Królówka :) [1395]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

Hmm to moze maturzysci sie teraz wypowiedza gdzie sie na studia wybieraja :)))

A jak by maturzysci mieli jakies problemy z wyborem, to niech pisza to chetnie poradzimy ze najlepiej jest isc na: Ekonomie na UW, Geodezje na WAT, Fizjoterapie na AM, Prawo na UW lub Farmacje na AM ; )))
  • Anonim

dorzuce do tego politologie i profilaktyke spoleczna z resocjalizacja na UW :)))
  • Anonim

co do tej ekonomii na UW to prawda? bo mam zamiar skladac tam papiery ale nie wiem czy studiowanie ekonomii moze wogole byc ciekawe... ale z matma i gegra nic mi nie przychodzi do glowy...:(
  • Anonim

bo na architekture na dzienne to nie mam co liczyc bez zadnych kursow... chyba ze wieczorowe...
  • Kuba

No ja studiuje ta ekonomie, i jakos nie narzekam powiem Ci; )))

Wydzial jest naprawde zajebisty, ludzie, atmosfera, same pozytywy :)

Przedmioty sa w miare spoko na I roku, tylko Analiza Matematyczna jest totalnie beznadziejna :/ Ale reszta jest ok; )

No to ja wracam sie uczyc makro, bo jutro mam poprawke; )))))

• emi.

ja moge sie tylko zdradzic z psychologia:) reszty nie powiem, zeby nie zapeszyc:) buziaki
  • Kuba

Ale sie tajemnicza zrobilas...; ) Co ta Krolowka z ludzmi robi; )

No napisz cos wiecej, to sie nie liczy; )
  • Anonim

mam jeszcze pytanko do ciebie Kuba - ty jestes na samej ekonomii tak? bo ja jeszcze mysle o ekonomiczno menadzerskim na UW? wydaje mi sie ciekawsze i bardziej ukierunkowane...
  • emi.

nic wiecej nie powiem:):):)
  • Kuba

Ja jestem na samej ekonomii. Hmm czy bardziej ukierunkowane, to ciezko powiedziec :) Jade niedlugo na wydzial to popytam sie ludzi o te men. i pozniej napisze cos wiecej o tym; )

pozdrowki; )
  • QBIK

kuba oczywiscie zapomniał o ELEKTRONICE na WACIE :/ :P
  • Anonim

dzieki Kuba:)
  • Anonim

a melanżoznastwo na wydziale Stara Miłosna-Śródmiecie-Bemowo ?!?!?!

kurde Kuba jak mogłes o tym zapomnieć ?!!?

btw tez zdałem poprawke i wcale sie nie ciesze :)

sesja się zbliza i tego sie obawiam bardzo; ]
  • QBIK

łetammm....... ja z Lemanem sesje mamy podkoniec czerwca wiec jeszcze daleko :D

pozdro; )
  • Kuba

no ty zdales poprawke, a ja nie jestem tego taki pewien :/ hardcore dzisiaj byl :/

Aga a co do tych men. to wiekszosc ludzi jest zadowolonych, ale mowia ze woleli by na ekonomii jednak; )

A tak to duzo szczegolow sie nie dowiedzialem, bo nie malem za duzo czasu, ale jeszcze sie dowiem; )

Pozdrowki :]
  • Kuba

no wlasnie Kubik zapomnialem o Elektronice :D Sorkas za to :)
  • QBIK

sorkas przyjety :] . napeno poprawisz :)

nie smutaj się; ]
  • Martynka

oj ludzie ludzie co wy sie macie z tą nową maturą... przewalone troche... a co do studiów.. farmacje odradzam :D heh tzn nio wiecie jak chcecie to spox.. ale przygotujcie sie na ostre rycie, a to wcale fajne nie jest.. ale z tego co sie orientuje to chyba nikt sie stad nie wybiera na ten siuperowski kierunek.. :)
  • *Martuśka :)*

Zdecydujcie sie na fizjoterapie!!!!!!!!! Zajebisty kierunek, i luzik czasami, super ludziska!!! i ogolnie jest wporzadku!!!!!!!!!!!! Polecam!!! :D
  • Anonim

eee tam..

tam podobno same czopy chodzą :D

a na farmacje to psychopaci i samobójcy :D
| |

II Liceum Ogólnokształcące iim. Św. Królowej Jadwigi w Siedlcach. Czyli nasza Królówka :)

II Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)