== 26 LO 'KUBY' w Aninie == [1025]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia.

Kiedy sa warsztaty teatralne??
  • ★alexandrrra★

dobre pytanie!!!!

niech ktos napisze, bo ja z wielka ochota sie wybiore !!!; )))
  • I Can Be

Wiec Drogie Panie warsztaty sa w przyszly piatek i sobote :> 18 i 19
  • Anonim

...po trzech godzinach lekcyjnych, czyli 10.35
  • Gosia.

dzieki, wpadne sie troche posmiac;))))))
  • I Can Be

a do czego innego sluza warsztaty :>
  • Anonim

pamiętam jak kiedyś w czasie warsztatów wynieśli ze szkoły dwa magnetowidy, nowy telewizor i jakiś sprzęt grający:))) kopeć twierdził że w plecaku:DDD
  • ★alexandrrra★

ale fajnie w piatek przyjezdzam na warsztaty bez dwoch zdan! ; ))))))))

ktos wie do ktorej godz. beda one trwały ???
  • I Can Be

Do 18 : | a w sobote jest WIELKA gala...i bedzie wystawiona tylko ta sztuka ktora wygrala i rozdanie nagrod :] Generalnie nudy :|
  • ★alexandrrra★

do 18 ??????????? wow!!!
    to jakas nowosc.... !!!
    nigdy nie bylo tak dlugo heheheh czyji jak przyjade tak o 14 to bedzie ok ...
  • I Can Be

No tak...ale pewnie bedzie juz malo uczniow he he ; )
    W kazdym razie zapraszamy :)
  • ★alexandrrra★

hmm...w sumie o 14 moze juz tez pani Ewy nie byc...
    jak myslisz????
  • I Can Be

oj tego to Ci nie powiem...nie mam pojecia czy bedzie :>
  • Daniel

może wystawimy własną sztuke tak poza konkursem
  • Anonim

moge recenzje walnąć =) :
    no więc warsztaty nie były takie złe jakby można było przewidywać.
    tak ze 2-3 sztuki były spoko nawet.
    ale niektóre to beton maksymalny : wychodzi jakaś klasa chemiczno-biologiczna i tekst z pamięci klepie =)
    i tak do połowy tylko opłacało się grać bo później to niemal wszyscy do domu pouciekali =)
    no i gazetka była gówniana - zmienili tekst mojej przyjaciółce, bo ktoś sobie korekte walnął bo mu się tak bardziej podobało.przy tym np dali niegramatyczny i niestylistyczny tekst koleżanki gdzie nie było nawet prawidłowej odmiany :]
  • Яostek

a ktora klasa wygrała ??

bo mnie to ciekawi troszeczke :P
  • Całowałeś się już kiedyś ?

no dziś już mogę powiedzieć bo już po gali finałowej jest,a jako jurorka,musiałam trzymać język za zębami:PWygrała klasa 2f ze spektaklem "Testament psa",najlepszym aktorem został Przemek Kazusek z 3f a najlepszą aktorką Alicja Wiedeńska z 2f.tyle

Ogólnie tegoroczne warszaty według mnie były totalną porażką i gdyby tak było co roku,to nasza szkolna teatralna tradycja nie przetrwała by nawet 5 lat:/
  • Яostek

ehh nie ma to jak nasze stare dobre warsztaty z przed paru lat...

wtedy to sie dzialo :P

ale tradycja powoli zaniknie bo sie ludziskom poprostu tego robic nie chce.... :/
  • Całowałeś się już kiedyś ?

Te młodsze klasy teraz to takie olewusy,nic im się nie chce porządnego zrobić,tylko tak na odwal się to robią,żeby na lekcje nie chodzić i robić dużo zamieszania.Jeszcze w zeszłym roku,warsztaty były doskonałe.Nie wiem czy widziałeś może Monty Pythona i "Igraszki z diabłem".To było coś...aż przyjemnie było powspominać:)
  • Яostek

oj niestety nie widzialem :/

ostatnie warsztaty jakie pamietam i w ktorych uczestniczylem odbyly sie bodajze, ze 4 albo i 5 lat temu :P

Sztuka, ktora wtedy wygrala miala tytul chyba "Wesoły autobus" czy "Panienki z autobusu", dokładnie niepamietam, ale przedstawiona zostala w sposob mistrzoski i naprawde ogladalo sie ja z przyjemnoscia...

Dokladnie, z tym olewaniem to wszystko zalezy od podejscia ludzi do tematu i sztuki jaka wybiora....
  • 1
  • 2
| |

Grono dla absolwentow i obecnych uczniow tej najwspanialszej instytucji, która mieści się na ul. ...

XXXVI Liceum Ogólnokształcące im. Stefana Starzyńskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)