- 1
- 2
-
Maciek
Tak wiec zarzucam nowy temat, zeby nie bylo ciagle o cholernej maturze; )
Jestem ciekaw czy 2 strona cieszy sie jeszcze popularnoscia? bo jak sie tam czasem krece to pustka i lipa niestety.... a moze sie myle?
Pamietam lata swietnosci tego miejsca, ach... pamietam tez jak raz na przerwie zaszyl sie tam Borucki i bylaby NIEZLA wtopa gdybysmy go nie zagadali zaraz za brama he he :)
A moze... (jesli sie jednak nie myle sie) da sie to miejsce "rewitalizowac" :> ??
pozdro 4 all! -
Anonim
eeee...a gdzie konkretnie jest 2 strona???:D hehe...
obecna miejscowka i sadze, ze juz dosc dawna jest pewna tajemna brama, oddalona nieco od szkoly na wszelki wypadek;D -
wlasnie, gdzie to jest? moze to to samo miejsce, ale nazwa nie przetrwala do naszego pokolenia :]
-
Zgutek
słynny Skwerek miał jeszcze jedną nazwę. własńie Druga Strona.
jak tam zaglądam czasami to nikogo nie ma. ale sie tam ustawiamy często jak gdzieś ruszami. największa szansa ze kogoś spotkasz to weekendy wieczorem. -
-
no to raczej teraz to miejsce jest rzadko odwiedzane, a przynajmniej w moim odczuciu rzadziej niz chocby rok temu...
-
Maciek
heh, 2 strona jest po 2 stronie Nowego Swiatu (stad nazwa) po przejsciu przez brame na skwerku pomiedzy kamienicami....
Szkoda ze sie tam juz tak malo dzieje...
Czy to przez to ze jakis czas temu na wszelki wypadek usuneli lawki ?? heh
Taaak, ja sie tam tez od czasu do czasu ustawiam wieczorami, zeby sie "kulturalnie " napic przed impreza....
Ale.... to jednak nie to samo, co przed WF albo WOS ze śp. Życińskim .....
-
moniaa
no w pierwszej klasie to się chodziło (chodzi o te murki obok bramy obok ul kubusia puchatka? :)
ale nie umywają się do skwerku :)
no i jest oczywiście nasza palarnia/melina/tiger :) -
tja, teraz nigdzie dalej jak na meline sie nie zapuszczamy - szkoda czasu, a i tak nie ma strachu, ze ktos nakryje :) nauczyciele widocznie znaja to miejsce i omijaja; )
a ja i tak nie mam po co tam chodzic; p -
Anonim
teraz tłumnie jest na tigerze;) taaaak... a jeśli chodzi o Druga Stronę to jak na tigerze pojawiąją się miejscy to zazwyczaj tam właśnie się udajemy:P:P a w zeszłym roku był jeszcze tzw. Oligocen...ale teraz został porzucony w pi...:D (jakiś przypał podobno był???) -
Maciek
heh
Oligocen to pamietam.. z raz czy dwa jak zimno bylo i straasznie wialo !!
Kurcze! To musze sie kiedys przejesc pod tego Tigera, zobaczyc jak sie bawi "mloda gwardia"
pozdr -
Buszta Rhymes
-
Maciek
Z innej beczki: Sorry Dominik ze przez nasz niedzielny gol w ost sekundzie nie weszliscie do cwiercfinalow.. :P
A co do skwerku, to chyba czasy jego swietnosci bezpowrotnie minely :(
Trza sie przejsc na tigera !! -
Anonim
-
Buszta Rhymes
Ooooooooooooooooooooooo
Mielsimy pecha na maxa; -)))
Niestety gra nasz nie byla wspaniala, zwlaszcza ze bylo to po likendzie, dla niektorych ostrym, ale nie ma co sie tlumaczyc, gralismy po prostu slabo
Wejdz na strone http://www.kowentyl.prv.pl-->g aleria foto-->kwadrat
Sa zdjecia z turnieju oraz naszego bramkarza z "napojem izotonicznym" i nas samych po tym turnieju
A propos wygraliscie turniej??
Dopiero teraz jak luknalem na twoje zdjecie, to Ciebie skojarzylem. W ogole w czasie tego turnieju sobie przypominalem skad Ciebie kojarze... ale jakos nie moglem hehehhe
Sorry, ze offtopic, ale paru znajomych z Dabrowskiego zna druzyne KO WENTYL; -))))
Podobno Tigera nie ma-chodzi o ten pub-chyba jakos inaczej sie nazywa, dawno tam nie bylem -
Maciek
Co ty !! odpadlismy w nastepnej rundzie, dzien wczesniej byla impreza i prawie cala druzyna aktywnie brala w niej udzial do 4-5 rano !!
Ja malo na boisku nie umarlem ....
a na zdjecia juz lookam, dzieki; )
co do Tigera to nie wiem czy jest, ale z tego co Ami pisze ( i zaprasza :) - dziex! ) to tam sie Dabrowszczaki spotykaja.... -
olcik
ano jest,tylko nazywa się inaczej.... chyba jakoś niechwytliwie, bo przechodzę tamtędy codziennie i nie pamiętam; P -
OLI
KO WENTYL RULEZZZZZZZ
gratki pierwszego punktu w ligowcu w nowej rundzie:) -
Artur
Nie ma Tigera, jest za to TRANS... :/
Lipna nazwa, browar podrozal - nie ma juz po co tam chodzic. -
~ 理 解~ !~MagHide~
ja tam od kiedy niechodzę do Dąbrowskiego do parqu wpadam ze trzy razy na tydznień, a muszę przyznać że jest mi to niepodrodze jakkolwiek by na to niespojżeć, mieszkam na Piaskach, a LO mam na chomiczówce... -
Anonim
no tak...Trans...heh...ale dla nas miejscowka i tak pozostanie zawsze tigerem;D i wnętrza tego lokalu szczerze mówiąc nigdy nie widzialam;D ale milo spotkac sie przy tym uroczym miejscu (z pod ktorego juz nie tylko straz miejska, ale panowie ochroniarze nas wyrzucaja:/) yo!:p
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne