63 LO im L. Kossutha [1208]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ::Paulhus::

...chciałem powiedzieć że widziałem jaskółki z dwa tygodnie temu...latały se normalnie...
  • Anonim

a ile tych jaskolek widziales? bo jesli jest za malo to nie czynia wiosny...
  • Anonim

a może te jaskółki przyleciały na pifo do knajpy obok???

no wiec widziałem 2 jaskółki, a to tylko jedna nie czyni wiosny. No i własnie nie poleciały do knajpy obok na pifko yhhh, nie wiem gdzie poleciały...może na górke...albo na dach lub nie wiem poprostu gdzie , no nie ma ich i wiosny też
  • Anonim

cierpliwości będzie niedługo jak zleci sie więcej jaskółek
  • ....

ale nalezy zadac pytanie....ile jaskolek czyni wiosne...jedna napewno jej nie czyni...ale ile ja czyni ?? 1< ??
  • Anonim

hmm to zalezy czy pojawiaja sie jakolki europejskie czy afrykanskie... to jest chyba tak ze jedna afrykanska juz czyni, natomiast nie wiem jak to jest z europejskimi
  • Anonim

oki wiemy że nie jedna to ile, rozpiszmy wzór matamatyczny ............ kto był na mat/fiz????
  • Anonim

var liczba jaskolek
    if
    liczba jaskolek>1
    then go to wiosna
    else zostan zima
  • Anonim

oki a prościej??? jak przyjdzie to przyjdzie!!!

no wiec tak
    zmienną zależną jest wiosna, zmienną niezależną jest jaskółka
    hipoteza brzmi:ile jaskółek europejskich czyni wiosnę.
    wzór
    z=je-jp/100
    gdzie
    z=prawdopodobieństwo przyjścia wiosny przy 1 jaskólce
    je= 1 jaskółka
    jp=próba reprezentatywna jaskółek

z = 1-100000000/ 100

prawdopodobieństwo przyjścia wiosny przy jednej jaskółce jest 99999,99%
    odchylenie standardowe dla tego badania jest 0,01
    czyli wiosna bedzie u nas jak przyleci jeszcze do Polski 99999 jaskólek z tymże jedna może przylecieć niekompletna
  • Anonim

A gdzie tu masz korelację? Hę?

no jaskólka koreluje z wiosną
  • Anonim

No ale jak dodatnio, czy ujemnie? I nie ściemniaj, że "to zależy". Bo "nie ze mną te numery Bruner!"

no wiesz...dodatnio ujemna korelacja jest czyli dupa, wiosny nie bedzie wcale z rachunku prawdopodobieństwa wynika że wisna nastapi dopiero 32 lipca 2073 roku, trza jechać do afryki w takim razie renegocjować warunki migracji jaskólek afrykańskich, przy okazji mozna ściągnąć kilka słoni i kilka zwierząt egzotycznych, podpytac sie tamtejszych mieszkańców jak leci i co slychać u nich oraz napić sie tamtejszego alkoholu w celu, jak będzie dobry, importowaniu do nas...

Tymczasem kurcze wybywam szfendać sie po łorsoł...najwyższa pora
  • ....

tyyy paulus jaki ty smart sie zrobiles... :> na amfie lecisz czy jak ?? :D ale z jaskolkami afrykanskimi mnie rozwaliliscie...monthy ROXORZ !!

piguły mi sie zawiesiły we łbie

znalazłem sobie zajęcie, skrobie sobie brud z klawiatóry,polecam bardzo wciągające
  • ....

ty to jednak potrafisz sie czyms zajac...i jakie to rozwijajace !! ja raz wykompalem klawiature...ale niestety umarla od tego :D

no a jakbyś oskrobał to by nie umarła, ale dobrze wiedzieć bo po skrobaniu chciałem ja też wykompać
| |

Zapraszam wszystkich absolwentów, uczniów itd....pogadać i powspominać czasy liceum na ursynowie...

LXIII Liceum Ogółnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)