- 1
- 2
-
Gosia.
-
★alexandrrra★
dobre pytanie!!!!
niech ktos napisze, bo ja z wielka ochota sie wybiore !!!; ))) -
I Can Be
-
Anonim
-
-
Gosia.
-
I Can Be
-
Anonim
pamiętam jak kiedyś w czasie warsztatów wynieśli ze szkoły dwa magnetowidy, nowy telewizor i jakiś sprzęt grający:))) kopeć twierdził że w plecaku:DDD -
★alexandrrra★
ale fajnie w piatek przyjezdzam na warsztaty bez dwoch zdan! ; ))))))))
ktos wie do ktorej godz. beda one trwały ??? -
I Can Be
Do 18 : | a w sobote jest WIELKA gala...i bedzie wystawiona tylko ta sztuka ktora wygrala i rozdanie nagrod :] Generalnie nudy :| -
★alexandrrra★
do 18 ??????????? wow!!!
to jakas nowosc.... !!!
nigdy nie bylo tak dlugo heheheh czyji jak przyjade tak o 14 to bedzie ok ... -
I Can Be
No tak...ale pewnie bedzie juz malo uczniow he he ; )
W kazdym razie zapraszamy :) -
★alexandrrra★
-
I Can Be
-
Daniel
-
Anonim
moge recenzje walnąć =) :
no więc warsztaty nie były takie złe jakby można było przewidywać.
tak ze 2-3 sztuki były spoko nawet.
ale niektóre to beton maksymalny : wychodzi jakaś klasa chemiczno-biologiczna i tekst z pamięci klepie =)
i tak do połowy tylko opłacało się grać bo później to niemal wszyscy do domu pouciekali =)
no i gazetka była gówniana - zmienili tekst mojej przyjaciółce, bo ktoś sobie korekte walnął bo mu się tak bardziej podobało.przy tym np dali niegramatyczny i niestylistyczny tekst koleżanki gdzie nie było nawet prawidłowej odmiany :] -
-
Całowałeś się już kiedyś ?
no dziś już mogę powiedzieć bo już po gali finałowej jest,a jako jurorka,musiałam trzymać język za zębami:PWygrała klasa 2f ze spektaklem "Testament psa",najlepszym aktorem został Przemek Kazusek z 3f a najlepszą aktorką Alicja Wiedeńska z 2f.tyle
Ogólnie tegoroczne warszaty według mnie były totalną porażką i gdyby tak było co roku,to nasza szkolna teatralna tradycja nie przetrwała by nawet 5 lat:/ -
ehh nie ma to jak nasze stare dobre warsztaty z przed paru lat...
wtedy to sie dzialo :P
ale tradycja powoli zaniknie bo sie ludziskom poprostu tego robic nie chce.... :/ -
Całowałeś się już kiedyś ?
Te młodsze klasy teraz to takie olewusy,nic im się nie chce porządnego zrobić,tylko tak na odwal się to robią,żeby na lekcje nie chodzić i robić dużo zamieszania.Jeszcze w zeszłym roku,warsztaty były doskonałe.Nie wiem czy widziałeś może Monty Pythona i "Igraszki z diabłem".To było coś...aż przyjemnie było powspominać:) -
oj niestety nie widzialem :/
ostatnie warsztaty jakie pamietam i w ktorych uczestniczylem odbyly sie bodajze, ze 4 albo i 5 lat temu :P
Sztuka, ktora wtedy wygrala miala tytul chyba "Wesoły autobus" czy "Panienki z autobusu", dokładnie niepamietam, ale przedstawiona zostala w sposob mistrzoski i naprawde ogladalo sie ja z przyjemnoscia...
Dokladnie, z tym olewaniem to wszystko zalezy od podejscia ludzi do tematu i sztuki jaka wybiora....
- 1
- 2