http://www.facebook.com/djyaggifan [3082]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dlaczego przychodzicie, co sie wam podoba?
  • ***Martu$***

byłam w ta sobote i było bardzo fajnie tylko jak dla mnie za cicho grała muzyka:( ale to chyba przez to ze troszke mi na uszy padło:P
  • SUCHY

co prawda od jakiegoś czasu gramy na nowych ustawieniach limitera ALE jest to tak ustawione ze gra mocniej niz wczesniej; D ,Wiec szczerze jestem troszke zdziwony ze twoje wrażenie to że za cicho; P
    Zapraszamy Ponownie; P
  • ..::Martyna::..

Czesc ja mam male pytanko czy w soboty tez wposzczeja od skonczonych 17 lat ?
  • SZyBA

W n1 fajna music klimat spoko DJ:) i ogólnie atmosferka cacy:)
  • Evelina

atmosfera ogólnie fajna :) muza też niczego sobie . ale widok walczących ze sobą ludzi....; /
  • KarooOoleek :)

etaaam :):) to właśnie jest atrakcja :):) nie wiedziałaś :):)?? są walki ludzi obstawiane :) przed baletem :P:P :P:P
  • Evelina

z pewnością ..:Pp
  • Anonim

w kazdym miejscu zdarzaja sie sprzeczki awantury itp ect;/ niestety nikt nie jest w stanie temu przeciwdzialac ... mamy na tyle dobra i sprawna ochrona, ze bardzo szybko reaguje i wyprowadza takich "narwanych" i jest spokoj; ) nie dzieje sie to na tyle czesto aby sie tym przejmowac mozna nazwac , ze te dziwne sytuacje trzymaja sie w normie; )

pzdr:)
  • Anonim

haha dobrze powiedziane :D
    jednym slowem, "awantura jedna na milion" haha :p
  • Szalonaa To Jej Drugie Imię

ooooooooo tak sporo koleżanek chętnych do zabawy <lol2>
    Klub ok muza też da się przeżyć :)
  • Anonim

Co ty gadacie jest gitara dla mnie to mogło by być wiecej electro. dziwki to sa w bałaganach; p tak jest Kożuch tobie to nic nie przeszkadza obyś mial 2 piwa w łapie haha :D a wiatraków do tej pory nie ogarnąłeś; p
  • Anonim

widac juz nawet po twarzy jakie nie ktore kolezanki sa xD..
  • Anonim

co do wypowiedzi ktora z uwagi na wulgarnyzm musialem usunac, ale chodzi mi o druga jej czesc... jezeli komus nie odpowiada hmmm "klepanie" elektro to zapraszamy w piatki wtedy jest wiecej radiowej muzyki, muzyki takiej do zabawy... disco, dance, disco polo ... a w soboty gramy bedziej ostro electro, house, hands up choc tez trafia sie troche disco polo dace itp, ale piatki sa bardziej sialala la la; ) a soboty halo halo halo; ); D
  • Anonim

haha przepraszam za wukgaryzmy :( :* wole soboty :))
  • K.

hahhaa...to nie był wulgaryzm tylko nazwanie rzeczy po imieniu...
  • Dymek

Soboty są lepsze, jak dla mnie piątki podchodzą pod Remize :)
  • Anonim

sobota lepsza :) ale piatki tez nie sa zle
  • Anonim

>Dymek napisał
    >Soboty są lepsze, jak dla mnie piątki podchodzą pod
    >Remize :)

TAKI PROFIL LOKALU :)

W piatki Gramy TYPOWO DYSKOTEKOWO :)

W SOBOTY Gramy klubowo , ale tez z Leekim graniem DP :)

Number One to DYSKOTEKA a nie KLUB :)
  • Anonim

>DJ YAGGI >>NUMBER ONE RESIDENT<< napisał
    >co do wypowiedzi ktora z uwagi na wulgarnyzm musialem
    >usunac, ale chodzi mi o druga jej czesc... jezeli komus nie
    >odpowiada hmmm "klepanie" elektro to zapraszamy w piatki
    >wtedy jest wiecej radiowej muzyki, muzyki takiej do
    >zabawy... disco, dance, disco polo ... a w soboty gramy
    >bedziej ostro electro, house, hands up choc tez trafia sie
    >troche disco polo dace itp, ale piatki sa bardziej sialala
    >la la; ) a soboty halo halo halo; ); D

He he no dobrze jak to jest bardziej ostro to ja w piątek się tam nie wybieram :) ok parę kawałków było w sobotę ok pod koniec ale też kilka kompletnie popsutych przez DJ np wchodził kawałek Joy Kitikonti - Dirty Summer i nagle coś całkiem innego no porażka tak samo było z wersją Jeckyll & Hyde - Freefal takie jakieś dziwne wersje tych piosenek. Dużo starych kawałków i za dużo Disco Polo ale widocznie większość osób lubi taką muzykę bo widać było że dobrze się bawią. Nie chciałem tym postem obrazić DJ'a ale tak trochę od niechcenia chyba dobiera muzykę.
  • 1
  • 2
| |

Oficjalne grono tematyczne kolektywu 40% SoundSystem! Czytaj , szperaj ... a idąc za nami na pew...

Fotki

Miejsca grona (0)