-
Kasia
No wiadomo ze chca zarobic...... palki specjalnie sprawdzaja na ranicy w klarysewie... -
Anonim
Artur:
Moze i masz 2 ale jedna juz od roku nieaktualna a druga sie we wrzesniu konczy :P:P
P.S.
Sorki za offtopic...
P.S.2
Chociaz z drugiej strony...
Fajne sa akcje jak sobie ide rano do szkoly a tu ta mala "warszawska" smiga kolo mnie autobus tak ze 20km/h... Fajnie brzmi na tych dziurach. i fajnie przejezdza po chodniku na skos jak sie konczy <rotfl> -
Student; d
teraz mam jeszcze 2 aktualne :P. a za rak w szkole da sie "w łape" (tak jak w tej) no i znów bede miał dwie legitymacje na dwa zupelnie inne adresy ":D -
Szymciak
a te adresy prawdziwe :>
jesi nie to jest falszerstwo a za to idzie sie siedziec he he he -
-
Student; d
-
Anonim
-
Szymciak
nawet jak nie jestes pelnletni moga cie wsadzic .. izba dziecka tez jest ... a poza tym 16 masz juz wiec za niektore przestepstwa odpowiadasz jak pelnoletni ...
w zeszlym roku byla sparwa chlopaczek podrobil podpis na legitymacji ... kiblowal cale wakacje w areszcie ... -
Anonim
Mój kumpel wcisnął guzik bezpieczeństwa pod klapką i otworzyły sie drzwi a on chycnął w jeździe i tyle go kanarki widziały:D -
Anonim
............CO TO ZA PTAK CO SPIEWA TAK .............................. .........."bileciki doo kontroooli" :D????? -
iwan
Mój sposób na kanary to.... mieć bilet :| Nie lubię jeździć bez :/ Ale kiedyś jechłam z moją koleżanką ona zlookała kanara <ja miałam bilet, ona nie> i zaczęła spierniczać w drugi koniec autobanu... a tam drugi kanar :/ Ale widocznie był jakiś durny, bo nie zdziwiła go dziwczyna biegnąca przez autobus...:/ Stanęła przy drzwiach i wysiadłyśmy na następnym przystanku <lol>. -
Birkoff
-
Anonim
-
iwan
-
Mc
sqrwiel mi dzisiaj wystawił kwit na metrze dw. gdański!!! fakin szit!!!!!!!!!!!!! -
Birkoff
-
Anonim
haha, ma sie swoje wtyki... mam go niby do metra... a sobie na nim jeżdże na codzień :) co Iwonka?? zazdrościsz??? :P -
iwan
-
Łukasz
jak mnie złapie kanar choć żadko jezdze autobanami , on mówi abym wysiadł i zajmuje się innymi jak oon wysiada z innym gościem ja poprostu zostaje w autobusie i jade dalej :P -
Marzycielka-> Kociak:)
tylko raz miałam okazje widziećsie z kanarem kiedy niemiałam biletu. Naszczescie byłam z kolezankami .. najpierw sprawdził im bilety potem one zrobiły zamieszanie wymieniłyśmy si e biletami i sprawdzili mnie .. łoł ale sie bałam .. ale wszystko było oki naszczescie . teraz zawsze mam ze soba bilet... i radze to tez innym pozdro. -
Anonim
kurde ale miłam dzis wtope jade sobie 10 i siedze koło chłopaka który miła moze ze 20 lat przystojniak jakby nie patrzeć jakos mnie zagadywał troche. A tu Po Chwili wstał i z tekstem bileciki do kontroli no myślałam że padne oczywiście bez biletu byłam ale jakoś miałam fart nie spisał mnie. nawet nie widziałam że tacy młodzi sa kanarami <szok>