28LO->kochan [370]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej kto wie...kiedy dokładnei w kochanowskim bedzie festiwal filmowy...i w ogole czy warto tam sie pokazać.....:)
  • .:tygrysek:.

zapytaj Pooha gg:1513274; )
  • Anonim

hehe ......nie no to az takie pilne nie jest....wiesz chciałam rozruszac to wspaniałe grono:*

no wiem, ale chciałam coś napisać :P a poooh jest kompetenty, przynajmniej zawsze był; )
  • Seb

1-2 kwietna
    a tu stronka sie kryje http://www.wffl.boo.pl
    pozdrawiam:-D
  • Ajudah

Huh, Radek chyba już nie organizuje? Nowe pokolenie przejmuje pałeczkę w Kochanie...

A czy ktoś będzie kontunuować gazetę festiwalową, GAZETOFILm?

Pzdr!
  • Seb

Oj, zdaje mi sie ze bedziesz musial przeprowadzic jakies specjalne szkolenia, czy cos. Paleczka paleczką; ) ale ktos musi im pokazac jak nalezy sie za to porzadnie wziasc
  • Sha

Kurcze... Wystarczy ze dwa lata nie zaglądać i już się z Festiwalu Teatralnego robi Filmowy? O_o’

to dwa odrębne festiwale; ) a co do pooha to organizuje czy nie, zawsze wszystko wie; D
  • Sha

Eh, nie na bieżąco jestem, odkąd Skiner postanowił przerobić Kochanowskiego na fortecę :/ Jakoś zniechęciła mnie konieczność dzwonienia dzień wcześniej w celu zapytania czy dany nauczyciel będzie miał dla mnie chwilę w czasie przerwy i raczy zejść na dół aby powiadomić ochronę, że nie jestem przestępcą tylko jego gościem :/ Jak kiedyś jeszcze miałam chęci i poszukiwałam informacji na temat Festiwalu Teatralnego, to mi pani ochroniarz nie pozwoliła przejść przez szatnię, a na zewnątrz żadnych informacji nie uświadczysz :/ Nawet jej towarzystwo nie było wystarczającym argumentem, żeby mnie przepuścić :/ I wtedy stwierdziłam „Dość!”. Jak mnie mają tak traktować, to mam ich gdzieś :/
  • Słowiczyna

uuu a to ci dopiero nowina? a dla mnie ta pani ochroniarz jest zajebista!!! skonczylem szkole 3 lata temu a ona nadal mnie pamieta i zawsze mnie wpuszcza choc jestem srednio raz, dwa razy do roku w szkolce!!! pozdrowki dla pani szeryfowej; )
  • Sha

Za moich czasów ochroniarze się pojawili i wymienili. Jeżeli nie cały skład, to przynajmniej zdecydowana większość. I jakoś nikt za nimi nie przepadał, czego wyraz dali kiedyś w przedstawieniu. Ostro było. I trochę niesmacznie.

eeeeeetam ja pamietam to przedstawienie klasy informatycznej..bylo świetne; )
    Ale czasy mało rozgarniętych panów ochroniarzy kochan ma już za sobą...

Pani Basia, to wspaniała kobieta; )
    i zawsze wita mnie z uśmiechem..
    I..jakie telefony? Ja przychodze i wbijam sie na chama; ) na lekcje Szarego albo Bujaka

• Słowiczyna

no nie zartuj!!!!!!!!!!!! jakie zmiany co chwila!!! pani Basia (dzieks Tigus za przypomnienie pracuje u nas w szkole juz dobre kilka lat ze 3 lub nawet 4)!!! i jest b sympatyczna ale to nie ona ustala regylu wpuszczania osob do szkoly!!!! adios
  • Anonim

Sha -> do szkoly mozna wpasc zawsze i o kazdej porze. Pani Basia jest de best. I w ogole atmosfera byla super.

Hanus (togus mi zupelnie nie pasuje) -> Pooh nie organizuje, ale informacje posiada. A nawet jezeli nie posiada to moze zdobyc praktycznie od reki :)

Martus -> wpadac na festiwal zawsze warto bo kazdy jest wspanialy :)

wiesz co... pierwszą rzecza na gronie to dodać mnie a nie tu sie rozpisywac
    yhh chyba musimy pogadać :P
    mi tiguś też nie pasuje, wpisałam bo myślałam, że tygrysek będzie zajęty.. ale jak widac nie jest; )
    buzi; *
  • no i znow jestem studentka!uk

haha sorry za skojarzenie ale przyszlo mi tylko jedno do glowy:selekcja:P:P:PP:P haha co sie dzieje!!!! lans i bans>)>)
  • no i znow jestem studentka!uk

to bylo do funkcjonowaia pani barbary:P a co zrobic schodzimy na psy a pozatym trza trzymac fason nie:P:P:P
  • Anonim

ktoś wie w jakich godzinach będzie ten festiwal w piątek i sobotę?
  • Anonim

start o 17, a koniec pewnie 20-21
  • 1
  • 2
| |

absolwenci i uczniowie XXVIII LO i.m. J.Kochanowskiego

XXVIII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Kochanowskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)