- 1
- 2
-
Boromir
Ten temat jest alternatywą dla grona pedagogicznego
co o tym sądzicie???
Zdarza się wam chodzić nago??? Lubicie to???
Ja muszę przyznać, że bardzo, a jeżeli już nie całkiem to chociaż bez koszulki -
Anonim
-
agatonek
hm.. borek.. to ty nawet przy mamie nago chodzisz :>
jak tak to chyba zaczne chodzic na spacery w tamte rejony:P
hehe.. a tak serio .. to cos mi sie wydaje ze to forum umarlo; ( -
laelta
aj tam...nie udawać, że uczycie sie od 1.go września, bo nawet ja tego nie robię; P
osobiście chodzę nago po mieszkaniu o ile mam zasłonięte żaluzje i nikogo w domu nie ma. a jeśli ktoś już jest, to i tak zdejmuję, co się tylko da
mhm...
no na przykład skarpetki!ps. słyszałam, że kiedyś (czytaj w średniowieczu) kiedy kobiety miały takie sukienki, że absolutnie nic nie było widać, to faceci lecieli na kobiece...kostki!
Naga kostka; to było coś.
I po co się rozbierać? -
-
agatonek
tylko ja jestem taka dziwna ze zawsze chodze w pelni ubrana:>
chociaz masz racje skarpetek w domu nie nosze :P i mam zgrabne kostki :) hehe.. ale powinnam miec powodzenie :))
hm.a moze wiesz czy kiedys golily nogi czy nie.. :) bo taka owlosiona kostka chyba nei jest wcale atrakcyjna.. a nie wydaje mi sie zeby kiedys brzytwa golono nogi :P chociaz kto wie :)) hehe -
Aule
nożem, nożem, albo mieczem jakimś; )
Ja po domu jak jest wystarczająco ciepło chodzię w slipach i spodniach(krótkich oczywiście). Zdarzyło sie też raz, czy dwa i bez tego, ale czy lubie czy nie, to nie powiem, bo nie wiem. -
karolina
ja nago raczej nie chodze...ale mam dziwny nawyk przebierania sie przy oknie <lol> -
Mariolla walczy w kisielu
ja mam dziwny nawyk chodzenia bez spodni,znaczy w koszulce i majtasach.
ostatnio mnie w takim stanie pielęgniarki napadły.:/ -
Anonim
---_______--- na Allaha, cyz ktoś tu jest z III lo ?? Poruszamy tematy nie mające nic wspólnego z III :D A jeśli o nagość chodzi, łążę bez koszulki po domu, dalej się nie posuwam... o_O -
może to była subtelna aluzja że po 3 powinno się chodzic nago?
[łolaboga,goła Gorniak <szok i panika>] -
Anonim
O_O nieźle by to wyglądało. Ale przy wyjściu uczniowie spowrotem by się ubierali ? -
-
Anonim
-
in Gdansk; mika/mo;P
HMMMMMMMMMMM A NA CO MIELI LECIEĆ LAELTA PRZECIEŻ TE KOBIETY BYŁY TAK 'UFAJDANE'- DOSŁOWNIE
NAJPIEKNIEJSZE WTEDY BYŁY CHŁOPKI (NAJCZYSTSZE I NAJZDROWSZE) I TRWAŁO TO JESZCZE TROCHE;p -
in Gdansk; mika/mo;P
tak czy siak zima idzie i po naszej kochanej szkole nie radze chodzic na golasa - chyba że stan ogrzewania owego przybytku sie poprawił;P
-
Anonim
-
Prezes Darou
W ogóle zima i ludzie na ulicach ciepło poubierani... Białogłowy nawet kostki zasłaniają :P -
-
Prezes Darou
-
jedziemy do Holandii?
prrroooosze,no prooooooooooooooooooszszszszsz eeeeeeee; ]
- 1
- 2