|\|i a|<

znowu o szkole nie moge :P
    nie liceum a zawodkowka :P
  • kuba.golas

dobra moze ktos chcialby sie jednak tu wypowiedziec:) ja juz sie nie odzywam;)
  • joanna.

No fajnie - dzieki wielkie... :(
  • ** eF **

ja ide do krolowki i jak tak sobie wchodze na grono to mnie strasza ze nie przezyje i wogole...dupa wiec troche sie boje co to bedzie i jak na tym wyjde...jak macie jakies wskazowki to help me :*
  • agacioЯ 89

Wskazówki? Pierwsze wrażenie najważniejsze, czyli na lekcji plecy proste i jak-pani-ciekawie-mówi, a na przerwach lol na buzię i... Jakoś będzie :D
  • ** eF **

hehe....thx :* na pewno sie przyda :)
  • Anna Iwanek

Ja się dostałam do Słowackiego. Obawiam się troszke małej ilości samców w mojej klasie (5! O_o), ale oprócz tego zarówno klasa jak i szkoła moim zdaniem są bardzo spox... :) Obawiam się pani Kałat, bo wiem, że tak trzeba. :P Wiem, że to dziwne, ale ja to już tych wakacji nie chce. Jestem tak ciekawa tej nowej szkoly, ze juz bym tam mogla chodzic...; )
  • agacioЯ 89

U mnie jest 4 na 28 bab... Więc będzie jeszcze zabawniej :D.
    Ludzi się "nie boję"- loubię poznawać nowych znajomych, nie mam oporów jeśli chodzi o takie sytuacje jak początek roku szkolnego w nowej szkole albo jakiekolwiek inne "nowe towarzystwo". No, chyba że to jest towarzystwo, które mi nie odpowiada... A poza tym trochę ludzików znam... Będzie gut :D
  • Anonim

Cieszcie sie ze macie 5 czy tam 4 samcow! Ja mam 2 a w rownoleglej klasie jest 1!!!!; -( Boze... w ogole w tej szkole ich jest malo (Fredro) ja nie wiem jak to bedzie.....;p
    no isie ciut boje bo nie znam nikogo z mojej przyszlej klasy ale powoli sie poznajemy na gronie :-)
  • Grono.Net

Ja mam w klasie 32 foczki i ja jedyny :D

Ale i tak sie zastanawiam czy nie rzucić szkoły:P
    PO co mi ? Poczekam półtora roku i pójde na ochotnika do wojska :D
  • Anonim

ehh... a ja mam 12 facetow a ile dziewczyn to nie pamietam:D
  • dot com

dobra, to ja zaszpanuję;] 18 samców! i kto podskoczy?XD
  • Grono.Net

32 samice :D
  • Anonim

sorki policzyłam jeszcze raz:D:P 14 dokładnie 14:D
  • Mniej Niż Młoda

a u mnie chyba 12
    ej Qrdupel wiesz co mam takie same kolczyki :) heheh :P
  • asia

ja mam 19 chlopakow i 12 dziewczyn:P:P:P
| |

Nie dość, że rocznik warty wyróżnienia, to nawet znalazł się w książkach od historii więc ...

Fotki

Miejsca grona (2)