-
Adaś
Czy wy tez macie tak dosyc szkoly ? Oceny kompletnie przestaly mnie obchodzic, byle zdac i spierdalac z niej. Mam nadzieje ze nie jestem osamotniony.. -
Back stage...
no poki co to tak..:D Ja bardzo żałuje ze musze z niej odchodzic.....jak dla mnei to była fajna szkoła...ale do 1 roku trzeba przywyknąc ze jest cięzki..to juz nie gimnazjum..:D -
Murr??
Ja tez tak mialam .
Aby zaliczyc i olac reszte ale teraz jest innaczej :D
A w 2 klasie to juz sie na serio biore za siebie :D -
Agusia
ja tez serdecznie mam dosyć tej szkoły; / jestem juz strasznie nia zmeczona i wogole !! najgorsze jest to ze nauczyciela zamiast pomóc,zybysmy mieli na matury lepsze stopnie to oni nas jeszcze dobijaja!!! Lipa po maksie :/ -
-
αηiα
Faktycznie jak w gim dostało się dwóje to była tragedia a tutaj nawet dla tej"marnej dwójczyny"jest się w stanie człowiek długo płaszczyć;p byleby zaliczyć i wakacje a w drugiej klasie też biorę się za siebie.Tzn.przynajmniej mam taki zamiar...ale zamiar był od 1kl gim no i jakoś...ale postaram się;p i wszystkim życzę silnej woli w licealnych postanowieniach :D -
glazurnik
ciężko???ciężko to będziecie mieli na studiach jak zdacie.tam można powiedzieć że jest ciężko. -
Eliza Małgorzata Łucja
ja na miejscu pierwszych klas na nastepny rok bym sie wyniosla.....ta szkola jest taka"..."sama zaluje ze sie nie przenioslam -
Uania!
eee tam :) ja tez tak mowilam i zrzedzilam, a tu miesiac minal bez kossutha i juz nie wiem, co mam ze soba zerobic :) ta szkola ma niesamowity, strasznie sympatyczny klimat. moglabym siedziec w tym liceum jeszcze dobre kilka lat :)))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne