-
Kuba
Hmm to moze maturzysci sie teraz wypowiedza gdzie sie na studia wybieraja :)))
A jak by maturzysci mieli jakies problemy z wyborem, to niech pisza to chetnie poradzimy ze najlepiej jest isc na: Ekonomie na UW, Geodezje na WAT, Fizjoterapie na AM, Prawo na UW lub Farmacje na AM ; ))) -
Anonim
dorzuce do tego politologie i profilaktyke spoleczna z resocjalizacja na UW :))) -
Anonim
co do tej ekonomii na UW to prawda? bo mam zamiar skladac tam papiery ale nie wiem czy studiowanie ekonomii moze wogole byc ciekawe... ale z matma i gegra nic mi nie przychodzi do glowy...:(
-
Anonim
bo na architekture na dzienne to nie mam co liczyc bez zadnych kursow... chyba ze wieczorowe... -
-
Kuba
No ja studiuje ta ekonomie, i jakos nie narzekam powiem Ci; )))
Wydzial jest naprawde zajebisty, ludzie, atmosfera, same pozytywy :)
Przedmioty sa w miare spoko na I roku, tylko Analiza Matematyczna jest totalnie beznadziejna :/ Ale reszta jest ok; )
No to ja wracam sie uczyc makro, bo jutro mam poprawke; )))))
-
emi.
ja moge sie tylko zdradzic z psychologia:) reszty nie powiem, zeby nie zapeszyc:) buziaki -
Kuba
Ale sie tajemnicza zrobilas...; ) Co ta Krolowka z ludzmi robi; )
No napisz cos wiecej, to sie nie liczy; ) -
Anonim
mam jeszcze pytanko do ciebie Kuba - ty jestes na samej ekonomii tak? bo ja jeszcze mysle o ekonomiczno menadzerskim na UW? wydaje mi sie ciekawsze i bardziej ukierunkowane... -
emi.
-
Kuba
Ja jestem na samej ekonomii. Hmm czy bardziej ukierunkowane, to ciezko powiedziec :) Jade niedlugo na wydzial to popytam sie ludzi o te men. i pozniej napisze cos wiecej o tym; )
pozdrowki; ) -
QBIK
-
Anonim
-
Anonim
a melanżoznastwo na wydziale Stara Miłosna-Śródmiecie-Bemowo ?!?!?!
kurde Kuba jak mogłes o tym zapomnieć ?!!?
btw tez zdałem poprawke i wcale sie nie ciesze :)
sesja się zbliza i tego sie obawiam bardzo; ] -
QBIK
łetammm....... ja z Lemanem sesje mamy podkoniec czerwca wiec jeszcze daleko :D
pozdro; ) -
Kuba
no ty zdales poprawke, a ja nie jestem tego taki pewien :/ hardcore dzisiaj byl :/
Aga a co do tych men. to wiekszosc ludzi jest zadowolonych, ale mowia ze woleli by na ekonomii jednak; )
A tak to duzo szczegolow sie nie dowiedzialem, bo nie malem za duzo czasu, ale jeszcze sie dowiem; )
Pozdrowki :] -
Kuba
-
QBIK
-
Martynka
oj ludzie ludzie co wy sie macie z tą nową maturą... przewalone troche... a co do studiów.. farmacje odradzam :D heh tzn nio wiecie jak chcecie to spox.. ale przygotujcie sie na ostre rycie, a to wcale fajne nie jest.. ale z tego co sie orientuje to chyba nikt sie stad nie wybiera na ten siuperowski kierunek.. :) -
*Martuśka :)*
Zdecydujcie sie na fizjoterapie!!!!!!!!! Zajebisty kierunek, i luzik czasami, super ludziska!!! i ogolnie jest wporzadku!!!!!!!!!!!! Polecam!!! :D -
Anonim
eee tam..
tam podobno same czopy chodzą :D
a na farmacje to psychopaci i samobójcy :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne