-
•jážO™•
czy my wogóle jeszcze czytamy książki??? to jest zastanawiające... bo coraz mniej osób w moim wieku widuje z książka w reku...
ja uwielbiam książki Dan'a Brown'a... przecztałam "kod...", "anioły i demony" oraz "ceyfrową twierdze"... naprawde ciekawe i wciągające ksiązki.. teraz musze sobie zakupi c "zwodniczy punkt" :] bede co miała robić na jakies 3 dni tych wakacji :P -
Anonim
aż mnie zatkało, że ktoś zaczął taki temat. masz rację, nasze - i nie tylko nasze - pokolenie książki kojarzy tylko z lekturami, czyli nudą. stereotypy, ciągle te stereotypy....
ulubione książki.... głównie te z czasów dzieciństwa . dopiero teraz zaczynam sięgać po "poważniejsze". ale często lubię wracać do Pottera albo "My, dzieci z dworca ZOO". -
•jážO™•
szczerze mówiąc to nigdy nie fascynował mnie Heniek Garncaż... a co do "dzieci..." to naprawde fajna książka... lubie tego typu pozycje... -
Malta
Ja ogładałam tylko Film My, dzieci z dworca zoo", ale zawsze miałam ochotę przeczytac tą książkę,ale nigdzie nie mogłam jej znależć:( -
-
kacper
-
Anonim
a ja uwielbiam "kubusia puchatka" powrot do przeszlosci ?? nie zawsze... za kazdym razem znajduje kolejna optymistyczna wskazowke...dkla dzieci ?? troche uczy jak zyc...i co to przyjazn...:)) pozdrawiam a co do "dzieci..." to ksiazke czytam conajmniej raz do roiku i robi na mnie za kazdym razem tak samo wielkie wrazenia... warto oprzeczytac, ajjj i jeszce "Heidi " lubie :PP to tez ladne :P :D :) -
Mrówcia
Moją najlepszą książką jest "Zapałka na zakręcie" tylko dla dziwczyn :D -
.*.*Iza*.*.
-
√ιק
A ja przczytałem kiedyś 17 książek z serii "Dregon Lance" fatastyka jakich mało:D:
Zajebiste książki:D:D -
Anonim
kiedys polknelam bardzo szybciutko cala serie ksiazek Malgorzaty Musierowicz- polecam :PP -
Anonim
ja rownież czytam Małgosie Musierowicz, poza tym tradycyjnie " My, dzieci z dworca Zoo " , "Hera, moja miłość" , " Pamiętnik Narkomanki" , "Miłość w Berlinie " , "Za jakie grzechy "
no dobra .... Pottera też czytałam; ] -
Anonim
-
Anonim
Potter, Musierowicz, Siesicka no takie babskie ksążki :P i Paulo Coelho (4 czy 5) -
Aleksandra
"alchemik", "11minut"--> Paula Coelho
"my dzieci z dworca zoo"
"hera, moja miłość", "lot komety"
"110 ulic" (nie pamiętam jaki autor)
"długa droga do domu" Denielle Steel
-
Anonim
Jako mól książkowy, lepiej nie będę wymieniać tytułów; -D
Ale tak w rozmowach ze znajomymi prym wiodą Harry, Jeżycjada, dzieła Coelho, Browna, Siesickiej.... -
Mrówcia
-
Anonim
moja ulubiona saga książkowa to "Pamiętnik księżniczki" M. Cabot. typowo babskie czytadło. -
Anonim
-
•jážO™•
lubie czytac ksiązki na temat róznych osób... do takich należą "Dzienniki" kurta cobain'a...
na jego temat czytaam również "Miłość i Smierć - Morderstwo kurta Cobain'a".. jeśli interesujecie się osobą kurta oraz tą całą tajemnica zwizana z jego smiercia to polecam... -
Żaku