63 LO im L. Kossutha [1208]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • z serii BLONDYNKĄ BYĆ :)

Samorząd szkolny chciałby spróbować "powalczyć" o otwarcie drzwi (wyjście na boisko za szkołą) w czasie przerw gdy już będzie ciepło.
    Aby móc coś próbować musimy złożyć podanie z prośbą i jak największa ilością SENSOWNYCH argumentów.
    Jeśli chcielibyście aby te drzwi były otwarte w czasie przerw, albo macie jakieś pomysły na agrumenty to PROSZE WAS piszcie !!!
    To naprawdę ważne

Z góry wielkie DZIĘKI
  • Sylwia

Właśnie, pomyślcie nad jakimis bardzo sensownymi argumentami, bo w końcu bedziemy musiały przekonać naszą Dyr. A to nie będzie takie łatwe... Na pewno każdy by chciał przewietrzyć sie w ciągu przerw... Więc prosze, myślcie, tylko żeby wasze argumenty nie były bezsensowne...
    Tak, to na prawde ważne, nie tylko dla mnie i Klaudi, lecz dla nas wszystkich..
    W imieniu tymczasowego samorządu, z góry thx za jakies sensowne argumenty :-)
  • kaurz

1. Poniewaz tlen pozytywnie wplywa na dzialanie mozgu.
    2. Poniewaz mlodziez lubi Slonce i swieze powietrze.
    3. Poniewaz dlugie przebywanie w goracych i niewietrzonych pomieszczeniach moze powodowac grzybice.

4. najbardziej prozaicznie, dupa mi sie poci.
  • → zoola ←

z tym to bedziecie miec trudno bo boisko jest dzielone z tym calym fitnesesem (czy co to tam jest)
    ale zycze powodzenia :)
  • Anonim

sram na to bo juz do tej szkoly nie chodze heheheehehe:) my mielismy zamkniete to wy tez bedziecie hehehe:) nie no zartuje zeby nie bylo...
  • Grono.Net

Moim zdaniem głównym argumentem dla dyrki i tych innych jest fakt , iż :D nie będzie smrodu w kiblach i poprzypalanych desek klozetowych .,
  • Dorotka

ja sie nie doczekalam czegos takiego; ) powodzenia
  • z serii BLONDYNKĄ BYĆ :)

mam nadzieję, że uda nam sie załatwić otwarcie tych drzwi, tyle, że nie możemy napisać w podaniu do dyrekcji "głownym argumentem jest to iż toalety przestaną być jedynym miejscem gdzie się pali"
    tak po prostu nie możemy napisać - chociaż jest to prawdą
  • Aga

zycze powodzenia bo boisko nie nalezy do szkoly juz...
  • vicia®

życze powodzenia skonczy sie tak samo jak idea szkolnej dyskoteki heheh jeszcze tylko rok <mam nadzieje> wiec wytzrymam bez tego
    pozdro all
  • ★ Burnout zwana Izą ★

też jakoś nie chce mi się wierzyć że się zgodzą. No bo przecież nie jest boisko ogrodzone w sumie, to jest za dużoy teren. Wiadomo że i tak większość ludzi w szkole pali, ale nie wydaje mi się żeby szanowny dyrektorat chciał ułatwić palaczom życie... I dobrze. męczcie się w kiblach (szkoda tylko że męczynie jeszcze tych nie palących...)
  • Anonim

da sie żyć bez tego.
  • Grono.Net

Ja powiem tak : "
    Dla mnie lepiej by było , jakby otworzyli te "drzwi" , ale wątpie w to .., pomyślcie ile osób szło by sobie na chate ., do sklepu (czyt: stacje benzynowa) lub w inne ustronne miejsca .. i pozniej byly by ostre afery .
    Tak jak straszyli nas , że pierwsze klasy rozpieprzają szkołę i będzie "nadzwyczajny" apel :p jakoś się tego nie doczekałem hehe , a chętnie bym się pośmiał . Ostatnio moim sposobem na znoszenie lekcji jest traktowanie nauczyciela tak jak on mnie :D
  • orkan

hardkor. :D

a co do tych "DRZWI" to mnie to tam mało obchodzi czy otwarte czy zamknięte.. chociarz można by było do kfc wyskoczyć na śniadanie :P
  • Anonim

mi kiedys za pojscie do pizzy hut w czasie okienka zabrali na 2 dni legitymacje szkolna hehehehe :) takie kary mieli ! :)
  • Anonim

Taaa A ja pamietam jak jeszcze w pierwszej klasie wyskakiwało się na KFC na przerwie:D :D :D To były czasy:) Potem tak zaczęli pilic że nawet jak ktoś skończył lekcje to to musiało być w grafiku:/
    Co do tego pomysłu to życzę powodzenia:/ Ale wątpię aby się udało:/
  • ★ Burnout zwana Izą ★

a teraz stoi pan woźny i jest wazny bo MA KARTKĘ.... ech, żałosne....
  • Anonim

mi tez zabrali legitke bo bylem w pizzyhut. normalnie nie moglem w nocy spac...:)
  • Eliza

wiecie co dziwne podejscie jesli sie z góry zakłada ze sie nie uda to poco wogóle co kolwiek zrobic....ja niewim jak to wszystko wyglada wogóle mogli byscie cos wiecej powiedziecnp:czy przedstawiliscie ten pomysł juz dyrce i ona powiedzała ze jesli dacie konkretne argumenty to sie zgodzi czy tylko to taki pomysł i dopiero przedstawicie go dyrekcji juz z argumentami..wiecie to bardzo wazne zmienia całkowicie postac zeczy no wiec ja czekam na odpowiedz:D
  • Sylwia

droga elizo, no wiec my jeszcze nie bylysmy u dyrki, bo nawet jeszcze nie mamy z czym.. gadalysmy z jancem, i on nas popiera, powiedzial ze nam pomoze.. ale zeby isc do dyrki, musimy napisac petycje, w ktorej musimy uwzglednic jakies sensowne argumenty, bo inaczej to nawet nie zechce z nami gadac.. postaramy sie w ciagu weekendu napisac taka petycje, (tylko wciaz mamy malo tych argumentow) i od przyszlego tyg zaczac nawiedzac dyrke i robic wszystko, zeby sie zgodzila :)
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich absolwentów, uczniów itd....pogadać i powspominać czasy liceum na ursynowie...

LXIII Liceum Ogółnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)