- 1
- 2
-
Sun is shining...
kto wymysli imie dla mojego nowego jaszczura:)(no przeciez nie moze sie nazywac stefan, jak go nazwal byly wlasciciel)mozliwa nagroda za najlepszy pomysl choc jeszcze nie wiem jaka:)
moze jakos pomoze jak powiem ze jego dupka ma na imie pindunia:D(spodobalo sie i przyjelo od poprzedniego wlasciciela) :P -
..SpN..
-
poDgÓr
Czekałem tylko na taki temat! mam wiele propozycji:
-ciota (na cześc nowego właściciela) :D
-lampard (na cześć franka)
-wołodia
-benny
-łasza
-flash gordon
-doniu
-mezo
mam jeszcze pare innych w zanadrzu, dam jednak innym szansę... :) -
CoNeV
Mowilem ci juz, wytatułuj mu na klacie "sqrwysyn" Dobre imie dla żeźnika :P -
-
CoNeV
Mowilem ci juz, wytatułuj mu na klacie "sqrwysyn" Dobre imie dla żeźnika :P -
Jesus Freak
-
kipiszkipisz
ej kurde bez kitu tez jestem za tupakiem :) ewentualnie bob wchodzi w rachube tudziez dupczyk albo ruchadelko :) -
kurczak
-
Anonim
- kocur
- wariat
- jabol
- królewiak
- kufel
- seta
- lolek
- celt
- vladimir
- bols
- żuber
jak, któreś wykorzystasz nie zapomnij o nagrodzie...:) -
BOSKA KLEO
-
Sun is shining...
no dawajcie konkurs jeszcze troche potrwa.mi ostatnio wpadlo do glowy jedno imie na czesc podgora "party ass":D -
Anonim
-
Sun is shining...
najblizej trafne imie jesli chodzi o charakter jaszczurki dala ania, brawo dla tej pani tylko skad ona wiedziala ze po dobie znajomosci gekoniki beda robic barabara:P ale konkurs trwa dalej tylko sie pospieszcie bo beda dzieci, a ojciec bez imienia to tak glupio:P(biedne dzieci) -
adgmillyboi
-
Rafał O.
-
▫▫ Ráf ▫▫
-
kipiszkipisz
eee jestescie slabi od razu wiedzialam ze jak samiczka jest to beda sie smyrac kali ja chcem nagrode :) -
poDgÓr
no to żeś chujowo wymyslił z tym 'partyasem'....
w ogóle to nazwij tego gekona jakkolwiek ,przecież nie bedziesz z nim wychodził na spacery na łąki, nie będzie ci uciekał ani aportował patyków żebyś go od razu wołał. to nie jest pies - całe życie spędzi w klatce i nie potrzebuje takich cech człowieczych jak imię.
jak masz go nazywać to niech pozostanie ten BOLS i dobra jest! -
Sun is shining...
ojejku podgoru sie zdenerwowal jeszcze brakuje zebys usiadl na parapecie i zaczal sapac, co sie kurwa ludzie z wami dzieje???
aniu ja nie mowilem ze wygralas:)lecz ze bylas najblizej okreslenia jego charakteru, a konkurs still go on dlatego jeszcze nie czas na ogloszenie zwyciezcy:) -
poDgÓr
ja sie wcale nie zdenerwowałem i nie jestem Spodziem żeby sapać! jakbym się wkurwił to byś odczuł to na swoim odbycie :D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
LXVIII L.O. im. Tytusa Chałubińskiego w Warszawie Rakowiecka/ Kazimierzowska, aktualnie Ul. Narbu...
LXVIII Liceum Ogólnokształcące
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce