-
Damian
Ja stawiam na klase 1z ponieważ są tam rasowi piłkarze i zgrani ze sobą trenują non stop na boiskach Warszawy . Pozatym klasy 3 nie biorą udziału bo matury szkoda :( A co wy o tym sądzicie kto może wygrać turniej Piszcie!!!!!!!!!!!!!!! -
poDgÓr
jacy rasowi piłkarze? podaj proszę ksywkę jednego chociaż... jedynie klasa 4 może się liczyć w piłce. chociaż teraz bedą te matury i inne pierdoły uprzykrzające życie. nie wiadomo więc czy wszyscy wezmą udział w meczach. ale jeśli już to tylko my! -
Sun is shining...
popieram przedmówce jacy rasowi, jakieś zbłąkane kundelki, maść podpalana:)my mamy przynajmniej Rasiaka jak ktoś nie wie to nasz człowiek od energetyka;) -
kurczak
...aka rozcieta bania ... kto gral w pile jak my po sniegu do kolan biegalismy :D -
-
Anonim
jutro wygrywam puchar dyrektora w pucharze matura ustna z języka polskiego. eliminacje były długie ale wszyscy wyszli z grupy... jutro ten mecz Lebi Vs szanowna komisja(kapitanem Orzeł) -
Anonim
w STSach widziałem jak to wygląda
1 2 X 1X 2x
1.10 45.0 50.0 --- 34.0
-
Anonim
kurde no nie wyszło:D w każdym razie za zwycięstwo Lebiego płacą 1.10. poprostu murowany pewniak -
Rafał O.
-
poDgÓr
stara ekipa 4W to dziś nie wymieniła by 3 celnych podań i została by zjedzona i wysrana :D
Lebi faworytem jesteś widze murowanym. ale pamiętaj że pewniaki często nie wchodzą... :)
zdarzaja sie zwycięstwa takich outsiderów jak orzeł... -
poDgÓr
Oskól jak chcesz się sprawdzić to możemy wyjśc na zewnatrz... a w ogóle to wbijcie sie 4w któregoś dnia to se pogramy. chyba że wymiękacie.... hehe
Musicie sie pospieszyć bo my też niedługo się zmywamy stąd -
Rafał O.
No tak tak... musze pogadac z tymi pijakami i wpasc do szkoly chodz we 3-4 osoby i mozemy cos ustawic :)
a kiedy idziecie do powsina :D ? -
Rafał O.
tam wyzej mialobyc choć a nie chodź :D
ktos mnie zagadal i zle napisalem :p -
poDgÓr
hmmm szczerze mówiąc nie mam żadnych nowinek odnośnie powsina. teraz są lajtowe lekcje same praktycznie cały czas na boisku jesteśmy i coś gramy. ogarnij chłopaczyny i wpadajta! np jutro na 5 lekcji mamy wf w piątek na 4.
ogólnie trwa niekończący się wf :) a co piatek Wasil zamawia nam hale w jakimś gimnazjum. uczniowie i absolwenci moga sie wbijać.tyle że na razie żadnego absolwenta nie było... :) i se tam gramy -
Rafał O.
ty.... niuektorzy to na studiach sie niby ucza... i czasu nie maja... a ja mam luzik :) wiedzialem gdzie ide...
Ty... a ta hale to ogarnij gdzie ona jest i wogole i daj znac... -
poDgÓr
to jak zdam jakimś cudem egzaminy to idę tam gdzie ty :)
a hala jest w każdy piątek o 18 niedaleko best malla na sadybie. 189 spokojnie sie dostaniesz na miejsce. no to sie ustawimy w takim razie w piatek,nie? -
Rafał O.
Staryyyy.... 189 to ja mam spod domu... 10 minut na sadybe jade :)
piatki to zawsze i wszedzie jak pila jest :D
hmm.... Marynarz łajza napisal ze nie moze w piatek bo na dzialke jedzie...
Nie wiem czy ogarne kogos od nas do piatku bo niektorzy to imprezki... dziewczyny i te sprawy :) -
poDgÓr
spoko , Marynarzowi to się wyjebie ze łba i po sprawie. a jak kogoś sprowadzisz to będzie dobrze. różnie tam jest, raz przychodzi 9 osób a raz 20. teraz pewnie bedzie tak w sam raz bo maturzysci beda chlać w weekend a sportowcy zamelduja sie na hali -
Rafał O.
no popytam sie kogos i dam ci znac na czwartek... moze nawet sam przyjde jak bede mial ochote... ja tam na chali to gram na wf'ach na uczelni... a reszta "dziewczyn" to ping-pong lub aerobik; D -
poDgÓr
no to sie melduj regularnie :) a tymczasem to poudzielaj sie na forum. bo dużo ciekawych dyskusji tu mamy; ) -
Rafał O.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem