-
....
Grono nasze sie rozrasta !! niedlugo uda nam sie zebrac jusz jedna klase z naszego lo :) zachecam do wymyslania topicof !! byle z sensem...albo moze nawet bez sensu tesz :) POZDRAWIAM !! -
Anonim
Tia, niedługo będzie można je zerwać i wino nastawić. Co samo w sobie jest ciekawym pomysłem, ale to juz chyba temat na jakiś inny topic.
Gdzies tu ktos pisał o jakimś piwie, or something?
I co z ta szacowna ideą, czekamy, aż sie cieplej zrobi, czy jak? -
::Paulhus::
cieplej to się zrobi po piwie, nie no wczesniej jakieś bro yyyyyyyyy niz jak wiosna bedzie -
Anonim
-
-
Anonim
jestem za a nawet przecif napijmy sie wreszcie i przestanmy pier@!##$%
bo piwo sie ciepłe robi:)) -
....
ja dzisiaj pije w champions pod mariotem...meczyk i pifo za 6 zeta...dzisiaj real-deportivo !! :) -
Anonim
-
glazurnik
-
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
jest, już jest!!!!!!!!!! Jan 5!!
w/g licznika 28pokazuje, witam fszystkich hlajosów koszerów - i czekam na to bro
pozdrowienia -
Anonim
to ty kurna w gory nie jeździj:)))
spoko chłopaki i dziewfczynki robi się coraz bardziej Qultowo
frogassssssss co z tym pifemmmmmm
-
A
-
Anonim
Hehehehe, na początku to tu sami absolwenci byli.
No ale miło sie dowiedziec od aktualnych "koszutów", że lniektóre legendy wiecznie żywe... -
Ty Sobieski, małpo wredna, a zaproszenia do grona ode mnie to nie łaska przyjąć?
-
->RS, sorki w sobote nie dojechaliśmy bo sie o 5 30 wybiliśmy z klubu i mieliśmy do was jechać ale rozrusznik nam padł w samochodzie i juz nam sie nie chciało busami przemieszczać na zawiszy, bo piździło że ja pierdole... -
....
spox....ja zmarlem w niewyjasnionych okolicznosciach....ale imprezka sie udala...z jakas 17 wyladowalem rano....ale chyba bylem grzeczny :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne