-
Anonim
tak sobie dzis pomyslalam...czy to normalne ze ja nic nie robie? czy wy tez nic nie robicie przed ta matruka :D? -
Mahony
Ja mam maturkę za sobą, a do sesji jeszcze dość daleko, ale wszyscy maturzyści jakich znam sobie wyjechali na weekend z niewielką ilością książek i dużą ilością browarów, więc chyba nie tylko Ty; -)
Pzdr. -
bero
uczyc sie trzeba bylo przez ostatnie pol roku. teraz juz czas na relax... -
Mahony
-
-
pan.Tunio
nie no co wy, już sie chcecie uczyć? przecież do polskiego jescze 3 dni. dzień przed sie pouczysz i zdasz. stay coolb -
bero
misiek, tuz przed matura sie naprawde opieprzalem, ale jeszcze tydzien wczesniej mialem zapieprz... -
Mahony
No tak, to to wiem, ale jakoś nie wierzę, żebyś Ty (ani ktokolwiek z naszej klasy) uczył się pół roku do matury... prędzej pół miesiąca - może z nielicznymi wyjątkami :-D
Pzdr. -
Darek
Matura to najprostszy egzamin jaki w życiu zdawałem...
Nic sie nie uczyłem... -
bero
ja sie mocno przygotowywalem z matmy przez pol roku. z reszta podobno p. maslowska czasami jeszcze wspomina wyszkowskiego, ktory 3.5 roku nic nie robil a mature zdal na 4 i 5 :D
-
Mahony
No ale opłacało się, przynajmniej zaimponowałeś maśle i spółce. I teraz Ciebie dobrze wspominają i mówią o Tobie z podziwem. Mnie na Hawajskiej wspominają jako nieuka (całe grono pedagogiczne)... maniaka komunikacyjnego (Makowiec)... i idiotę (klasa A? rocznika 84; -D).
Pozdrowionka. -
Julia
Bobi, wiesz, myslalam, ze jestem jedyna, ale widze, ze nie opuszczasz mnie w nawet w przedmaturalnym leniuchowaniu :D to dobrze, pocieszylas mnie!! ej ja to nie wiem, TAK MI SIE NIE CHCE!!!!!!!!! -
Weronika
OPIEPRZAMY SIE !!! YEEEE
ale jestesmy fajni :] miejmy nadzieje, ze nie bedzie bolalo . . .:D -
Litek
ja sie opieprzalem przed matura, po i wtrakcie. i tak juz mi jakos zostalo do dzisiaj.
a co do matury to pamietam jak dzis, kiedys przyszedl pietrzyk, bedac juz hawajskiej absolwentem i tako rzekl: matura piekna sprawda - niby wszyscy sie ucza a i tak wiadomo, ze wszyscy zdadza. uwierzylem dopiero po maturze, ale mial racje:) -
bero
mial... matura tym sie rozni od klasowki, ze dluzej trwa i wszyscy podpowiadaja :D -
Julia
-
Tihs |∆∑|
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne