-
√ιק
Macie może jakiś pomysł na troche wzbogacenia sie na wakacje????
Jakas legalna praca???? -
•jážO™•
-
Piotrek
z praca jest ciezko bo nikt kogos w naszym wieku nie chce zatrudnic bo za malo wydajani wg nich jestesmy.... :( powazna praca moze byc dopiero w przyszlym roku jak ktos bedzie mial 18 lat :D -
Anonim
-
-
•jážO™•
-
Anonim
-
Monika
a ja wam powiem ze zatrudniaja bardzo duzo osob w naszym wieku, wystarczy kupic wyborcza i podzwonic gdzie uczniow potrzebuja, ja juz pol roku pracuje na promocjach, i to w kilku agencjach, a chlopakow tez potrzebuja! i wcale marnie nie placa, stawka jest zazwyczaj miedzy 7 a 10 zl za godzine. -
Żaku
-
Monika
-
Grono.Net
ja pracuje caly rok.;szkolny+ wakacje.. pare razy w miesiacu..i jest smiesznie.. -
Anonim
jak się dobrze postarcie to napewno coś znajdziecie....wielu moich zanjomychw anszym wieku i nie tylko bedzie pracować..... a aj się bede obijać i imprezować :D:P -
Monika
-
Niś. ☆
to ja mam pomysł...jak już tyle z was pracuje, to może zostawcie jakieś namiary na pracodawców...ja np. siedzę od rana i szukam w całym necie...łatwo nie jest... -
Grono.Net
w necie wow..no to niezle wysilenie..ale wiesz trzeba troche pochodzic..tak na latwizne..to nie wiem..co ci dadzą.. -
Pajka
-
Niś. ☆
-
Kfiatusek :*
-
vertigo
ja robie na budowie odkad tylko skonczylem 16 lat, od roku tez w studiu fotograficznym... bez znajomosci. jak sie chce, to mozna. PZDR -
Anonim
no fakt ...na promocje biorą i to chetnie tylko wymagane sa ksiazeczki sanepidowskei ...ktora kosztuje ok 120 zlotych -
Kfiatusek :*
wiem że to chamskie ale moim zdaniem bez znajomości daleko sie nie pociągnie
Ale nie twierdze bo da sie żyć a czasem jest nawet lepiej np jak sie chodzi do szkoły gdzie mamusia była dyrektorką to jush nie jest tak ciekawie:/