- 1
- 2
-
Jasiek
Żyjecie jeszcze? Tak patrzę na Was w szkole od początku tygodnia i sama nie mogę się nadziwić. Chodzicie, coś nawet zaliczacie i oddajecie zaległe prace. Szkoda, że tak późno! Dla niektórych już za późno!!!!!!!!Choć przyznaje z radością, że rozstanie z niektórymi chyba wszyscy przyjmiemy z ulgą! -
BLuE GiRL
-
Szkrabson
Nie pokazujac palcem z kim:> Ja w sumie nie jestem zadowolona z moich wyników na koniec roku...(ale nie wszyscy są tacy genialni jak mój chłopak-kazał mi to podkreślić:P) w sumie mogę tylko sobie podziękwać za ten rok....lenistwa i o********** się:P -
Szkrabson
-
-
BLuE GiRL
No dokładnie - ja nic nie robiłam przez cały rok i jak zwykle wszystko poprawiam na ostatnią chwilę !! Czy ja się kiedyś zacznę uczyć na błędach ?? :/ -
Szkrabson
-
..Piotrek..
To był piękny rok nic nie robienia:) a tak w ogule to słyszałem ze na przyszły rok przewidziane są tez pewne zmiany kadrowe wśrod nauczycieli ?? -
Natalix
Hmm... Jest cieżko... Niektorzy juz wiedza ze nie zadadza a niektirzy zyja w nieswiadomosci - JA - Faktycznie ten rok to straszna klata... Kazdy sie obijal... Ja niestety berdzo... Ale mam nadzieje ze zdam... I ze spotkam sie z wami w przyszlym roku... Jakie to dziene ze czlowiek (przynajmniej ja) dopiero zaczyna sie uczyc na bladech... kiedy juz popelnil drugi raz ten sam blad!! -
BLuE GiRL
No ja już raz nie zdałam i nie nauczyło mnie to niczego bo ten rok sobie olałam ale dostałam wspaniały prezent od naszej kochanej pani dyrektor :D i w nastepnym roku biore się za siebie !! -
adelka patelka
-
Szkrabson
w sumie jak odejdzie kilka takich lomów to odrazu poprawią się warunki pracy....i może jakos więcej się będziemy uczyć bez patrzenia jak inni wszystko olewają.... -
Natalix
Powiem wam jedno mam zaliczona GEOGRAFIE!!! Wiecie jak sie cziesze i z HISTORII i WOSu... Boje sie jeszcze integracji i francuskiego ale z franca prace domowa musze zrobic, i to wszystko ale z integracji jest gorzej musze odpowiedziec!!! Trzymajcie za mnie kciuki w pon o 8!! To bedzie masakra :( -
BLuE GiRL
A nie mówiłam że zaliczysz geografię ?? :D A tak się bałaś. Będzie dobrze trzymamy kciuki :) -
Szkrabson
jasne że zaliczysz...!! będziemy 3 mać kciukory...przez sen ale zawsze:D -
Natalix
-
Szkrabson
-
Natalix
-
adelka patelka
-
Natalix
-