3 SLO [109]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jasiek

Żyjecie jeszcze? Tak patrzę na Was w szkole od początku tygodnia i sama nie mogę się nadziwić. Chodzicie, coś nawet zaliczacie i oddajecie zaległe prace. Szkoda, że tak późno! Dla niektórych już za późno!!!!!!!!Choć przyznaje z radością, że rozstanie z niektórymi chyba wszyscy przyjmiemy z ulgą!
  • BLuE GiRL

Mam nadzieję że zdam i że te rozstanie nie dotyczy też mnie :/
  • Szkrabson

Nie pokazujac palcem z kim:> Ja w sumie nie jestem zadowolona z moich wyników na koniec roku...(ale nie wszyscy są tacy genialni jak mój chłopak-kazał mi to podkreślić:P) w sumie mogę tylko sobie podziękwać za ten rok....lenistwa i o********** się:P
  • Szkrabson

DagniaQ zdajesz!!
  • BLuE GiRL

No dokładnie - ja nic nie robiłam przez cały rok i jak zwykle wszystko poprawiam na ostatnią chwilę !! Czy ja się kiedyś zacznę uczyć na błędach ?? :/
  • Szkrabson

ojoj...Daguś nauczysz się kiedyś....może ja też:D
  • ..Piotrek..

To był piękny rok nic nie robienia:) a tak w ogule to słyszałem ze na przyszły rok przewidziane są tez pewne zmiany kadrowe wśrod nauczycieli ??
  • Natalix

Hmm... Jest cieżko... Niektorzy juz wiedza ze nie zadadza a niektirzy zyja w nieswiadomosci - JA - Faktycznie ten rok to straszna klata... Kazdy sie obijal... Ja niestety berdzo... Ale mam nadzieje ze zdam... I ze spotkam sie z wami w przyszlym roku... Jakie to dziene ze czlowiek (przynajmniej ja) dopiero zaczyna sie uczyc na bladech... kiedy juz popelnil drugi raz ten sam blad!!
  • BLuE GiRL

No ja już raz nie zdałam i nie nauczyło mnie to niczego bo ten rok sobie olałam ale dostałam wspaniały prezent od naszej kochanej pani dyrektor :D i w nastepnym roku biore się za siebie !!
  • adelka patelka

no, bedzie spokoj jak niektore łomy odejda(nie obrazajac łomow)
  • Szkrabson

w sumie jak odejdzie kilka takich lomów to odrazu poprawią się warunki pracy....i może jakos więcej się będziemy uczyć bez patrzenia jak inni wszystko olewają....
  • Natalix

Powiem wam jedno mam zaliczona GEOGRAFIE!!! Wiecie jak sie cziesze i z HISTORII i WOSu... Boje sie jeszcze integracji i francuskiego ale z franca prace domowa musze zrobic, i to wszystko ale z integracji jest gorzej musze odpowiedziec!!! Trzymajcie za mnie kciuki w pon o 8!! To bedzie masakra :(
  • BLuE GiRL

A nie mówiłam że zaliczysz geografię ?? :D A tak się bałaś. Będzie dobrze trzymamy kciuki :)
  • Szkrabson

jasne że zaliczysz...!! będziemy 3 mać kciukory...przez sen ale zawsze:D
  • Natalix

No tak wy bedziecie lazec w lazkach a ja bede miala odpytke :(
  • Szkrabson

LIFE IS BRUTAL:/
  • Natalix

Full off zasadzkas!!
  • adelka patelka

i sometimes kopas w dupas:D
  • Natalix

:D
  • Szkrabson

ŁANIOŁ WIEDZIAŁ NIE POWIEDZIAŁ ŁA TO BYŁO TAK:D
  • 1
  • 2
| |

luz blues i niebieskie migdały :D Apelujemy o wykazanie się odpowiednim szykiem wyrazów w zd...

III Społeczne Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)