• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mariano

ogłaszam konkurs na prawdziwego idiote który da radę nauczyć się do klasowki z informatyki.... Kazdemu kto dostanie z niej 5 stawiam sześciopak tyskiego...

UWAGA!!

Poza konkursem są Qpcia i SK8, oraz Nowik dla ktorego nauka nie ma barier...

Dla zainteresowanych wklejam link do 'krótkiego' tutoriala z bieżacych tematów...

http://informatyka.2slo.waw.pl/tuto...
  • Mariano

PS: ja nie mam zmaiaru brac w nim udziału; P bo dla mnie informatyka jest wazna tyle co japońsko jezyczna wersja naszej kochanej szkolnej strony....
  • ili

zerknęłam na to i jakoś nie wydało mi się to trudne...
    to exel przecież...
    tam wszystko jest łopatologiczne... :P

/jesli sie myle i zaraz mnie wojt naprostuje, ze to strasznie trudne to rpzepraszam.../
  • ili

zerknęłam na to i jakoś nie wydało mi się to trudne...
    to exel przecież...
    tam wszystko jest łopatologiczne... :P

/jesli sie myle i zaraz mnie wojt naprostuje, ze to strasznie trudne to rpzepraszam.../
  • Anonim

TO jest STRASZNE... AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
    pomocy
    oblukałem tę stronę i bede miał dzis w noc ykoszmary!! Pozre mnie tak iwielki eksel!!

btw:pisze się "tą" czy "tę"???
  • Grono.Net

mimo bardzo kuszacej nagrody trudno zmusic sie do przeczytania tego. a stwierdzam ze osoby ktore na to zerknely uwazam za obdarzone zdolnosciami paranormalnymi :). moze lepiej zaczac sie uczyc tego japonskiego, pozytek wiekszy....
  • Grono.Net

mimo bardzo kuszacej nagrody trudno zmusic sie do przeczytania tego. a stwierdzam ze osoby ktore na to zerknely uwazam za obdarzone zdolnosciami paranormalnymi :). moze lepiej zaczac sie uczyc tego japonskiego, pozytek wiekszy....
  • Anonim

napisz "tamtą" nie bedziesz miec problemów interpretacyjnych :)
  • agicz

Ili, Ty masz cos z glowa? chyba z nadmiaru nauki albo stresu. ex. jest straszny i tylko raz na trzy razy udalo mi sie go opanowac (nie zebym sie starala) m i jest glupi i uwazam ze powinni sie go uczyc tylko ci co go potrzebuja albo nawiedzeni "chetni"

to powiedzialam ja ktora nie ma informatyki od dwoch lat i dobrze m i z tym.
  • Grono.Net

brak info wyglada na rzecz bardzo mila. jeszcze tylko1.5 miesiaca info; )
  • Mariano

taaaaa......

czy ktos w historii 2slo miał poprawke z info???

czy bede pierwszy??? bo nie mam zamiaru sie tego excela uczyć.... 50% z klasówki to dla mnie za wysoki próg...
  • Mariano

taaaaa......

czy ktos w historii 2slo miał poprawke z info???

czy bede pierwszy??? bo nie mam zamiaru sie tego excela uczyć.... 50% z tej klasówki to dla mnie za wysoki próg...
  • Grono.Net

tak na pewno.... komis z info :DDDDDDDDDDD
  • mara

po tej klasowce zostala mi wywrozona kariera informatyka, zrobilam cos, co zdaniem p. Afelta nie powinno dzialac, a odpowiadalo bez pudla... efekt-5, w koncu dzialalo, a, ze bylo tam uzytych 5 razy wiecej funkcji, zdaza sie; )
  • Anonim

a ja przepisywalam ze skopiowanej pracy chyba od malwiny
    no coz pan afelt bywa malo spostrzegawczy
    wiec jak ja mialam 5 na koniec to wy tez mozecie!
  • Anonim

swoja ocene z informatyki zawdzieczam ytlko Pawłowi Pasznikowi i chyle głowe w jego strone.
    po prostu umiejetna obsługa outlooka pod przykrywką excel'a =]
    dziekuje jeszcze raz :D
  • 9ty

chyle dupe wkierunku upadajacego slo w ktorym uczy niedojebany pederasta, wywiadow udziela (w zwiazku zczym nie ma czasu na nauke) rozowa lezba a uczniowie uwazaja dowcipy o potwrach exelowych za smieszne.
    smutne ze sporo sensownych osob i pomyslow musi sie z tym bie- gownem w jednym kiblu beltac.
  • Anonim

ej zajebiste :)
    nareszcie ktos pomyślał zeby nauczyć na informatyce czegoś bardziej zaawansowanego niz tabelka z żółtą ramką i mrygającą czcionką :)
  • MJS

ty, pogielo cie wojti..? :D
    nie przjrzalem tego dokladnie, ale czy o nie sa rzeczy ktore mozna zrobic w 100% za pomoca helpa..? bo jesli sa a tak mi sie zdaje to porazka sie tego uczyc.. :]
  • Anonim

i tak twierdze ze jest to lepsze niz

zadanie 1.
    napisz zdanie i zmień czcionkę na żółtą

zadanie 2.
    weź tekst z zadania 1 i zmień czcionkę na Times New Roman

albo cos w tym rodzaju
  • 1
  • 2
| |

Grono społeczności 2 Społecznego Liceum Ogólnokształcącego w Warszawie.

2 Społeczne Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)