- 1
- 2
-
Anonim
Hej kto wie...kiedy dokładnei w kochanowskim bedzie festiwal filmowy...i w ogole czy warto tam sie pokazać.....:) -
.:tygrysek:.
-
Anonim
hehe ......nie no to az takie pilne nie jest....wiesz chciałam rozruszac to wspaniałe grono:* -
no wiem, ale chciałam coś napisać :P a poooh jest kompetenty, przynajmniej zawsze był; ) -
-
Seb
-
Ajudah
Huh, Radek chyba już nie organizuje? Nowe pokolenie przejmuje pałeczkę w Kochanie...
A czy ktoś będzie kontunuować gazetę festiwalową, GAZETOFILm?
Pzdr! -
Seb
Oj, zdaje mi sie ze bedziesz musial przeprowadzic jakies specjalne szkolenia, czy cos. Paleczka paleczką; ) ale ktos musi im pokazac jak nalezy sie za to porzadnie wziasc
-
Sha
Kurcze... Wystarczy ze dwa lata nie zaglądać i już się z Festiwalu Teatralnego robi Filmowy? O_o’ -
to dwa odrębne festiwale; ) a co do pooha to organizuje czy nie, zawsze wszystko wie; D -
Sha
Eh, nie na bieżąco jestem, odkąd Skiner postanowił przerobić Kochanowskiego na fortecę :/ Jakoś zniechęciła mnie konieczność dzwonienia dzień wcześniej w celu zapytania czy dany nauczyciel będzie miał dla mnie chwilę w czasie przerwy i raczy zejść na dół aby powiadomić ochronę, że nie jestem przestępcą tylko jego gościem :/ Jak kiedyś jeszcze miałam chęci i poszukiwałam informacji na temat Festiwalu Teatralnego, to mi pani ochroniarz nie pozwoliła przejść przez szatnię, a na zewnątrz żadnych informacji nie uświadczysz :/ Nawet jej towarzystwo nie było wystarczającym argumentem, żeby mnie przepuścić :/ I wtedy stwierdziłam „Dość!”. Jak mnie mają tak traktować, to mam ich gdzieś :/ -
Słowiczyna
uuu a to ci dopiero nowina? a dla mnie ta pani ochroniarz jest zajebista!!! skonczylem szkole 3 lata temu a ona nadal mnie pamieta i zawsze mnie wpuszcza choc jestem srednio raz, dwa razy do roku w szkolce!!! pozdrowki dla pani szeryfowej; ) -
Sha
Za moich czasów ochroniarze się pojawili i wymienili. Jeżeli nie cały skład, to przynajmniej zdecydowana większość. I jakoś nikt za nimi nie przepadał, czego wyraz dali kiedyś w przedstawieniu. Ostro było. I trochę niesmacznie. -
eeeeeetam ja pamietam to przedstawienie klasy informatycznej..bylo świetne; )
Ale czasy mało rozgarniętych panów ochroniarzy kochan ma już za sobą...
Pani Basia, to wspaniała kobieta; )
i zawsze wita mnie z uśmiechem..
I..jakie telefony? Ja przychodze i wbijam sie na chama; ) na lekcje Szarego albo Bujaka
-
Słowiczyna
no nie zartuj!!!!!!!!!!!! jakie zmiany co chwila!!! pani Basia (dzieks Tigus za przypomnienie pracuje u nas w szkole juz dobre kilka lat ze 3 lub nawet 4)!!! i jest b sympatyczna ale to nie ona ustala regylu wpuszczania osob do szkoly!!!! adios -
Anonim
Sha -> do szkoly mozna wpasc zawsze i o kazdej porze. Pani Basia jest de best. I w ogole atmosfera byla super.
Hanus (togus mi zupelnie nie pasuje) -> Pooh nie organizuje, ale informacje posiada. A nawet jezeli nie posiada to moze zdobyc praktycznie od reki :)
Martus -> wpadac na festiwal zawsze warto bo kazdy jest wspanialy :) -
wiesz co... pierwszą rzecza na gronie to dodać mnie a nie tu sie rozpisywac
yhh chyba musimy pogadać :P
mi tiguś też nie pasuje, wpisałam bo myślałam, że tygrysek będzie zajęty.. ale jak widac nie jest; )
buzi; * -
no i znow jestem studentka!uk
haha sorry za skojarzenie ale przyszlo mi tylko jedno do glowy:selekcja:P:P:PP:P haha co sie dzieje!!!! lans i bans>)>) -
no i znow jestem studentka!uk
to bylo do funkcjonowaia pani barbary:P a co zrobic schodzimy na psy a pozatym trza trzymac fason nie:P:P:P -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2