2Pac [1972]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ARtS

Jak myslicie czy Tupac chcial zostac wierny Sobie i nie robil rzeczy pod publike...? Mnie osobiscie gryzie taki text, ktory moglby byc jakims moralem z powaznej ksiazki... "Boze Chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sobie poradze" Jak myslicie czy ten text byl pod publike ?
  • Anonim

raczej prawda czysta prawda nie od dzis wiadomo ze twoj najlepszy przyjacie to najgorszy wróg:)
  • ARtS

Tak ale czy powiedzial pod publike ?? A tak przy okazji to jest taki zarcik "jak chcesz szybko stracic przyjaciela daj mu dobra rade"
  • Flip

Arts myślisz ty choć troche? Ile ty masz lat? Czekaj sprawdze.....
  • Flip

no tak masz dopiero 15 lat wybaczam ci. Oswiece cie zatem: text ten nie jest pod publike.. przed wrogami latwiej sie obronic niz przed atakiem zadanym w plecy przez przyjaciela.. Do przyjaciela odwrocisz sie plecami do wroga nie.. A czesom w zyciu może okazać sie wielkim bledem.. Kminisz mlody? Jak bedziesz starszy to to zrozumiesz.. Nikt nie rani tak jak przyjaciel ktory okaże sie falszywy/ no poza miloscia do tej jedynej oczywiscie;)
    A wogole co to ma znaczyc pod publike?

Suge Knight byl jego przyjacielem, czegoz by sie nie powiedzialo Suge jest/ byl jednym z glównych podejrzanych o morderstwo Paca..

Mi w to ciezko osobiscie uwierzyc by Suge zdobyl sie na cos takiego.. Coz swiat jest pojebany z 2giej str..

Zgadzam sie to swietny moral na ksiazke o takiej wlasnie falszywej przyjazni..

A i jeszcze jedno Pac pozostal wierny sobie, zawsze robil swoje bedac w to co robil maksymalnie wkrecony majac w dupie innych...

Pod publike to mógł jechać na koncercie BiG Bad Boya i Puffa wiadomo w jakim kawalku; )

• ARtS

Ok, po prostu patrzac na dzisiejszy marny HH widac wiele posuniec dotyczacych tylko tego aby wszyscy pomysleli "o mnie to dotyczy" albo "wydaje sie zwykly 'raper' a taki madry"
    Wlasciwie mysle ze duzo ma wlasnie z tym wspolnego moj wiek bo kiedy zaczolem sluchac rapu to bylo byly juz te wszystkie chaly... Po prostu bylem za mlody zeby sluchac Paca kiedy zyl :( Dzieki za komentarz....
  • świetnie.

Nie wiem skad wogle taki pomysl ze pod publike?? Moze pod publike jest Brenda's go a baby, albo only god can judge me??
  • pat

dobrze powiedziałeś: "patrzac na dzisiejszy marny HH".. i w tym cały sęk.. 2Pac, nie jest wytworem dzisiejszych marności, był za czasów świetności, jest i będzie..;)
  • ARtS

Pod publike, czyli, mówimy to co oni [publika] chce uslyszec...
  • kusy.

Ale dlatego ze zostal zabity kiedy byl na najwyzszym szczeblu swojej kariery!!! Bo juz chyba dalej by nie zaszedl (chyba) !!! A co do textow to moim zdaniem zaden kawalek nie byl pod publike On tym zyl!!!!! I pamiec po Nim pozostanie na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mrówka

Suge Knight byl jego przyjacielem, czegoz by sie nie powiedzialo Suge jest/ byl jednym z glównych podejrzanych o morderstwo Paca..

Mi w to ciezko osobiscie uwierzyc by Suge zdobyl sie na cos takiego.. Coz swiat jest pojebany z 2giej str..

Don ja się z Toba nie zgodzę, mam 2 teorie na ten temat, albo Suge pomógł mu upozorować jego śmierć albo sam maczał w tym palce. Polecam książke Cathy Scott "The killinf of Tupac Shakur" zwłaszcza roździał w którym opisaną jego śmierć i drogę do szpitala.

Tak , tak wiem!! Znajdą sie tacy co mnie będą jechać ale takie mam zdanie i będę sie go 3mała. Dodam że nie wzięła tego z kosmosu, czytałam dużo artykułów, książek i raport policyjny (umieszczony w jakimś piśmie) na temat tamtego wieczoru.
  • Nicoletta

No zajebiscie skasowało mi sie cos co napisałam cóz przezyje=)
    TUPAC to był ktos to moje zdanie jego teksty napenwo nie były pisane pod publike tylko trzeba je rozumiec bo nie sa takie jak wspólczesny HH wulgarne(juz nawet nie wulgarne tylko beznadziejne),Podkład słaby,i ciagle spiewaja tera oj zyie jest kurewskie świat jest łzy zycie ejst okropne EGOISCI!!

"Boze Chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sobie poradze" ARtS to zpewnościa nie ejst pod publike to moje zdanie TUPAc nie psize tekstów pod publike on był wierny sobie pisał teksty o wszystkim najczęsciej o smierci....wiec mysle Ci co często o niej mówią ona wkoncu ich dopada<śmierć> Koniec Kazania AMEN!!=*
  • Martuch;*.

Moim zdaniem nie był to wykonawca co pisał pod publike...gdyby tak było to wątpie że tyle ludzi by go szanowało!!! Prosta odpowiedź ale prawdziwa!
  • pat

zgadzam sie; )
    krotko ale treściwie!
  • Flip

mrowka thx za tytul przeczytam jak dorwe to gdzies...

I tak sie nigdy nie dowiemy jak to bylo..
  • Flip

mrowka thx za tytul przeczytam jak dorwe to gdzies...

I tak sie nigdy nie dowiemy jak to bylo..
  • Wonz24

......Slucham Tupac'a od dawna i jestem pewien ze zaden jego tekst nie byl pod publike!!!......Takie jest moje zdanie!!!.....
  • Vincent

"Kminisz mlody? Jak bedziesz starszy to to zrozumiesz"

No to mnie rozwaliło na łopatki :)))))
    Don może wydaj płytę "Dla dzieciaków"
    i zapodaj kilka jeszcze swoich morałów?
    Nie zrozum mnie źle nie chce wjeżdzać na Ciebie ale takie teksty mógłbyś sobie oszczędzić :)
  • ARtS

Jeżeli Mu lepiej jak tak pisze to niech pisze, mnie to nie przeszkadza bo młody tak czy siak jestem...
    Wcale mi z tym źle nie jest.
  • Flip

to se wydaj plyte dla dzieciakow mam w dupie co myslisz o moich wypowiedziach i nic nie bede oszczedzac uuuuuuuuu dzieki zes na mnie nie wjchechal
  • 1
  • 2
| |

Grono miłośników Tupac'a Amaru Shakur'a który krył się pod znanym pseudonimem 2PAC a u schyłk...

Fotki

Miejsca grona (0)