68 LO Tytusa Chałubińskiego Wawa [1070]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sun is shining...

kto wymysli imie dla mojego nowego jaszczura:)(no przeciez nie moze sie nazywac stefan, jak go nazwal byly wlasciciel)mozliwa nagroda za najlepszy pomysl choc jeszcze nie wiem jaka:)
    moze jakos pomoze jak powiem ze jego dupka ma na imie pindunia:D(spodobalo sie i przyjelo od poprzedniego wlasciciela) :P
  • ..SpN..

2pac :]
  • poDgÓr

Czekałem tylko na taki temat! mam wiele propozycji:
    -ciota (na cześc nowego właściciela) :D
    -lampard (na cześć franka)
    -wołodia
    -benny
    -łasza
    -flash gordon
    -doniu
    -mezo

mam jeszcze pare innych w zanadrzu, dam jednak innym szansę... :)
  • CoNeV

Mowilem ci juz, wytatułuj mu na klacie "sqrwysyn" Dobre imie dla żeźnika :P
  • CoNeV

Mowilem ci juz, wytatułuj mu na klacie "sqrwysyn" Dobre imie dla żeźnika :P
  • Jesus Freak

Nazwij go Orzeł:D
  • kipiszkipisz

ej kurde bez kitu tez jestem za tupakiem :) ewentualnie bob wchodzi w rachube tudziez dupczyk albo ruchadelko :)
  • kurczak

LIROY vel SCYZORYK
  • Anonim

- kocur
    - wariat
    - jabol
    - królewiak
    - kufel
    - seta
    - lolek
    - celt
    - vladimir
    - bols
    - żuber

jak, któreś wykorzystasz nie zapomnij o nagrodzie...:)
  • BOSKA KLEO

MARIAN
  • Sun is shining...

no dawajcie konkurs jeszcze troche potrwa.mi ostatnio wpadlo do glowy jedno imie na czesc podgora "party ass":D
  • Anonim

PINDOL!!!!
    ew. Borewicz,
  • Sun is shining...

najblizej trafne imie jesli chodzi o charakter jaszczurki dala ania, brawo dla tej pani tylko skad ona wiedziala ze po dobie znajomosci gekoniki beda robic barabara:P ale konkurs trwa dalej tylko sie pospieszcie bo beda dzieci, a ojciec bez imienia to tak glupio:P(biedne dzieci)
  • adgmillyboi

jesli Bob moze byc to Bill tez:D
  • Rafał O.

MiniMisiek :D
  • ▫▫ Ráf ▫▫

ja bym go nazwał Deltuś albo Energetyczny :D
  • kipiszkipisz

eee jestescie slabi od razu wiedzialam ze jak samiczka jest to beda sie smyrac kali ja chcem nagrode :)
  • poDgÓr

no to żeś chujowo wymyslił z tym 'partyasem'....
    w ogóle to nazwij tego gekona jakkolwiek ,przecież nie bedziesz z nim wychodził na spacery na łąki, nie będzie ci uciekał ani aportował patyków żebyś go od razu wołał. to nie jest pies - całe życie spędzi w klatce i nie potrzebuje takich cech człowieczych jak imię.
    jak masz go nazywać to niech pozostanie ten BOLS i dobra jest!
  • Sun is shining...

ojejku podgoru sie zdenerwowal jeszcze brakuje zebys usiadl na parapecie i zaczal sapac, co sie kurwa ludzie z wami dzieje???

aniu ja nie mowilem ze wygralas:)lecz ze bylas najblizej okreslenia jego charakteru, a konkurs still go on dlatego jeszcze nie czas na ogloszenie zwyciezcy:)
  • poDgÓr

ja sie wcale nie zdenerwowałem i nie jestem Spodziem żeby sapać! jakbym się wkurwił to byś odczuł to na swoim odbycie :D
  • 1
  • 2
| |

LXVIII L.O. im. Tytusa Chałubińskiego w Warszawie Rakowiecka/ Kazimierzowska, aktualnie Ul. Narbu...

LXVIII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)