-
Bart Bart
-
Anonim
Świat jest mały... witam absolwentów rocznika 84. piszcie o ewentualnych imprezach absolwenckich... wiem, że jakaś byla dzięki Gosi Ciszkowskiej, ale niestety i ona dowiedziała sie za późno. zazdroszcze troche reytaniakom... mają niesamowite imprezy w Punkcie. -
Anonim
-
Anonim
zawsze jak chodzilam w niezmienionych butach do dostawalam od brojana klucz miedzu zebra :/// ale najlepszy byl jak papa smerf po doswiadczeniach z helem buahaha :) -
-
Bart Bart
-
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
Mlodsze roczniki to pewnie nie beda pamietac, ale nas (rocznik 80') uczyla pani Purchla. Chyba zawsze bede pamietal ten jej slynny tekst: "Prosze sobie przypomnac zeby nie zapomnac" !!; -)
A z bronkiem tez byly smieszne przezycia (buty, wyrywanie kabli z glosnikow jak robilismy radiowezel, wurywanie z reki fajek i wrzucanie do kibla........) . Oj bylo tego :) -
"no nie wiem? Manna Wojewódzka?"
u nas też były niezłe przygody na lekcjach!
teraz chodzę do gim. ale lekcje mam z bronkiem.
w zeszłym roku mieliśmy zjawisko dopplera.
bronek oczywiście zaprezentował nam to doświadczalnie. finał tego był taki że rozwalił głośnik i taką murowaną "szafę" przy drzwiach.
-
Bart
Dzieciaki - J.B.B. i Purchla byli niczym w porownaniu z Hauptfuhrerem Ostas :) -
Anonim
O ja jego Brojan byl dobry, ale Purchla to dopiero była. To nie mozliwe ale ona wygladala na taka co to jej sie chce jeszcze mniej niz uczniom. No i teksty miala takie, ze tylko boki zrywac. Niesamowita kobitka :).
Pozdro rocznik 81 -
RAF
Mysmy (4N matura 2002) mieli Bronka w drugiej za wychowawce i na kilka godzin wychowawczych byla przeznaczona edukacja seksualna x)
a w trzeciej fizyka ze Stasinska byla calkiem fajna. nie jestem pewien ale chyba jako jedyni mielismy z nia fizyke (ktokolwiek mial niech poprawi) -
Anonim
-
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
-
Anonim
brojek ma milosc...;))SZkoda ze juz nie bede miala lekcji z moim kochaniem;( -
Bart
-
Domin
Nigdy nie zapomne jak sprawdzał listę - i ten gest unoszenia okularów - blah ochyda :/ -
Pani Małgosia
ja to jeszce pamietam czasy jak fizyka byla z pania purchla;)mogles cale zadanie zrobic, ale jak sie pomyliles na finiszu to 1;)) -
Anonim
mnie tez fizyki uczy ciocia i przyznam że co prawda na lekcjach jest cisza ale i tak nic prawie nie robimy:DD wiec nie jest tak źle:) -
Pani Małgosia
-
Domin
E tam! U Bronka też była cisza - a jak nie to miałtaki magiczny kijek z za szafy no i go używał :p -
Kohana'Ool
Sprawdzanie listy u Brojka.. Człowiek mógł wejsć równo z dzwonkiem i już miał spóźnienie O_o
Najbardziej denerwująca cecha charakterystyczna B - punktualność xD
Cały pierwszy rok mieliśmy natomiast z kochaną Ciocią Ostas....... Auć O_o
Wracając do brojana; ) - dziewczyny, uwaga na spodnie biodrówki i kuse bluzki.. Herr B. ma zwyczaj chodzenia między ławkami i wymieniania kolorów majteczek, które zobaczył x3
Text B: "Cicho! Bo was ukatrupię i każdy sąd mnie uniewinni!" .. najdziwniejsze, że potem Nowak zaczęła ten text stosować O_o
Ale irlandzkie i ukraińskie piosenki Brojana rządzą :D