2step [297]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SHARKIE

http://relaz.o2.pl/kalendarz-imprez...

W razie jakby był tu ktoś stąd i JESZCZE nie wiedział.
  • Anonim

ale dobre techno?
  • SHARKIE

Podobno grali kiedyś z tym od "Pump it up", więc będzie zajebiście. AVE HOUSE & TRANCE.
  • Anonim

wzialem udzial w konkursie, i tak nie pojade. ian wootatck, oddam tobie, bedziesz mogl wejsc za darmo. ale mi sie dowcip trzyma.
  • khad

no... skoro UK Garage to muszę tam być :)
  • don himol

breakcore (hahah), fuuuuj; P
  • Grono.Net

ej ale bezsensu, nawet żeście nie dali info o wczorajszym elo melo, bezsensu, musicie być na bieżąco ze swoim fanklubem, bo się wykruszy i pójdzie do PIEKSY, nono.
  • Anonim

jan, himol gadalem z mackiem, moze moze -kwiecien bedzie, mnostwo terminow ma wprozd zabokowanych :|
  • don himol

ooo lovli, czyli jakos na swieta ruff soundz bije pione z niedzwiedziami i pingwinami, wojtku ale wes postaraj sie wywalczyc sobote, wiesz, jednak sobota to lepszy termin na RS impreze w metrze.
  • Anonim

mam nadzieje ze sie uda :-)
    choc w piontek ost. niezle pojechaliscie i duzo ludzi bylo :)
  • don himol

ale dziwni ci ludzie byli, soboty sa lepsze.
  • Anonim

:*
  • beton

oczyma wyobrazni juz widze te tłumy, jak to mówia we wrocławiu fani tych waszych uk garage'ow "pixa-pixa, jaaazda-jaaazda"; -P buaahahahahaha
  • Anonim

nie to nie, bede gral w takim razie dramy na 33 obroty i bedzie spoko spanie
  • Anonim

a ty sie smiejesz, fajny lounge wchodzi z drumow :)
  • Anonim

wojtker ja calkowicie powaznie :)
  • don himol

hahaha no no drumy na 33 daje lounge; )
  • khad

ej, daliście radę wczoraj jak mało kto :D
  • Grono.Net

no podobno było fajnie, wogóle podobno zawsze jest fajnie, na pomorzu coś będziecie kiedyś grać, czy to musiałbym sam zorganizować ?? :P
  • don himol

hmm dalismy rade? najgorsza nasza impreza.
    naglosnienie bylo do bani, lilka poza czilloutem nic nie mogla spiewac bo pierdzacy mikrofon byl od niej 3 razy gorszy.
    line up tez jakis taki z dupy. nie no, jestem mega zawiedziony. hmm na glownej sali nie dalo sie bawic tak tragicznie byla naglosniona - ja grajac co innego slyszalem, anizeli ludzie na parkiecie - nie no tak sie nie robi; )

scor - ja na pomorzu bylem moze 2 razy w zyciu, jak cos ogarniesz to na bank 3 raz przyajde zobaczyc morze;P
  • 1
  • 2