512 SZCZĘSLIWICE -> ZACISZE [133]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mike

...a tak naprawdę to nienawidzę tych codziennych wypraw śmierdzącym autobusem...jest ktoś kto myśli inaczej...?
  • JohnBoy

oj ziomus cos pusto tu u Ciebie...
    chyba tylko Ty masz tak zjebaną komunikacje Zacisze-->Reszta Świata =]
  • Rafał

herr, nie mow, ze nie cieszysz sie z faktu mieszkania na peryferiach warszawy, gdzie jest cisza i spokoj...; )
  • Mike

Ralf,nienawidzę cię,chcę żebyś umarł
  • JohnBoy

Ralf to był błąd, to był błąd...
  • Aś...ik!

hiello;D widze ze brak wam tu jakiegos damskiego towarzystwa:) co prawda 512 wybieram sie tylko jakies... 8 razy na miesiac no ale coz poczac. jedyny autobusik ktory zajezdza po moja uczelnie i jedyny do ktorego o 7.20 w niedziele rano nie mozna wsiasc!:D
  • Mike

Mój rekord to 6 razy dziennie Zacisze->ochota i Ochota->Zacisze
  • JohnBoy

wow starczyło Ci dnia?? ehehehe
  • Aś...ik!

a ja dzisiaj pobilam rekord:0 no, przynajmniej moj osobisty. zaperdzilala jak jasna cholera i z wilenskiego na dickensa dostalam sie w 25 min:D
  • Anonim

hehe.. 512 rules :)
  • Anonim

jasne :D
    tylko wkurza mnie jedna rzecz: czemu jedyny przystanek na żądanie w całej linii musi być akurat MÓJ??????????? w okolicach godziny 14 - 17 przebijanie się przez tłum do tego cholernego guziczka jest NIECO utrudnione...
  • Anonim

I tak najfajniej jest na petli na zaciszu!!!!!!!!!!! jest gdzie pic, jest co porozwalac tylko ze te suki nie potrzebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

mój też jest na żądanie.. ale luzik.. a pętla?? hmm.. nei byłam tam już z miech, heh.
  • Mike

Coś się wreszcie ruszyło w fan klubie 512 :]
  • Anonim

na żądanie? to tylko Jórskiego :D :D

a widzieliście to takie śmieszne 512 co na gazie ziemnym zasuwa? tylko 512 może być takie popieprzone :D
  • Anonim

no i o to chodzi :D 512 ma być odjechane.. :P tak jak CI co nim podróżują :D
  • Mike

Ja nie zasuwam na gazie...; )
  • Anonim

no ale paliwem w formie żarełka się posilasz :]
  • Mike

I jechałem w końcu "gazowcem"--->zajebisty jest,ma strasznie dużo miejsc siedzących,w ogóle jest szeroki i ma zajebistą klimę!!
  • sweet white chocolate

ooooo tak tak i jeszcze raz tak:)
    bardzo fajny autobusik z tego gazowca;)
    niestety mialam okazje doswiadczyc tej przyjemnosci tylko raz:(
| |

Grono fanatyków-bojowników o przyśpieszenie naszej linii 512; )

Miejsca grona (0)