- 1
- 2
-
Anonim
-
*Martuśka :)*
ja zaczynam 6 czerwca i to najgorszym egzaminem, z Anatomi :/, a ostatni 29 :)) i mam 3egzaminy , nio 4 jak dobrez pojdzie, :))
Życze powodzonka wszystkim studencikom :))) -
™tofi.k ♪
na Wacie zaczyna sie 28 czerwca a ostatni egzam 7 lipca z czego najgorsze jest zaliczenie półdrutów; ) z czego min. egzam z matmy, fizy, obwody i sygnaly elktryczne, informatyka. ...; ( -
Kuba
Hmm nio moja sesja juz trwa; ) jak jutro zalicze poprawke z makro, to juz w piatek zaczynam egzamy; ) na pierwszy ostrzal mam historie gospodarcza :/ lacznie 5 examow, ale ostatni 17 czerwca, wiec chyba najwczesniej skoncze sesje ze wszystkich; ) pozdrowienia dla studentow; ) i dla mojego sloneczka; ) -
-
Anonim
a takiego właśnie bo ja skończe pierwszy; ]
dziś rozpocząłem sesje i oczywiście rozpocząłem źle..zapewne jeden w plecy-czyli sesja jesienna. Na drugi nie ide za kilka dni bo oczywiście nic nie umiem, właśnie kobinuje zwolnienie lekarskie.. Marta weś mi coś załatw,
może Mery mi załatwi ze mi cipke przewiało; p
następny egz mam 13 i to juz koniec. Wiec loozik, tylko 2 egzaminki, jedne w plecy.. ale z drugiego sie lepiej o wiele czuje; ]
powodzenia powodzenia!!
łatwych pytań!! -
Anonim
A ja zaczynam dopiero 27 czerwca ale cale szczęście ze juz mam zerófki ustalili to jak by dobrze poszlo to bym wczesniej skonczyl a przynajmniej mial mniej zaliczania w sesji bo w sumie jeszcze nie wiem ale wychodzi na to ze mam 7 egzaminow :( qrwa pojebalo ich.
Najgorszy bedzie z Programow uzytkowych i histori gospodarczej bo bylem na niej tylko raz :) -
Kuba
HA Ja juz po pierwszym Examie :) Z Historii Gospodarczej wlasnie. Nawet nie tak zle; )
Pozdro dla studentow; ) -
Anonim
dopiero sie zacznie.... hisroria polski XX w. , psychologia spoleczna, geografia polityczna...... ojjjjjj nie chce mi sie uczyc;/
Pozdroo studenci -
Ehh jutro egzamin z Anatomii :( najgorsze co może być,... juz sie boję, 3majcie kciuki :) pozdrawiam :) -
Anonim
-
Mernsztajn zdała kartografie!!!!!!!!!!! A ja zdałam spzilki z anatomi!!!!!!!!!!! dostalam 105 na 120!!!! hehe ale przede mna jeszcze ustny z anatomii :( powodzonka wsyztskim zycze!!! i buziaki dla sloneczka :**** :) -
Martynka
heh czopku jeden ty to zawsze masz szcescie :) ja juz tez mam jeden egzamin zaliczony, wczoraj mialam drugi ale nie bardzo mi poszlo... i czekaja mnie jeszcze 2... najgorsze... to ja ide sie uczyc :) pozdro :) -
Anonim
-
jasiek
-
Anonim
A ja własnie zaliczylem Statystyke i jestem zwolniony z egzaminu :)
teraz mam caly tydzien zawalony nauka - codziennie jakies zaiczenia i zerowki ale jesli wszystko pozaliczam w tym tygodniu to zostanie mi tylko egzamin z Pascala :) -
Kuba
Jeszcze tylko jutro i piatek i po sesji. Ale jutro najwiekszy hardcore z analizy :/ Pachnie mi to wrzesniem jak nic :D
Pozdro Studenci; ) -
QBIK
ja dopiero koncze w przyszłym tygodniu semestr i zaczynam sesje :] YUPI !!! :D; ( -
Anonim
a ja chyba nawet zdam jedne egzamin!!
wczorak całkiem nieźle mi poszło; ]
wrzesień rulez :D -
Kuba
No ja juz jeden zdalem :D
Ale to chyba jedyny :)
Wczoraj Analiza totalna porazka :/
Przejebany Wrzesien; ) -
Anonim
ej Kubus kiedy popijemy tak na luuzie już całkowitym, nawet ze swiadomscia ze cos tam ojebaliśmy.... ?
mam fajną miejscówkę pod siedlcami, można tam się zaszyć na kilka dni..
plisss...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
II Liceum Ogólnokształcące iim. Św. Królowej Jadwigi w Siedlcach. Czyli nasza Królówka :)