-
Anonim
hola.
sprawa jest krotka, choc z tlumikiem... niedlugo sie przeprowadzam do wawy, i szukam szkoly... polecono mi 2slo na nowowiejskiej...
dajcie prosze jakies komentarze i opinie co do waszej szkoly. jacy ludzie, nauczyciele, wymagania etc. (zakladam ze we wlasciwym gronie sie znalazlem...) -
Mariano
-
MJS
ludzie do dupy, nauczyciele z poprzedniej epoki, wymagania nie proporcjonalne do poziomu zajec, a ogolnie to syf i zenada!!!
zartuje
jest spoko, warto, mimo ze slo dzis nie jest tym slo do ktorego ja zdawalem, mam wrazenie ze sie totalnie popsulo, to jednak nadal nie jestem w stanie sobie wyobrazic innej dobrej szkoly z rownie fajnym klimatem, i jak sobie mysle ze mial bym zdawac teraz do LO to nawet ze swiadomoscia jak slo sie popsulo nadal bym je wybral bo po prostu nie ma w tym miescie nic co moglo by z nia konkurowac.. :D -
Anonim
-
-
Anonim
nie sluchaj nas, absolwentow, bo my juz zawsze bedziemy narzekac :P a szkola fajna, wiec na co czekasz? :) -
Anonim
-
Kasza.
-
maciekp
najtańsze leniwe w okolicy. Tak, nawet biorąc pod uwagę mleczne! Ciągle wpadam coś zjeść między zajęciami; )
Ale to już nie to co kiedyś...; p -
Anonim
poza tym Pani Tereska grozi odejsciem wiec juz w ogole nie bedzie tak jak kiedys..:/ -
Anonim
-
Kasza.
-
Anonim
in plus: W porządku nauczyciele, wymagania niskie
in minus: Kapkę sztywno, fioletowe ściany
Ale i tak jak na szkole to zupełnie ok. -
Satnislaw
-
Anonim
Kasz: p. Tereska rozczula moje serce zawsze kiedy krzyczy "kluski z tłuszczeeeem!!!"
a w poniedziałek powiedziała mi że schudłam :> -
Czy szejść
Ty nie masz szans, bo ostatnio na filozofii poszedles na wagary. Dzwonila do mnie Oska przed chwila. -
Czy szejść
-
Anonim
o matko, bo się przestraszyłam że przez ostatni rok była jakas filozofia o której nie wiedziałam i byłam na permanentnych wagarach :P
a Oska tak mnie nie lubi że mogła sie skarżyć :> -
Anonim
Moje liceum było bardzo fajną szkołą. Poznałem w nim mnóstwo wartościowych ludzi. Nauczyciele są mili i uczynni, zawsze pomogą gdy jesteś w potrzebie. Wymagania są dosyć wysokie, ale myślę, że jeśli jesteś mądrym chłopcem jak ja, to na pewno sobie poradzisz.
ps.
Mamy też świetnie wyposażoną salę informatyczną z komputerami klasy AMD i centralnym serwerem rozdzielającym ruch na sieci.
howgh. -
Satnislaw
ty walona sikso z rembertowa nie zasmiecaj tematu jo~~ (zgadnijcie do kogo to -_-V) -
Anonim