-
maryk
jak zdać zaliczenie końcowe z logiki?? macie może jakieś stare testy zaliczeniowe, które w przypływie głupoty zostawiliście a nie spaliliście? ma ktoś może do odsprzedania książkę "logika dla prawników"? pomocy!!!!! -
Anonim
-
Anonim
hmmm
no, zależy z kim macie zajęcia :]
ja miałam z takim panem, który zaliczał za aktywność na zajęciach :] -
maryk
gdyby mi panzaliczał na podstawie aktywności, to raczej nie miałabym problemów... -
-
Anonim
chyba,ze odliczalby punkty za spoznienia.
my mamy razem? jutro, z tym panem, co mowi takim monotonnym szeptem i opowiada niesmieszne anegdoty? -
maryk
a stara...to ty masz luzak..ja mam z ZABŁUDOWSKIM, tym co wygląda jak bezdomny z dworca i za ponad połowę dobrej pracy staia 2, bo ma taki kaprys; a ponadto jest przygłuchy i nie patrzy w oczy- komos -
Anonim
to jest ten, co robi kolokwia?
czy nikt psychicznie normalny nie uczy tego przedmiotu? -
Philip J. Fry
ja miałem z tym drugim (nie-zabłudowskim), czyli tym który nie robił kolosów, i bylo spoko. robilo sie dobrą minę do złej gry, tudzież hołmłorki od czasu do czasu...i na końcu była tzw. "proponowana ocena" na którą lepiej się było zgodzić; ) -
Nikilicious
Haha... Moja "proponowana" ocena to bylo 3-. Troche sie we mnie zagotowalo i mialam mu wrzasnac do ucha ze nie ma takiej oceny, ale juz wolalam ja wziac niz popisac sie moimi zdolnosciami logicznymi, tudziez ich brakiem... -
Anonim
No tak, ale teraz tego drugiego pana juz nie ma i jest jakiś nowy, ciężko pzrewidzieć jaki zrobi test...Zobaczymy -
maryk
no i przyszedł sądny dzień- wszystkim podopiecznym andrzeja Z. życzę mega powodzenia!!!! -
Anonim
Jak to nie ma takiej oceny jak 3-?! Sama taką dostałam ze składni z egzaminu. :-) -
Anonim
Aha, no i właśnie logikę zaliczyłam na 3- u dr Zabłudowskiego, co było dla mnie pełnią szczęścia. :>