-
Anonim
Rany dosyc tematow Lanss i matura... Moze powspominamy... imprezy (klasowe, osiemnastki, zwykle moczenie psyka, sylwestry, zalewanie robaka itd.;p) Moze jakies smieszne historie wyjda na jaw:p -
Kubuś
-
OLI
-
Anonim
Było, moze obecnie nie ma,ale bedzie tyle imprez do utraty tchu:0 Ja wspominam milo sylwestra... (tych co nie bylo niech zaluja...) ale sie na Zoliborzu milo pije;p -
-
OLI
jak nie ma...w ten piątek spoko w LIVIe było:)
mi tam się podobało..:) -
ش ALa ش
oj, sylwester byl fajny!! wiecej takich imprez... :)) obawiam sie, ze Pan Gospodarz nie zrobi nam tej przyjemnosci...:/
za to zaraz bedzie po maturce i wyruszymy w miasto :] -
Anonim
jak dla mnie, żadna z rozlicznych imprez nie przebije alkowymiany z monachium...kto był ten wie; ) -
J
-
moniaa
noooo parę fajnych imprezek było... :) aż nie wiem od czego zacząć. lepszym pomysłem byłoby chyba jedno forum na jedną imprezę :) -
.Aś
BYło? heh trzeba coś z tym zrobić, aby były nadal.. bo jak narazie troche nudno i jak patrze na klase mojej przyjaciółki, która się ciągle bawi, jest swietnie zgrana- załamuje się!! -
-
moniaa
no to macie rozkład imprez na najbliższy czas :) :
najbliższa sobota - 2 osiemnastki (nie chcę wymieniać czyje, żeby nikt się urażony nie poczuł:) jedna domówka w karczewie o ile dobrze pamiętam, druga w klubie
piątek za tydzień - asia coś groziła, że zrobi :)
no i dopiero 25.05 nasz kochany live :)
uzupełnijcie, bo pewnie niedoinformowana jestem -
Dixon
-
olcik
-
nie wiem :( ale ja na to patrze inaczej, bo to w koncu qmple z klasy, wiec bardziej mi wypada do nich isc... a z kolei konkurencja nie z klasy musi poczekac =/
-
olcik
hmm...no ja Cie rozumiem.... tesh znam ich dość dobrze,szczególnie jednego mojego ulubieńca :)))) niejedna impreza razem; ) hihih,wiec ja juz nie wiem....jechac to nie ma sensu potem....męskiej decyzji nam trza; ] -
.Aś
oooya... żeby było śmieszniej to imprezy w tej szkole to brzmi dla mnie (o zgrozo) nie naturalnie:P Ale to przez moją klasę, która rozmawia tylko o szkole pod klasą...w takim razie do soboty:D -
Kubuś
Męskiej decyzji? Prsze o to ona... Idziecie/my na barbakan tam do 23 sobie jesteście, a potem idziecie do tego dziwnego autobusu na prowincję, nie martw się Olka Twoja koleżanka może iść; )
Asia --> na której 18 zamierzasz się pojawic?; ) -
Asia na Starowke pewnie; ] dlatego proponuje nie wychodzic o 23 tylko zostac do konca :P
-
Kubuś
No to bawcie sie dobrze... :] Bo jeśli nie zamierzacie potem zmieniac lokalu to ja dla równowagi musze od razu pojechać tam :P Poczekamy aż Asia powie gdzie jedzie; P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne