-
Anonim
Kossuth 34 w Wawie:) pniemy sie w gore:) jeszcze pare lat i bedzie pierwsza dziesiatka:))))))) -
Anonim
to spory sukces- kochanowski podobno na 30, jak przychodzilam do tej szkoly, to bylismy jacys 60 :)))) -
::Paulhus::
Jak ja przychodziłem do tej szkoły to było 0,8 osób na jedno miejsce, heh nie cała jedna osoba, a to był wyż demograficzny, nie trzeba było się wysilać zbytnio -
jest, już jest!!!!!!!!!! Jan 5!!
-
-
Anonim
hehehe no no ja kiedys slyszalem o tej szkole sporo zlego:) a teraz facken nie zamienil bym sie na zadna inna:) no za kochanowskim tylko 4 pozycje... dobrze je:) -
Anonim
dobrze gadasz Antos- to swietna szkola, a bedzie jeszcze lepsza, oby wiecej takich klas jak nasza; ) :P -
Anonim
tylko pogratulować !!!!!!
jak my sobiesiu zaczynaliśmy to jeszcze w kossuthcie przez rok podstawówka była
ehh to były czasy a teraz nawet nie ma kiedy na piwo pójść
mam nadzieję że zrobimy to pożegnanie Mikołaja i wtedy troszke sobie powspominamy:)))
-
Anonim
az szkoda w tym roku odchodzic :( wogole sobie nie moge wyobrazic, jak to bedzie, kiedy juz kossutha nie bedzie, a raczej nas w nim :/ -
Anonim
Alka... bedziemy odwiedzac kossuthka:) wpadamy 2 wrzesnia i wbijamy sie do byle jakiej klasy udajac 1-klasistow hehehe:)) nie no seryjnie bedzie mi tej szkoly brakowac...:) -
Anonim
no no.
Jak ja chodziłem do kossutha to jesli chodzi o rankingi to jak powtarzał prof kasprzycki byliśmy najlepszym liceum....
...na Hirszfelda ale obawialismy sie bo CIX deptał nam po pietach a teraz gonimy kochanowskiego. Polowa mojej klasy to były osoby które sie do kochanowskiego mimo zdanego egzaminu nie dostały i trafiły jako zrzut do nas :) -
weehoo a w jakich latach chodziłeś do kossutka?
Sobieski - no chyba z łapanki...
Jojo własnie właśnie na browara teraz sie ugadać to duży problem ale pożegnanie Mikołaja chyba bedzie ok, mysle że wszyscy sie pojawią
-
kurwa mać chyba sie uzależniłem od tego grona , loguje się i pisze z obcych kompów..ehhh , czy to tsza leczyć? -
Anonim
-
Anonim
spokojnie wszystko jest w pozatku Paulhus tez mam podobnie:) a tu w szkole wejde... a tu sie od panny zaloguje:) w kazdym razie to grono to calkiem smieszny wynalazek:) mozna sie wiele dowiedziec :) -
a no można i opic i sie dowiedzieć wiele, ja dzieki gronu...gronowi..gronie? zdałem egzaminy na uczelni... -
jest, już jest!!!!!!!!!! Jan 5!!
-
Anonim
A koszutowałem z rocznikiem 82.
Jakos słabo reprezentowanym na tym gronie.
Załapałem sie na 2 ostatnie lata z kasprzykiem -
....
jojo...spox 18 pijemy...mnie dzisiaj tak leb napierdala ze szok....real przegral....tam tam tadaaamtam tada tada tada...zaloba.... -
"Kris"
Cix nam teraz może possać:) nie mieszcza sie nawet w pierwszej 50:) nie no we wrzeniu idzieemy obowiazkowo i sa plany zeby na hawajsko siee ubrac i takie tam. Moze zrobić akcje zorganizowaną i byśmy wszyscy poszli we wrześniu, również starsze roczniki:) jaja by były i pokazali byśmy znowu ze nasza szkola jest nietuzinkowa:] co o tym myslicie?? -
Anonim
bardzo dobry pomysl:) tylko nie podoba mi sie ze wprowadzasz rywalizacje z CIXem... mam tam od cholery znajomych i wcale z nimi nie rywalizuje. kossuth i cix powinny sie trzymac razem:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne