- 1
- 2
-
Anonim
wiecie co... a ja wam powiem jedno Piec dwa jeden za rzadko kursuje, bo nieraz wracam spod wileniaka 30min a czasem i godzinke , doliczajac jeszcze dojazd tramwaj to juz wogole...
Ale czasem wkur***sie jak autobus stoi 10 min na skrzyzowaniu z mackiem ... -
Anonim
521?!
a wez idz stad!
jakie 521?
piec dwa jeden to wroce z Falenicy rano... -
Mike
-
Anonim
-
-
Grono.Net
-
Anonim
5 1 2 , 5 1 2 :P Moje kocnae 5 1 2 :P czasem fajnych ludzi tam mozna spotkac <lol> i panów kierofców :P -
Anonim
521 jeżdzi po Pradze Południe.. z Centrum chyba... ale w okolice Wiatraka :P a to nie to samo co nasze kochane 512 :D -
Ikarus
521 Szczęśliwice Falenica - a autorowi chodziło o 512 Szczęśliwice Zacisze i jak autor się nie zna to niech się nie wykłóca że wie -
Ikarus
-
Grono.Net
512 i tak czesto jezdzi, porownajcie sobie chociazby 190. albo 718, czy 120 (autobusy do Wileniaka) -
Prokto
ja czesto wracam okolo 22-23 do domu, wtedy to brakuje mi autobusow, np jak dojezdzam do Piotra skargi 517 to czekam i czekam... -
Anonim
no czasem czekam i czekam ale zazwyczaj nie spedzam duzo czasu na przystanku i nie integruje sie z pijaczkami... -
Anonim
ja np wogóle nie czekam rano na 512 bo mam 400 metrów do pętli i zawsze mam miejsce siedzące :D
ale najdłużej się czeka na 512 pod mc donald-em
można dostać pierdolca, gdy się widzi go stojącego 10 min na skrzyżowaniu -
Anonim
-
Grono.Net
najgorszy jest przejazd w godzinach szczytu przez Solidarnosci... makabra -
Anonim
Nie lubię jeździć 512 do szkoły z rańca przez tłumy ludzi które przy Macu wybijają z 345 albo z 145. No tam to już bydło jedzie. Wyjdą z autobusu przetoczą się na przystanek i czekają. Jak 512 podjedzie to widze kolejki jak za komuny :P. Najgorsze że czasem tyle ich się wepchnie że już nie wejdziesz....
-
EddY
no, to jest jeden z najbardziej krytycznych momentow. Ja zawsze siedze na poczatku i zanim jeszcze skereca autoban obserwuje sytuacje na przystanku i oceniam czy bedzie spokojna czy nie obejdzie sie bez szturmu i ustepowania miejsca. Jak prawie nikogo nie ma na przystanku to luzuje beret bo wiem ze do wileniaka bedzie spokojnie (na szczescie 190 zgarnal wsyzstkich :D) ale jak jest tlum to pare razy zdazylo mi sie wysiasc i czekac na 190 z nadzieja ze pusciutkie zastane... -
żmija
muszę Ci Big pimpin' powiedzieć, że po przeczytaniu Twojego posta kilka razy przejrzałam się w lustrze i wyobraź sobie, że to, co tam zobaczyłam, ani trochę nie przypominało krowy czy innego przedstawiciela tzw. bydła -
Mike
A ja na pętelce na luzaczku zawsze od okienka siadam sobie i potem obserwuję co ci ludzie wyprawiają żeby jak najwięcej ich weszło :] Poezja...; ) -
Anonim
zazwyczaj tłuma pakuje się na autobus o 7:06 .. do tej pory , w wakacje tak nawet jest .. ech, no cóz zrobić.Najśmieszjniej jest jak jakas babcia chce wysiasc :P
- 1
- 2