- 1
- 2
-
SHARKIE
-
Anonim
-
SHARKIE
Podobno grali kiedyś z tym od "Pump it up", więc będzie zajebiście. AVE HOUSE & TRANCE. -
Anonim
wzialem udzial w konkursie, i tak nie pojade. ian wootatck, oddam tobie, bedziesz mogl wejsc za darmo. ale mi sie dowcip trzyma. -
-
khad
-
don himol
-
Grono.Net
ej ale bezsensu, nawet żeście nie dali info o wczorajszym elo melo, bezsensu, musicie być na bieżąco ze swoim fanklubem, bo się wykruszy i pójdzie do PIEKSY, nono. -
Anonim
jan, himol gadalem z mackiem, moze moze -kwiecien bedzie, mnostwo terminow ma wprozd zabokowanych :| -
don himol
ooo lovli, czyli jakos na swieta ruff soundz bije pione z niedzwiedziami i pingwinami, wojtku ale wes postaraj sie wywalczyc sobote, wiesz, jednak sobota to lepszy termin na RS impreze w metrze.
-
Anonim
mam nadzieje ze sie uda :-)
choc w piontek ost. niezle pojechaliscie i duzo ludzi bylo :)
-
don himol
-
Anonim
-
beton
oczyma wyobrazni juz widze te tłumy, jak to mówia we wrocławiu fani tych waszych uk garage'ow "pixa-pixa, jaaazda-jaaazda"; -P buaahahahahaha -
Anonim
nie to nie, bede gral w takim razie dramy na 33 obroty i bedzie spoko spanie -
Anonim
-
Anonim
-
don himol
-
khad
-
Grono.Net
no podobno było fajnie, wogóle podobno zawsze jest fajnie, na pomorzu coś będziecie kiedyś grać, czy to musiałbym sam zorganizować ?? :P -
don himol
hmm dalismy rade? najgorsza nasza impreza.
naglosnienie bylo do bani, lilka poza czilloutem nic nie mogla spiewac bo pierdzacy mikrofon byl od niej 3 razy gorszy.
line up tez jakis taki z dupy. nie no, jestem mega zawiedziony. hmm na glownej sali nie dalo sie bawic tak tragicznie byla naglosniona - ja grajac co innego slyszalem, anizeli ludzie na parkiecie - nie no tak sie nie robi; )
scor - ja na pomorzu bylem moze 2 razy w zyciu, jak cos ogarniesz to na bank 3 raz przyajde zobaczyc morze;P
- 1
- 2