-
Anonim
Jeśli są chętni do uczestniczenia w mszy świętej w intencji Jana Pawła II, na placu we wtorek, i chce iść z nami większą grupą, o 15.45 będziemy czekać w okolicach SLO. Tak wczesna godzina podyktowana jest faktem, iż w niedziele, na mszy było 100 000 wiernych, komunikacja była utrudniona a nasz przystanek metra znajduje się w węźle komunikacyjnym... W niedziele na stacji godzinę przed mszą czekało ponad 100 osób, a pociągi już przyjeżdżały przepełnione, tak wiec wsiadało 15 osób do każdego... Planujemy wysiąść na przystanku świetokrzyska a dalej udaćsię pieszo, aby znależć się w okolicach hotelu Victoria, bądz naprzeciwko ołtarza...
Jako iż jutro odbędzie się Narodowa Msza Święta w intencji Jana Pawła, osób tych osobiście szacuje na przynajmniej dwa razy więcej...
Wybór proponowanej godziny jest, więc wg mnie uzasadniony...
Jeśli tak duża grupa, która się zbierze, okaże się zbyt duża. Jeśli niektórzy będą czuli się skrępowani, bądź w inny sposób będzie im przeszkadzał ten fakt, bez problemu będzie można się odłączyć od nas już na placu...
Dzięki, będziemy czekać do 16...
[']
-
Satnislaw
Ja bede, ale by nie bylo tak jak dzisiaj "na placu wolnosci" bo kolega Zbyszek Z rzeczywiscie na tym placu sie znalazl.
cheers -_-V -
Kasza.
a dobrze wyszlo z placem wolnosci. neiogarnieci (bez nazwisk) mysleli ze to inna nazwa na pl. pils. -
Satnislaw
-
-
Anonim
to przez tą zawieruche w mediach..to oni sa temu winni.. mowili ze to plac pilsd.
zreszta i tak za tym wszystkim stoi Grupa Trzymajaca Władzę...
mam nadzieje ze zostanie wybaczone -
Kasza.