- 1
- 2
-
Biedronka
Wasz szkoła często, w ciągu roku szkolnego też, ogłasza się w gazecie, zapraszając na egzamin uzupełniający do szkoły. Jak to jest, czy ludzie uciekają od Was w ciągu roku, a jeśli uciekają - to dlaczego? -
Dolcze
dawno juz konczylem, ale i u mnie byly takie przypadki.
Na Iwickiej nikt po prostu nie boi sie wyrzucic kogos, kiedy ostro przegnie. Poza tym klasy nie sa zawsze zapelnione po naborze w normalnym terminie (naturalna selekcja; -])
Tak bylo u mnie, ale moga to byc widomosci lekko przeterminowane (konczylem 4lata temu... hlip...)
Ale jesli sie zastanawiasz - polecam!! -
gsx_katana
Bywa jeszcze tak, że niektórzy postanawiają opuścić nasz jakże cudowny kraj. Wtedy jest wakacik - i profesor Zientarski ogłasza nabór.
A wiele takich osób pamiętam. Czasem na rok wyjeżdżały, czasem na dłużej... tak to już jest. -
Biedronka
Zastanawiałam się, czy to nie jest tak, że ludzie przychodzą do Waszej szkoły, kierując się pierwszym wrażeniem (spotkania informacyjne są naprawdę profesjonalne), a potem szybko stwierdzają, że wdępnęli i się wynoszą. Trochę mnie uspokoiliście. A tak w ogóle - polecacie tą Waszą szkołę? -
-
blaman # 8 Lejtnant Kasparov
nie jest zla, wypowiadac sie moga tylko Ci ktorzy byli w 2 roznych liceach, nie mam pojecia jak by bylo w innej szkole -
Anonim
ja nie bylam w dwoch roznych, ale i tak polecam. aczkolwiek nowe roczniki nie sa za specjalne. warto sprobowowac, moze ten okaze sie w porzadku. pewni sa nauczyciele, ktorzy sie nie zmieniaja. w sumie bylam w 5 roznych szkolach i tylko te szkoda bylo mi konczyc. -
Anonim
-
Anonim
nie wiem czy jak zwykle, ale wiem, ze to co sie dzieje w tym momencie przebija wszystkie inne lata. przebija w negatywnym tego slowa znaczeniu. pisalam juz o tym, wiec nie bede sie powtarzac. -
blaman # 8 Lejtnant Kasparov
-
boska renia
-
boska renia
-
Dolcze
-
gsx_katana
Dareczku mój drogi, ale fakt faktem - szkołę, oprócz wykładowców (naprawdę - ZAJEBISTYCH) tworzy też "element pobierający nauki"...
-
umcia mowi pfffffff!
-
Czeslav
mi sie w szkole bardzo podobalo i chetnie bym wrocil do tych czasow... -
Anonim
mi tez. a za niecale 2h zakonczenie. smutno. ale potem bal maturalny:D -
Czeslav
-
Dolcze
-
Kamila
Nie każdy kto przychodzi na iwicką jest "specjalny" , ale każdy kto ją skończy takim jest, bo ta szkoła chyba pozwala bardzo się rozwinąć. Takie wnioski wyciągam patrząc na osoby które już do niej nie uczęszczają. Faktycznie mój rocznik jest specyficzny ale porównując do tego co się działo na początku roku, wiele osób bardzo pozytywnie się zmieniło. Nie cały rok chodzę na iwicką a już dużo jej zawdzięczam :) -
gsx_katana
Aj, Kamila, nikt nie mówi, że Wasz rocznik niespecjalny.
Po prostu żaden nie będzie już taki, jak na przykład rocznik Lucka albo nasz... i trudno się dziwić.
Inny wcale nie znaczy gorszy - zmieniają się po prostu czasy i obyczaje.
- 1
- 2