2slo. [354]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hola.
    sprawa jest krotka, choc z tlumikiem... niedlugo sie przeprowadzam do wawy, i szukam szkoly... polecono mi 2slo na nowowiejskiej...
    dajcie prosze jakies komentarze i opinie co do waszej szkoly. jacy ludzie, nauczyciele, wymagania etc. (zakladam ze we wlasciwym gronie sie znalazlem...)
  • Mariano

Wpadaj do 2slo; D
  • MJS

ludzie do dupy, nauczyciele z poprzedniej epoki, wymagania nie proporcjonalne do poziomu zajec, a ogolnie to syf i zenada!!!

zartuje

jest spoko, warto, mimo ze slo dzis nie jest tym slo do ktorego ja zdawalem, mam wrazenie ze sie totalnie popsulo, to jednak nadal nie jestem w stanie sobie wyobrazic innej dobrej szkoly z rownie fajnym klimatem, i jak sobie mysle ze mial bym zdawac teraz do LO to nawet ze swiadomoscia jak slo sie popsulo nadal bym je wybral bo po prostu nie ma w tym miescie nic co moglo by z nia konkurowac.. :D
  • Anonim

racja, wpadnij. już raczej nie będziesz chciał wyjść :)
  • Anonim

nie sluchaj nas, absolwentow, bo my juz zawsze bedziemy narzekac :P a szkola fajna, wiec na co czekasz? :)
  • Anonim

polecam goraco.
  • Kasza.

swietne zielono-zolto-pomaranczowe wnetrza.
  • maciekp

najtańsze leniwe w okolicy. Tak, nawet biorąc pod uwagę mleczne! Ciągle wpadam coś zjeść między zajęciami; )
    Ale to już nie to co kiedyś...; p
  • Anonim

poza tym Pani Tereska grozi odejsciem wiec juz w ogole nie bedzie tak jak kiedys..:/
  • Anonim

przestańcie bo się rozpłaczę :(
  • Kasza.

kochalas ja prawda?
  • Anonim

in plus: W porządku nauczyciele, wymagania niskie

in minus: Kapkę sztywno, fioletowe ściany

Ale i tak jak na szkole to zupełnie ok.
  • Satnislaw

ja tez chce tam byc :P
  • Anonim

Kasz: p. Tereska rozczula moje serce zawsze kiedy krzyczy "kluski z tłuszczeeeem!!!"

a w poniedziałek powiedziała mi że schudłam :>
  • Czy szejść

Ty nie masz szans, bo ostatnio na filozofii poszedles na wagary. Dzwonila do mnie Oska przed chwila.
  • Czy szejść

To bylo do Szczurownika aka Ruda Siksa, bron boze nie do Eleny
  • Anonim

o matko, bo się przestraszyłam że przez ostatni rok była jakas filozofia o której nie wiedziałam i byłam na permanentnych wagarach :P
    a Oska tak mnie nie lubi że mogła sie skarżyć :>
  • Anonim

Moje liceum było bardzo fajną szkołą. Poznałem w nim mnóstwo wartościowych ludzi. Nauczyciele są mili i uczynni, zawsze pomogą gdy jesteś w potrzebie. Wymagania są dosyć wysokie, ale myślę, że jeśli jesteś mądrym chłopcem jak ja, to na pewno sobie poradzisz.

ps.
    Mamy też świetnie wyposażoną salę informatyczną z komputerami klasy AMD i centralnym serwerem rozdzielającym ruch na sieci.
    howgh.
  • Satnislaw

ty walona sikso z rembertowa nie zasmiecaj tematu jo~~ (zgadnijcie do kogo to -_-V)
  • Anonim

porazka :-/
| |

Grono społeczności 2 Społecznego Liceum Ogólnokształcącego w Warszawie.

2 Społeczne Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)