4, Nowy Świat - anglistów świat [556]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maryk

jak zdać zaliczenie końcowe z logiki?? macie może jakieś stare testy zaliczeniowe, które w przypływie głupoty zostawiliście a nie spaliliście? ma ktoś może do odsprzedania książkę "logika dla prawników"? pomocy!!!!!
  • Anonim

jak wyzej
    jak zaliczyc to cholerstwo?!!!
  • Anonim

hmmm
    no, zależy z kim macie zajęcia :]
    ja miałam z takim panem, który zaliczał za aktywność na zajęciach :]
  • maryk

gdyby mi panzaliczał na podstawie aktywności, to raczej nie miałabym problemów...
  • Anonim

chyba,ze odliczalby punkty za spoznienia.

my mamy razem? jutro, z tym panem, co mowi takim monotonnym szeptem i opowiada niesmieszne anegdoty?
  • maryk

a stara...to ty masz luzak..ja mam z ZABŁUDOWSKIM, tym co wygląda jak bezdomny z dworca i za ponad połowę dobrej pracy staia 2, bo ma taki kaprys; a ponadto jest przygłuchy i nie patrzy w oczy- komos
  • Anonim

to jest ten, co robi kolokwia?
    czy nikt psychicznie normalny nie uczy tego przedmiotu?
  • Philip J. Fry

ja miałem z tym drugim (nie-zabłudowskim), czyli tym który nie robił kolosów, i bylo spoko. robilo sie dobrą minę do złej gry, tudzież hołmłorki od czasu do czasu...i na końcu była tzw. "proponowana ocena" na którą lepiej się było zgodzić; )
  • Nikilicious

Haha... Moja "proponowana" ocena to bylo 3-. Troche sie we mnie zagotowalo i mialam mu wrzasnac do ucha ze nie ma takiej oceny, ale juz wolalam ja wziac niz popisac sie moimi zdolnosciami logicznymi, tudziez ich brakiem...
  • Anonim

No tak, ale teraz tego drugiego pana juz nie ma i jest jakiś nowy, ciężko pzrewidzieć jaki zrobi test...Zobaczymy
  • maryk

no i przyszedł sądny dzień- wszystkim podopiecznym andrzeja Z. życzę mega powodzenia!!!!
  • Anonim

Jak to nie ma takiej oceny jak 3-?! Sama taką dostałam ze składni z egzaminu. :-)
  • Anonim

Aha, no i właśnie logikę zaliczyłam na 3- u dr Zabłudowskiego, co było dla mnie pełnią szczęścia. :>
| |

grono forumowe uczestników wirtualnego świata 3 [i 4 też] piętra budynku mieszczącego się przy...

Uniwersytet Warszawski, Instytut Anglistyki

Zapisz się do klasy

Strona 1/10

DYLuuuu

Eliss

Anonim

Anonim

JRK

Aśka

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki