XXXVII LO im. J.Dąbrowskiego [2149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Rany dosyc tematow Lanss i matura... Moze powspominamy... imprezy (klasowe, osiemnastki, zwykle moczenie psyka, sylwestry, zalewanie robaka itd.;p) Moze jakies smieszne historie wyjda na jaw:p
  • Kubuś

To mi przypomina, że czas chyba na moje piwko...
  • OLI

Nie mam czasu aż tyle pisać:) ale wiele imprez było to fakt:)
  • Anonim

Było, moze obecnie nie ma,ale bedzie tyle imprez do utraty tchu:0 Ja wspominam milo sylwestra... (tych co nie bylo niech zaluja...) ale sie na Zoliborzu milo pije;p
  • OLI

jak nie ma...w ten piątek spoko w LIVIe było:)
    mi tam się podobało..:)
  • ش ALa ش

oj, sylwester byl fajny!! wiecej takich imprez... :)) obawiam sie, ze Pan Gospodarz nie zrobi nam tej przyjemnosci...:/
    za to zaraz bedzie po maturce i wyruszymy w miasto :]
  • Anonim

jak dla mnie, żadna z rozlicznych imprez nie przebije alkowymiany z monachium...kto był ten wie; )
  • J

kto był ten wie....
  • moniaa

noooo parę fajnych imprezek było... :) aż nie wiem od czego zacząć. lepszym pomysłem byłoby chyba jedno forum na jedną imprezę :)
  • .Aś

BYło? heh trzeba coś z tym zrobić, aby były nadal.. bo jak narazie troche nudno i jak patrze na klase mojej przyjaciółki, która się ciągle bawi, jest swietnie zgrana- załamuje się!!
  • gufi

tzn chcesz cos zorganizowac? :P no dobra, laskawie moge wpasc... :]
  • moniaa

no to macie rozkład imprez na najbliższy czas :) :
    najbliższa sobota - 2 osiemnastki (nie chcę wymieniać czyje, żeby nikt się urażony nie poczuł:) jedna domówka w karczewie o ile dobrze pamiętam, druga w klubie
    piątek za tydzień - asia coś groziła, że zrobi :)
    no i dopiero 25.05 nasz kochany live :)
    uzupełnijcie, bo pewnie niedoinformowana jestem
  • Dixon

a to maj jest...a ja juz myslelm ze w poniedzialek....:)
  • olcik

hmmm...właśnie,dwie 18tki :/ sławek,co zadecydowaliśmy? :|
  • gufi

nie wiem :( ale ja na to patrze inaczej, bo to w koncu qmple z klasy, wiec bardziej mi wypada do nich isc... a z kolei konkurencja nie z klasy musi poczekac =/
  • olcik

hmm...no ja Cie rozumiem.... tesh znam ich dość dobrze,szczególnie jednego mojego ulubieńca :)))) niejedna impreza razem; ) hihih,wiec ja juz nie wiem....jechac to nie ma sensu potem....męskiej decyzji nam trza; ]
  • .Aś

oooya... żeby było śmieszniej to imprezy w tej szkole to brzmi dla mnie (o zgrozo) nie naturalnie:P Ale to przez moją klasę, która rozmawia tylko o szkole pod klasą...w takim razie do soboty:D
  • Kubuś

Męskiej decyzji? Prsze o to ona... Idziecie/my na barbakan tam do 23 sobie jesteście, a potem idziecie do tego dziwnego autobusu na prowincję, nie martw się Olka Twoja koleżanka może iść; )

Asia --> na której 18 zamierzasz się pojawic?; )
  • gufi

Asia na Starowke pewnie; ] dlatego proponuje nie wychodzic o 23 tylko zostac do konca :P
  • Kubuś

No to bawcie sie dobrze... :] Bo jeśli nie zamierzacie potem zmieniac lokalu to ja dla równowagi musze od razu pojechać tam :P Poczekamy aż Asia powie gdzie jedzie; P
| |

Byli, obecni, przyszli uczniowe XXXVII LO im. Jarosława Dąbrowskiego... WELCOME (WILLKOMMEN, BENVE...

XXXVII Liceum Ogólnokształcące im.J.Dąbrowskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)