-
Anonim
Gdzie trafiliście po liceum? Gdzie studiujecie, co i w jakim trybie. Opowiedzcie wasze losy po ostatecznym opuszczaniu Kościuchy
Zaczynam ja:
absolwent w roku 2005. Obecnie student Uniwersytetu Łódzkiego na kierunku geografia - tryb dzienny. Studia 2 stopniowe i jako specjalizacje bede robił planowanie przestrzenne. Do Łodzi trafiłem przypadkiem - do wawki sie nie dostałem tam gdzie chciałem, nie chciałem studiowac ani w Białej ani w Siedlcach czy Lublinie. Nawet to nie był mój pomysł, żeby tam kandydować. Skusiła mnie rejestracja internetowa (nie musialem jezdzic przed dostaniem sie z papierkami ani nic wysylać) oraz duza ilość małych specjalizacji. -
Effa
ja jestem absolwentka z 2006 r.Teraz studiuje w Wawie na Akademi Medycnnej na kierunku poloznictwo-studia dzienne,2stopniowe.I wcale nie z przypadku,świadomy wybór.co prawda bardziej chciałam byc ratownikiem medycznym ale ciut zabrakło,w poloznictwo z dnia na dzien sie bardziej wkrecama -
HAROWINKA
absolwent z 2002r, obecnie jeszcze student Politechniki Warszawskiej na Wydziale Inżynierii Chemicznej i Procesowej, specjalizacja Inzynieria Chemiczna, w trybie dziennym oczywiscie,powinienem juz je skonczyc ale mi sie nie chce, magisterka lezy i czeka az dojrzeje. dodatkowo jeszcze studia na Wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych tez na PW, tym razem zaocznie, kierunek Matematyka w Ubezpieczeniach i Finansach -
Chodnikowy latawiec
hmmm.. absolwent 2006... student Politechniki Łódzkiej (śadze że jeszcze długo nim będę) kiedunek Budownictwo Ogólne dzienne magistersko-inżynierskie.... specjalizacja nie wybrana bo po co:D:D -
-
Marcin S.
-
Józka
-
Anonim
absolwentka 2005.... aktualnie studentka-zaoczna-bezrobotna na AR Lublin. Pozdrawiam! -
edek
hmmm zeby sie nie pomylic
absolwent roku chyba 2003:)teraz student na Politechnice Warszawskiej
studia 2 stopniowe wydzial Inzynierii Produkcji kierunek Zarzadzanie i marketing inzynieria produkcji specjalizacja Zarzadzanie Technika czy jakos tam:)a trafilem specjalnie choc nie tego chcialem:(bo niestety nie wiedzialem gdzie sa studia dla kucharzy:D a jednak biala mnie niezbyt pociagala aby tam pojsc:) -
Anonim
oj... absolwent chyba 2004 :)
Obecnie studentka ekonomii na SGGW w Warszawie, dziennie, studia dwustopniowe.... Chcialam na SGH ale nie wyszlo... Na SGGW dostałam sie bez problemow :] Wlasnie napisalam prace licencjacka i w lipcu bede ja broniła.
Dalej ekonomia drugi stopien a specjalizacja jeszcze nie jestem pewna.
Co moge dodac=> ze "studia" na SGGW sa fajne!!! Ale Kosciuszka tez byla spoko :)))
Pozdro dla absolwentów ROCZNIK 2004 :D
-
tom3k
rocznik 2oo6, ucze sie na Politechnice Warszawskiej na MiNI - Wydziale Matematyki i Nauki Informacyjnych na kierunku Informatyka Stosowana, specjalizacja hmmm... jeszcze tego nie wybieram ale mam nadzieje ze Inżynieria Systemów. Studia są dzienne, inżyniersko-magisterskie, i powiem ze lepiej byc nie moglo :) -
gaúcho
-
Dexter
Absolwent 2006
Obecnie student I roku socjologii na SGGW w Warszawie, - studia dzienne.
:) -
**Ania**
-
Huśtaff-Ka
absolwentka 2006.
SGH (co)dziennie.
aktualnie rozkminiam, jaki kierunek wybrać :D [jeszcze cały długi tydzień na decyzję]; ] -
pawel_j
absolwent 0,7 ....hmm... chyba 2003:)
zadowolony student wydzialu mechatroniki politechniki warszawskiej -
qń
ja absolwent z 2006 jak większość chyba ludzi kończących nasze zacne LO wylądowałem na SGGW, konkretnie na Finansach i Bankowości(czy rachunkowości:P) i mam nadzieje że w przyszłym roku nadal będe tam studiował :P -
..:: deikste ::.. yeah :P
>_let the sunshine in_ napisał
>absolwent 0,7 ....hmm...
swiete slowa Vaffelku; P A ja absolwent 2004 jesli dobrze pamietam :) Obecnie koniec III roku Informatyki na Politechnice Lubelskiej (inz. zaoczne) + praca w Erze + za rok slub z ta Pania ze zdjecia:D pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy maja rownie napiety harmonogram po zakonczeniu naszego wspanialego LO :P -
Anonim
To i ja się wpisze:)
Rocznik 2006.Uczę się na Poltechnice Lubelskiej na kierunku Informatyka,studia dzienne,hmmm specjalność -jeszcze nie wybrana ale pewnie coś z sieciami...komputerowymi :) -
Ania S-K :)
Absolwentka zacnego liceum z 2004 r.:) koncowka III roku farmacji na Akademi Medycznej im. prof. Feliksa Skubiszewskiego w Lublinie :D A za rok slub z Panem ze zdjecia:) Moja licealna miloscia i jak widac ostatnia:D <jupi>to magia tego LO...alez sie wzruszylam...o matko chyba, chyba się popłacze...leeeeeeeeee.......m a ktoś chusteczki? :P -
..:: deikste ::.. yeah :P
>wakacje2008-Nasz Ślub:) <jupi> napisała:
>za rok slub z Panem ze
>zdjecia:) Moja licealna miloscia i jak widac ostatnia:D
><jupi>to magia tego LO...
witam żone obok męża :)