http://www.facebook.com/djyaggifan [3082]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Od niechcenia hmmm Ciekawe; )

a kawalki o ktorych wspominasz to sa nowsze wersje w przerobkach elektronicznych na rok '09 i '10 wiec nie rozumiem ... piszesz na stowke o andrzejkach ktore rzadza sie swoimi prawami bylo duzo osob ktore chcialo disco polo ... czepiacie sie tego jak nie wiem co tylko i wylacznie dlatego, ze gralismy 1 h disco polo i bylo to na tyle wyraziste, ze nic innego nie pamietacie ... a impreza twa 8 h i przez ich 7dem kolejnych byla muzyka klubowo radiowo elektroniczna ... tego juz nikt nie pamieta ...
  • Anonim

bo najwidoczniej zrobieni byli; ) fakt faktem no1 to dyskoteka a nie klub, co osoba choć troche pojmująca roznice miedzy klubem a dyskoteka powinna rozumiec dlaczego jest tak a nie inaczej.
    jest wybór, wolicz DP idziesz w piatek. jarasz sie elektronika i klubowymi klimatami idziesz w sobote; )
    proste nie? a to ze w sobote jest moment ze grane jest dp to juz na prosbe wiekszosci klubowiczow, bo gdyby tak nie bylo to po pierwsze primo ultimo nie bawili by sie przy tym tylko zeszli albo wyszli; ))
  • Anonim

Mam Jedno Małe Pytanko W Number Robi zdjęcia Ekipa z Partypoland i ?????????? Z Góry Dzięki
  • ..:: DJ Yaggi ::.. Oficjalny profil >>ZAPRASZAJCIE<<

>Noger; P napisał
    >Mam Jedno Małe Pytanko W Number Robi zdjęcia Ekipa z
    >Partypoland i ?????????? Z Góry Dzięki

tez
  • Anonim

>Noger; P napisał
    >Mam Jedno Małe Pytanko W Number Robi zdjęcia Ekipa z
    >Partypoland i ?????????? Z Góry Dzięki

lokalik
  • Anonim

Podziekował; )
  • Anonim

Super muzyka i klimat:). Number one to mój ulubiony club:)).
  • »»•Bo(L)eC•««

wejściówki mam na handel :D
  • ->SUCHY<-

te na których jest napis nie do sprzedaży ??;p
  • »»•Bo(L)eC•««

^^ hehe
| |

Oficjalne grono tematyczne kolektywu 40% SoundSystem! Czytaj , szperaj ... a idąc za nami na pew...

Fotki

Miejsca grona (0)