III LO Białystok [347]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Boromir

Ten temat jest alternatywą dla grona pedagogicznego

co o tym sądzicie???
    Zdarza się wam chodzić nago??? Lubicie to???

Ja muszę przyznać, że bardzo, a jeżeli już nie całkiem to chociaż bez koszulki
  • Anonim

No zdarza mi się. Nie wiem, co na to sąsiedzi...
  • agatonek

hm.. borek.. to ty nawet przy mamie nago chodzisz :>

jak tak to chyba zaczne chodzic na spacery w tamte rejony:P

hehe.. a tak serio .. to cos mi sie wydaje ze to forum umarlo; (
  • laelta

aj tam...nie udawać, że uczycie sie od 1.go września, bo nawet ja tego nie robię; P

osobiście chodzę nago po mieszkaniu o ile mam zasłonięte żaluzje i nikogo w domu nie ma. a jeśli ktoś już jest, to i tak zdejmuję, co się tylko da

mhm...

no na przykład skarpetki!ps. słyszałam, że kiedyś (czytaj w średniowieczu) kiedy kobiety miały takie sukienki, że absolutnie nic nie było widać, to faceci lecieli na kobiece...kostki!
    Naga kostka; to było coś.

I po co się rozbierać?
  • agatonek

tylko ja jestem taka dziwna ze zawsze chodze w pelni ubrana:>

chociaz masz racje skarpetek w domu nie nosze :P i mam zgrabne kostki :) hehe.. ale powinnam miec powodzenie :))

hm.a moze wiesz czy kiedys golily nogi czy nie.. :) bo taka owlosiona kostka chyba nei jest wcale atrakcyjna.. a nie wydaje mi sie zeby kiedys brzytwa golono nogi :P chociaz kto wie :)) hehe
  • Aule

nożem, nożem, albo mieczem jakimś; )
    Ja po domu jak jest wystarczająco ciepło chodzię w slipach i spodniach(krótkich oczywiście). Zdarzyło sie też raz, czy dwa i bez tego, ale czy lubie czy nie, to nie powiem, bo nie wiem.
  • karolina

ja nago raczej nie chodze...ale mam dziwny nawyk przebierania sie przy oknie <lol>
  • Mariolla walczy w kisielu

ja mam dziwny nawyk chodzenia bez spodni,znaczy w koszulce i majtasach.

ostatnio mnie w takim stanie pielęgniarki napadły.:/
  • Anonim

---_______--- na Allaha, cyz ktoś tu jest z III lo ?? Poruszamy tematy nie mające nic wspólnego z III :D A jeśli o nagość chodzi, łążę bez koszulki po domu, dalej się nie posuwam... o_O

może to była subtelna aluzja że po 3 powinno się chodzic nago?

[łolaboga,goła Gorniak <szok i panika>]
  • Anonim

O_O nieźle by to wyglądało. Ale przy wyjściu uczniowie spowrotem by się ubierali ?

no i co z woznymi?????
  • Anonim

-_________- one niech chodzą ubrane lepiej...
  • in Gdansk; mika/mo;P

HMMMMMMMMMMM A NA CO MIELI LECIEĆ LAELTA PRZECIEŻ TE KOBIETY BYŁY TAK 'UFAJDANE'- DOSŁOWNIE
    NAJPIEKNIEJSZE WTEDY BYŁY CHŁOPKI (NAJCZYSTSZE I NAJZDROWSZE) I TRWAŁO TO JESZCZE TROCHE;p
  • in Gdansk; mika/mo;P

tak czy siak zima idzie i po naszej kochanej szkole nie radze chodzic na golasa - chyba że stan ogrzewania owego przybytku sie poprawił;P
  • Anonim

łoj wątpię, łoj wątpię...
  • Prezes Darou

W ogóle zima i ludzie na ulicach ciepło poubierani... Białogłowy nawet kostki zasłaniają :P

bo nie yjemy w kraju rozpusty,Dariuszu!! :P
  • Prezes Darou

jak to nie?? to ja sie przeprowadzam!!

jedziemy do Holandii?

prrroooosze,no prooooooooooooooooooszszszszsz eeeeeeee; ]
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich obecnych uczniów a także byłych do podtrzymywania znajomości 1. Modera...

III Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)