LXVII LO im. Jana Nowaka-Jeziorańskiego [690]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marta

10 czerwca (piątek) o 20:15 w kinie Luna odbędzie się wieczór filmowy poświęcony Warszawie miedzywojennej. W programie wykład prof. Marka Kwiatkowskiego, występ taneczny, pokaz filmu "Pieśniarz Warszawy" (1939), występ grupy jazzowej, poczęstunek, wystawa zdjęć. Dochód zostanie przeznaczony na spełnianie marzeń dzieci nieulaczalnie chorych - fundacja "Dziecięca Fantazja'

Miejsce: kino Luna ( Marszałkowska 28)
    Data: 10 czerwca (piątek), 20 :15
    Cena: 18 zł
  • Sztolic

Stroi, nie mam pytan. Na pewno przyjde, no bo przeciez musze sie jakos odwdzieczyc. No a tak poza tym to o ktorej bedą gołe babki? Bo wiecie nie, bez tego sie nie obejdzie.
  • Sabinka

ta! wymyslilas sztolec! za co niby chcesz sie odwdzieczac?! No chyba ze za te wszystkie nalesniki:) a tak btw. co do szamy bedzie?
  • Sztolic

to byla taka aluzija pałko. no wlasie co do szamy bo moze wpadne na jakies 5 minut na jakiego pączka. no ja sie musze isc fuzyki pouczyc, bo co jak co ale nie moge zawiesc tej nimfy bialoglowej. a no i pamietajcie ze 3 czerwca cudaki w punkcie. zapraszamy
  • marta

jak przyjdziecie dziewczyny to naleśniki specjalnie dla was gratis :-). Nauczcie się fizyki a potem mi pomożecie bo nic nie rozumiem...
| |

Kultowe miejsce, wspaniali ludzie... to właśnie jest 67. LO. Przydatne strony: http://www.mokotowska.edu....

LXVII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Nowaka-Jeziorańskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)