68 LO Tytusa Chałubińskiego Wawa [1070]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

no tragedia jeden wielki bałagan........
    poszedłem po świadectwo maturalne i byłem w szoku wszyscy sie pakują mnóstwo pudełek itp.....
    kartonów.... siatek...... wszystkiego kuuuuuuuuupa.......
    a najsmieszniejsze jest to że w tym całym bałaganie siedzi Pani sekretarka w informatycznej i prowadzi rekrutacje.... :)))))))))
  • Iśka

a jak wyniki ?
  • 2pac Tha Godfather

razem z rymaszewska, paczkiem i wenera ofc; )
  • Casanova

Minely 3 dni i nadal bez zmian...;] Stary squad na posterunku...=]]]]
    Pozdrowienia i wakacyjne buziaki dla wshystkich=***
  • w!z

i gdzie wkońcu ulokuja naszą szkołe?
  • Specter

Co do pierdolnika w tej szkole, to jak poszedlem po swiadectwo maturalne, to dostalem nie swoje; ]
  • 2pac Tha Godfather

pierdolnik byl zawsze, wychowawczyni (niejaka pani Wen.) nigdy nic nie wiedziala i nie potrafila nam nic powiedziec "a co ona jest informacja turystyczna?" Wiec co tam, ze nigdy nie bylismy poinformowani. Zwolnienia wystawiane czasem tego samego dnia kiedy sie jest zwolnionym (przylazisz na 1sza lekcje i czekasz....., a dopiero po tej 1szej dowiadujesz sie ze byles zwolniony)
    Wogole przeplyw informacji przez te 2 lata mego uczeszczania byl ZNIKOMY :P

Koniec zazalen, gdyz zostal mi jeszcze rok a nie wiem czy tylko p. od Wf'u czyta to grono :P
  • adgmillyboi

fuck ja tam zostawilem buty ze 3 pary i ksiazki :P
  • Anonim

no to wyglada na to ze musisz sie z nimi pozegnac :P
  • Anonim

na pewno musisz sie pozegnac z tymi rzeczami.po kazdym roku wszystkie zostawione rzeczy wyrzucaja...no to szkoda tych butow bo kasiazki to....:)))
| |

LXVIII L.O. im. Tytusa Chałubińskiego w Warszawie Rakowiecka/ Kazimierzowska, aktualnie Ul. Narbu...

LXVIII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)